Nálam olyan furcsaság van a játékban, hogy ha Lara víz alatt van, a zenét nem lehet hallani. Pedig videókban látom/hallom, hogy ennek nem kéne így lennie. :confused:
Nyomtatási nézet
Nálam olyan furcsaság van a játékban, hogy ha Lara víz alatt van, a zenét nem lehet hallani. Pedig videókban látom/hallom, hogy ennek nem kéne így lennie. :confused:
PS-en nálam se, de ez ott normális :confused:
De jó! :rolleyes:
Ez nálam is így van, pedig PC-n játszok. :/
Nekem hallatszik :eek:
A napokban feltettem win 7-re a TRII-t (csoda folytán működik...).
Kezdhetem előlről az egészet, ráadásul a színek nem okésak. A barna/bordó színek pirosak, a sötétebbek zöldek, szal tök idióta. Nem tud rá valaki valamilyen megoldást? Mert már kipróbáltam mindenféle átállítgatást, és nem indul. Rohadtul hergel :"DD
Win7-re és Vistára csak hangpatch van, de javítsatok ki, ha tévedek. :o
Helyette a videokártyával kell próbálkozni, 32 bitesre állítani mindenhol a játék setupjában. Ha így se jó, akkor passzolom, nem tudom, hogy mi baja lehet. :o
Nekem win 7 64 bites-re van felrakva a TR2, prímán elindul, de ha ESC-et vagy F5-öt nyomok meg, mondjuk menteni, akkor minden zene és háttérzaj elszáll és nem jön vissza. Kipróbáltam ezt eredetiben és az új magyarosítással, ill. eredeti CD-ről, meg iso fájlról is és mindig ez a hiba lépett fel.
Valaki ötlet? Előre is köszi.
Nincs Win7-em, de azért ezt kipróbálhatod:
a Tomb2.exe-re állva jobb gomb/ Tulajdonságok-> Kompatibilitás fül -> Windows 98/Windows Me.
Talán így jó lesz, bár nem tudom. :)
Még talán ez tud segíteni.
Próbáld ki ezeket:
CD-n indítsd autorun.exe-t, ott válaszd ki, hogy setup. A megjelenő ablakban lent ott van, hogy Sound Device. Nekem belehet állítani olyat is, hogy Elsődleges hangillesztő és olyat is, hogy Realtek AC97. Próbáld ki a másikkal is, hátha.. Játékon belül az options menüben lehet a hangminőséget variálni, próbáld ki low, medium, high-on is... Hátha valahogy jó lesz így. :rolleyes:
Esetleg hangkártya driver frissítés.
Nálam nem produkálja ezeket a hibákat pedig úgy szint Win7 64bit....
(Könyvtárából indítottam, de ahogy emlékszem cdről sem volt semmi baj :S)
a TR2 magyar változatában nekem a Dragon Lairs, vagyis a Sárkánybarlang pálya helyett a Nagy fal van, de a háttérzaj, pályacím ugyan az, csak a pálya a Nagy fal.:confused::confused:
Még ilyenről se hallottam. :eek:
Belenéztem a scriptbe, ott is a DATA\XIAN.TR2-t nyitja meg. Tehát nem értem, hogy hol lehet a hiba :confused:
Ha mentést letöltesz, akkor is a Nagy Falat hozza be?
Egy ismerősömnek dettó ugyanez a baja... A Nagy Falat tölti be, de úgy, hogy a meglévő ammok meg medik megmaradnak, szóval nem elölről kezdi, hanem mégegyszer betölti :S Így nem is tudja végigvinni.
Meg amikor az inventoryba lép, akkor elmegy a hang (a háttérzene, azt hiszem).
Megnéztem, valóban van vele valami :confused:
Remélem, hogy holnapra többet tudunk. :)
Köszi, hogy szóltatok! :)
Szerk.: Megvan a probléma, vannak olyan CD-k, amiken egy régebbi XIAN.TR2 van, és azért nem működik.
Feltöltöttem az új XIAN.TR2-t, ezt írjátok felül a régivel a játék DATA mappájában. :)
www.tombraiders.hu/XIAN.TR2
Hogy ott a háttérhang nem működik az intventory megnyitása után, azt nem tudjuk hogy mi okozza :confused:
Suikaze Raider ötlete volt, nekem eszembe nem jutott volna, hogy ez lehet a baja :o
Na mindegy, a lényeg, hogy írtam egy figyelmeztető szöveget, ha esetleg előfordulna bárkivel is a hiba.
http://tombraiders.hu/index.php?opti...d=94&Itemid=40
:)
sajnos az én lámaságom miatt nem tudom ujragyártani az új verziós telepítőt (eltünt egy programdarab forrása, és ujrairni nem sok lendületem van) elnézést :angry:
Egy picurka hibát vettem észre: Lebegő Sziget helyett Legegő Sziget van írva. :o
Háhh, tényleg :angry: Köszi az infót :)
Legközelebb 100x le kell valamit tesztelni... :angry:
Jó így magyarul játszani a Tomb Raider 2-t. Régen még zene sem volt hozzá nekem. Azelőtt meg a demóval játszottam, de űm úgy, hogy volt audió cd, azon volt coldplay a x and y című albumukkal, aztán úgy játszottam végig a demót és szuper jó volt. Fokozzák a zenék a hangulatot pluszban elősegítik a játékos erőlétét és a játszhatósági élményt is növelik. Olyan jó játék ez, ráadásul nehéz is, zenére a legkönnyebb játszani szerintem. Próbáljátok ki, jó lesz úgy is. :)
Még egy apróság "Az Álsziget"-en. :o
http://i41.tinypic.com/1602cz4.png
Köszönöm! :)
Hol tudom letölteni a teljes TR2-őt? Ja meg w7-en menni fog?
újból (harmadszorra) nekiálltam a TR2őnek, most már teljesen magyarul. :D
amúgy még egyszer: gyönyörű munka a magyarítás. :) csókoltatom mindegyiket szinkronszínészt, és titeket is, Roli. :D
ott vagyok a Maria Doriánál, hááát még mindig varázslatos. aaannnyira jó az atmoszféra. :jumper:
Spoiler!
Így van. Mivel HIVATALOS oldal vagyunk, ilyet nem lehet.
Persze priviben azért mindent meg lehet, és meg is lehetett beszélni. Ezt is. :o
Igen erre gondoltam magam is :D.