Csak egy gyors kérdés.Van itt olyan aki Dragon Age 2-zik?
Nyomtatási nézet
Csak egy gyors kérdés.Van itt olyan aki Dragon Age 2-zik?
OMGOMGOMGOMGOMG!!!!!! Imááááááááááááádooooooooooom!!!!!!!!! lávcsi szercsi puszcsi cicuka <3
vééééééééégre!!!!!! :jumper: :jumper: :jumper: :jumper: gyere Iza, örüljünk együtt! :jumper::jumper::jumper::jumper: :hug:
SZERK.: ja, és kössz hogy szólsz, Ting! :D
Te jó Isten Te jó Isten Te jó Isten Te jó Isten Te jó Isten Te jó Isten!!!!!!!Áwwww:jumper::jumper::jumper::jumper:: jumper::jumper:
De vagány basszus de várom már!!!!^^^^^^♥♥♥♥♥
éééén is :D:D:D:D :jumper:
amúgy hallod azt a röfögést? x"DDD lehet, hogy disznó-szörnyek lesznek benne? x'DD
meg nagyon sok malackás dolgot találtam, benne...
a templomban főleg: az oltáron is két disznó van, meg azon a színes üvegen is az embernek disznófeje van 0__o"
amúgy ez a Bátor a Gyáva kutyára emlékeztet, abban volt az a hentes Disznó bácsi :vlol: viccet félretéve rettegtem tőle és az egész mesétől. xD de mindig megnéztem. :clown:
Hja halittam, lehetséges hogy olyasmi leszxDD:DKivi vagyok rá hogy hogy nézhet ki:DLehet hogy az a gépezet átalakítja majd az embereket disznóváxDD:vlol:
Azokat én is láttam elég fura volt:vlol:
Azt én is sokat néztem, na attól aztán tényleg féltemxDD:D
Én is féltem tőle :P Imádtam :D
Kösz, rendes vagy XDDDDDDD Pedig tök aranyos mese volt anno. :D Még a Billy és Mandy kalandjai a Kaszássalt imádtam nagyon, mekkora egy balfék a Kaszás benne XDDDDDDDDDDDDDDDDD Mandy meg elmehetne egy főgonosznak XDDDDD