Helyes! :D
Hja gondolom lézer célzóval + számszeríj kombóval le lehet szedni a fejüket. :D
Nyomtatási nézet
Revolver+lézercélzó.
végre elértem Alexandriáig:jumper::jumper::jumper:
Feszítővassal nem lehet lőni, csak ajtókat feszíteni.:D
én pont most fejeztem be:Dvagyis... a pálya Alexandriát, a fejezet címe nálam is Alexandria.
kicsivel az eleje előtt, a Coastal Ruinson vagyok, és pont mst jöttek elő a csontik. még egyszer sem bántottak, mindig csak szaladok előlük.:)
ráadásul egy szoborból (amit eltoltam egy kőre) kijött egy gonosz szellemféle, én meg elszaladtam, és a sprint hevében nem vettem észre, hogy egy szakadék felé rohanok. nem fékeztem be, és Lara meg: Áííííííííííííííííííí... nyekk. jaaj dé régen volt az, hogy ennyire excited voltam, pláne egy TR miatt!! :D
Én már a Citadelnél járok :D
Nah Temple of Horus! :jumper:
:vlol: Már a Seth bossnál vok :D
majd az én látogatásomra is számits horus!!!
aztán süntsz sütit?????XDDDDD:vlol::vlol::vlol::vlol:
VÉÉÉÉGEEE! :) Majd küldök egy statisztikát :D Itt is van :( http://kepfeltoltes.hu/view/110628/S...toltes.hu_.jpg
jaj de jooh ügyes vagy:D
én még miondig alexanrián tökölök ajj nem kapok explosive crossbow ammot:angry::angry:
nahh Lost library:jumper::jumper::jumper:
Én is most vagyok a Lost Library -nál, most kell húzogatnom azokat a bolygókat...Aztán ha megvan, akkor Hall of Demetrius, utána pedig Temple of Isis (Ami egy nagyon szép, egzotikus hely, de ugyanakkor néha roppant idegesítő..) :D
nah akkor mindenki halad:D
én még mindig a lost librarynál vok de hamar odaérek a hall of demetrius-hoz:D
én most vagyok annál a helynél, aminél Petya volt, a bolygókat kell tologatni. de csak egy Golden Starom van, :(és nem tudom, hogy mit kell csinálni, mert olyna nagy a helyszín:(van egy kesztyűszerűségem, dehát...:(azt sem tudom, hol kell használni.
és akkora területet kellene bejárnom, ráadásul ott vannak a kib@szott szellemek is:angry:legalább 20 nagymedit használtam már el miattuk, ez már milyen szemétség, hogy nem lehet őket eltüntetni!:angry:a fehérről beszélek, a tüzes szellemeket és a vízbe vezettem és ott megszűntek létezni.
A fehér szellemeknél van mindig a közelben egy kis kereszt. Rohanj oda, és guggolj le elé, vagy mögé, és a szellem szétpukkad. :)
Úgy kell ahogy OBig leírta, bárt azt hiszem Én is írtam feljebb. Egyszerűen odamész valamelyik kereszthez (Ennek a pályának az elején van 2 váza, 1 - 1 jobb és bal oldalon, szétlövöd mind a kettőt, és már látod is a két keresztet) vársz egy picit, és "pukkannak" a szellemek.
én úgy láttam hogy a Lost librarrynál nincsenek szellemek -.-*:rolleyes:
De, vannak, még a pálya legelején. (Jó, ott kifejezetten a bolygóknál nincs.) Meg majd abban a teremben lesz, ahol (asszem) kígyó szobrok vannak, mindegyik hátoldalán egy karral, amiket gyorsan körbemenve kell meghúzni, ezután lesz egy fehér szellem. Meg az egyik ajtónál (Ez még a szobrok előtt van) vannak ilyen tüzes szellemek, de azokat tényleg hamar el lehet tüntetni.
nem a mentéssel van baj hanem a játékkal!!!
nem akar elindulni!!!!:mad:
szerk: most már helyrejött nem kellet ujratelepítenem mindenem megvan de örülök:jumper:
nah City of the death!!!!:jumper::jumper:
a kedvenc pályám<3:jumper::jumper::jumper:
Na akkor jó ;)
Nah már Citadel Gate-nél vagyok :D:D az ez előtti kettő pályát rühellem a legjobban :D
én már a Trenches-nél járok:D:jumper::jumper:
én holnap egy kicsi szünetet fogok tartani kicsit túlzok ezzel a TR-vel:p
de annyira imádom játszani<3:jumper:
áhh nektek már sikerült kijátszani, nekem ez az első végigjátszásom! én mindig elakadok, minden old gen részben:(
az összes old gen részt végigjátszással játszottam ki, szinte mindig elakadok:(most is elakadtam a Lost Libraryben, egyszerűen nem találom a továbbvezető utat) egészen pontosan a lovas katonát legyűztem, és beleraktam a szívét helyettsít zöldeskék drágakövet a foglalatába, és most nem tudom, hol van az a vízalatti ajtó, amit mutat.
áhh, nem értek én ehhez. azért elszomorít, hogy ilyen béna vagyok.
mindig azt hiszem, hogy a korábbi pályáknál hiányzik valamim, ezért már bejártam az egész Alexandriai pályákat, ahol voltam, de sehol sem találtam semmit.:angry:
így van, mivel én most is kellet végigjatszáshoz nyuljak mert nem tudtam mi't hova vagy mit kell csinálni ezzel s ijenek:D
rég játszottam ki ezért mindenre nem emlékezhetek;)
szoval lehet végigjátszást nézni elöször én is így vittem végig:D
(mint pl:az eggyik szerki pályánál is használtam végigjátszást mer egyszerüen nem tudtam hogy mit merre s hova;))
Neeeee használj végigjátszást, addig csináld mig nem sikerül és aztán hatalmas sikerélményed lessz :nut:
Végigjátszás NEEEEM jó :)