imádom ezt a TR3-at a High Security Compoud-ban vagyok de annyira hangulatos és anyira szeretem!!!!!!:jumper::jumper::jumper::jumper:
egyszerüen imádom ez lessz a 2-ik kedvenc TR-m AOD lett a harmadik^^:hug:
Nyomtatási nézet
imádom ezt a TR3-at a High Security Compoud-ban vagyok de annyira hangulatos és anyira szeretem!!!!!!:jumper::jumper::jumper::jumper:
egyszerüen imádom ez lessz a 2-ik kedvenc TR-m AOD lett a harmadik^^:hug:
Ezt már vagy harmadszor írod.
Tudjuk, láttuk, hallottuk.
blablabla. :)
elnézést :D
most az Area51-ben vagyok^^:D
és végigjátszás nélkül jutottam el idáig:D
Jó, és szereted a TR3-at? :) :D:D
most komolyan szívatsz??XD
mán 3x elmondtam hogy igen:vlol:
A mai napig nem is tudtam, hogy néz ki a kisasszony, miközben elnyeli a víz és csak forooog *tocs* foroooog *tocs* forooooog........ :vlol:
http://i54.tinypic.com/jb2s74.png
Úristen! Végre rendszert találtam a Lost City of Tinnos pályabeli labirintusban! :eek: :worship: Annyi a titka, hogy ahol választhatsz, mindig jobbra kell fordulni. Így szépen lassan eljutsz minden felszedhető cókmókhoz. A kijáratot már az elején meg is lehet találni így. Amikor már mindent felvettél, ki fogsz lyukadni az útvesztő legelején - onnan viszont már rég tudja az ember az utat a kijárathoz. Foh... :clown:
Eddig mindig utáltam ezt a helyet. Most már gyerekjáték. :D
Ezt alkalmazhatod majd minden szerkipályán is egyébként. :)
nagyon jó lett ez a cikk is :D
nem is gondoltam volna, hogy be akarták fejezni a TR-t a 3. után...:eek: (a csúcson kell abbahagyni, mondják...:D)
... és PERU ?! ?! :eek:
meg a ruhák is...
ÉS A KÉS ?! :eek:
na, megtudtam egy-két dolgot, amit még régen nem :)
az Indiás béta demóval én is játszottam, és a sprintelés sokkal jobb benne :D kicsit fura, ahogy dülöngél, de jó az :) a bukfenc is sokkal jobb :)
meg az egyik videóban, amit a cikkben van,
ebben, sokkal élethűbb Lara hangja, amikor hozzáér egy ellenhez :)megtarthatták volna, nem?:D
Tényleg abba kellett volna hagyni.
Én szerintem a TR5 után kellett volna... Az méltó lezárása lett volna a sorozatnak.
Ami a hangot illeti, nekem is a béta verzió tetszik jobban
Nem értem, hogy minek akarták abbahagyni. Dőlt a lé, Eidost meg ismerjük...
Értelek, Kacsám. :)
Ha abbahagyták volna, most nem lenne mi után sírni. Mármint olyan értelemben, hogy nem ismernénk az utána következő TR-eket. Ezt csak most, a jelenben sajnálnánk.
Mondjuk igen, akkor meg épp amiatt ment volna a nyavalygás, hogy nincs több. De esküszöm, hogy én inkább emiatt nyavalyognék, ha lehetne választani...
Úgy van. "Szebb" lett volna úgy, nah.
A főmenü is sokkal jobb volt. A hangja bedig tényleg sokkal élethűbb a Beta-ba. :D Furcsa hogy minden helyszínen az alap ruhába volt, kivéve Antarctica-n :)
Na gyerünk Kacsa hozzad az időgépet és megyek veled!:D
Sztem is itt kellet volna befejezni, me akkor úgy halt volna meg hogy sikeresen tehát nem lenne úgy mint most viszont akkor meg itt rinyalnánk hogy csináljanak többet XD
TR3 All Hallows bónusz pálya.
A végigjátszásában a célba éréshez minden le van írva.
Amennyiben a kulcsot véletlenül nem vesszük fel, akkor a játék kínál lehetőséget a főterembe való visszajutáshoz.
