Valaki megtudná mondani, hogy kb. mennyi ideig csinálták a Legendet? :privateeye:
Nyomtatási nézet
Valaki megtudná mondani, hogy kb. mennyi ideig csinálták a Legendet? :privateeye:
2-3 év kb. ugyanis 2006-ban jött ki, és a előző rész, az AOD 2003-ban jött ki.
én úgy tudom 2005-ben kezdték el fejeszteni tehát 1 év
Én 2004et tudok XDXD
Csak azért kérdeztem, mert ha akkor 2-3 év alatt olyan rövid játékot csináltak, remélem most, hogy már van kész motor, többet hoznak majd ki belőle. :rolleyes:
Régen is megvolt a motor Legend előtt játékai/k is ezzel mentek csak tovább fejlesztik :)
Az a baj hogy a CD szereti elővenni az ollókat és szépen vágdosni vele.
És mit fejlődött a motor? Mert én inkább a kidobását javaslom. o_O
Háát PS2től felfejlődött a next gen használatáig, gondolom nagyobb tereket létre lehet hozni, több/részletesebb objecteket készíteni stb..
Az viszont durva aszem minimum 6 éves az alap motor :O
Szerk: Ahogy nézem a Deus Ex: Human Revolution is a TR motorjával fog menni és nem kicsit nagyon jól néz ki a játék nah egyre jobban bízom a TR9ben :)
valaki nem tudja hogy a panda viruskeresöt hogy kell kikapcsolni?:confused:
mert nem tudom a fly modot letölteni anélkül hogy kitörölné:angry:
:D:D:D
2 mpet még tovább mehetett volna a vidi :jumper::jumper:
Tegnap baromkodtam a játékkal kicsit. A perui motoros részt tolatva próbáltam megtenni. Meglepetésemre nem volt nagy akadálya. :vlol: Ellenségek se jelennek meg. Csak arra kellett ügyelni, hogy ne álljak meg, különben game over; plusz a híd átugrásához és a végénél muszáj normálisan menni.
Nem semmi. Ennyire úgy kell csinálni, ahogy ők szépen kigondolták. Sz*r ügy. :D
XD tolatva?:O ezt én is kipróbálom:) egyébként az igaz h a régiek hosszabbak voltak, de sztem ezek az újak azért jobbak:P és nem csak grafikailag hanem játékmenetben is:Dsokkal jobbak
Naaaaaaaaa, na-na-na. :)
jó, hát én nem szidom a régieket el kellett kezdeni valahogy, meg persze 8 évvel ezelőtt megálták a helyüket, de azért ezek a next genesek szernitem élvezetesebbek:D :p:jumper:
Most is megálják a helyüket:D:p :jumper:
Off:nem tudom de nekem az old genesek jobban bejönnek!!!:D
jaj nem szabad offolni mingyárt kitiltyanak szégyeljem meg magamat:smackbum:
Naaaaaaaaaaaaaaaa-naaa, naaa, az oldgeneknek KÖZE SINCS a Next-Genekhez. össze se lehet őket hasonlítani. az egyik azért jó, a másik amazért jó.Spoiler!
:offtopic:
Más volt az, és más az új részek is. Mindkettőnek megvan a rajongói tábora. Nincs is ezzel semmi gond.
DE: NE hasonlítsa össze olyan, aki az ez egyikhez tök nulla. Már bocs. :)
Sztem se :D
Sztem a Next-Genek közül ez a legjobb legálább egy jó kis célövölde :D az Anni a TR1 megcsonkitott változata, a TRU meg egy rakás fantáziátlan, uncsi bughalmaz :D
...
Na ki játszottam a Legendet megint. :) és tényleg egy mélypont. És amiket bossnak neveznek az nevetségesen könnyű ( és "Hard"-on játszottam). Nekem a Bolivia Redux volt a legkönnyebb pálya ( és tényleg)
Szerintem is a Legend az eddigi legjobb a Next-Gen részek közül, valahogy tudtam, hogy nem igazi TR, de mégis tetszett. De ahogy látom, nagy az eltérés a fórumozók között. :vlol:
Nekem mindig meggyűlt a bajom az utolsó boss harccal. Fojj, de utálom. :mad: Egy csomószor előfordult, hogy Lara kapott egy találatot, elterült természetesen, de még fel sem tápászkodik, kapja a következő löketet. Hát kösz, hogy hagysz egyáltalán megmozdulni! Idegölő. :angry:
Biztos van valami jó stratégiája a dolognak, de nekem nincs hozzá türelmem.
na aazt én is utálom!!!!:mad:
ha nem 10x probáltam nekimenni hogy legyözzem akkor 1x se!!!:angry:
ugy ahogy mondod Michele az a kis dög nem hagyott felkelni argh!!!!:angry:
a tomb raider legend filmről tudtok valamit?? látta már valaki ?? :D és jó :D :D :D am hol lehet le tölteni ?? :D
az egy rakás kaka csak a játék cutscene-jeiből lett összevágva.... :privateeye::clown:
jah ....de szarrr :/ :/ :/ :/
Nem csak cutscenekből, van pár gameplay rész is benne, amúgy nem olyan rossz, 1x meg lehet nézni, csak eleve nincs kint angolul, nemhogy még magyarul.
Hard és Eazy között annyi a különbség, hogy Hardban habarabb megy le az életed. :)
én soha nem vettem észre semmit sem a hard és az easy modokban soha nem is szerettem:S
a Resi4-nél is úgy van csak ott még több és erösebbek az ellenségek:p
a Legendben a Hard és Easy fokozat egy gyenge próbálkozás a Crystaltól, higy minél többször játsszuk újra a játékot.
nem jött be:p
:clown:
Ti azt tudtátok, hogy Nepálba ha a repülőroncs alá dobsz egy gránátot és a repülő lezuhan a mélybe, Lara összeesik :vlol::vlol::vlol:
én még ezt nem probáltam:pde biztos igazXDD:p