A kulcslyuktól balra a rács szétlövésével fáklyához juthatunk. Ettől szintén balra van egy sötét bejárat, aminél szintén rács van, és könnyedén a kis folyosó végén vár a kapcsoló a nagy sötétségben. Visszafelé viszont csapkodó késeken kell átugrálni. A kulcslyukkal átellenben a függőleges járaton fellétrázhatunk a nagyterembe.
Mivel igen rövid ez a befejező pálya, így érdemes ezt is kipróbálni.
Valaki nem tud adni nekem egy normális torrent linket, amiben a hangok/videók is megvannak, és nincs benne vírus? :)
Ejnye-bejnye lilla! Ilyet nem szabad a fórumban leírni, kérni. Ez warez. :)
Elvégre hivatalos oldal vagyunk, ha nem tudnád.
Keress meg valakit priviben. Ott lehet. :)
http://www.youtube.com/watch?v=pf5Tv1u6CjE Kipróbáltam és tényleg:eek:
Jéé, erről nem is tudtam! :eek: :thumb:
Én nemigazán értem.
Küldjetek affrancba,, csak mondjátok meg mi a lényeg! :)
Ha felnézel a házra az egylábú katona lekiabál :D
Bassus!!! Én meg valami húsvéti tojást vártam, hisz a video címében ez van "Easter Eggs"
Anyááááááááááááááám. :D:D:o
Az All Hallows bónuszpályáról mennyit tudtok? :) Van valóságbeli megfelelője? Miért vághatták ki a főszálból? Ééés ez egy félkész pálya, vagy ennyi lett volna az egész? :kratz:
Annyit tudok róla, hogy a Szent Pál Katedrális belterében játszódik... :D
Meg hogy a pálya neve Mindenszentek. :D
Spoiler!
Béta videó: http://www.youtube.com/watch?v=mEGZO1Yb_cs
Ebben a bétában pedig láthatod, hogy a Thames Wharf pálya után jött volna eredetileg.
Szóval Szent Pál Katedrális, hmm. Kösz. Az is tele van mmmmindenfélével. :p :D
Lépjünk be:
http://www.guardian.co.uk/artanddesi...tive-panoramic
Spoiler!
http://www.youtube.com/watch?v=24VudXzjKEg
Egy nagyon "rutinos" TR játékos :)
pfff...
milyen jó példa a mai fiatalság intelligenciájára..mert attól még hogy irányítani nemtudja,nem biztos h szar.
(mellesleg elbírom képzelni h neki pont szájbarágós Legend lenne jó)
szerk.:vannak kivételek
akinek van ps1 konzolja vagy emulátorja a gépén,annak itt a tomb raider 3 két legjobb csalása.Ajánlom mindenkinek.Pályaugrás:L2+R2+L2X2+R2+L2+R2+L2+R2+L 2X4+R2+L2+R2X4+L2 (ha lara azt mondja hogy "no" akkor jó lett)
Minden fegyver,élet,mentő kristály:L2+R2X2+L2X4+R2+L2+R2X2+L2+R2X2+L2X2+R2+L 2X2+R2 (ha lara sikít akkor megvan minden fegyver,sok élet és kristály)
Egy pár napja nagy nehezen végigvittem a játékot.:D De aki nem tudja hol mit kell csinálni csak szóljon bátram kisegítem őt a bajból.
Honnan szerezzem meg a TR3 cd-jét?? :confused:
Hmm. Az új játék után kedvet kaptam egykis retrohoz, és a 3. rész lett a kiválasztott, mert ezzel utoljára megjelenéskor játszottam. Tehát szinte újként ért az egész, 1-2 szivatásra emlékeztem csak játék közben. Így a teljes végigjátszás 34 órát vett igénybe... Hol tud egy mai játék ennyit ? természetesen a brutto időt értve, a steam szerencsére ezt nézi. a végén amit a játék kiirt az 17 óra volt, de ugye a sok újratöltés, godolkodás, stb...
http://s6.postimg.org/ozqw3c88h/tomb3.jpg
Jah összes secret, of course...