A L4D2-höz kell a steam hogy menjen??:o
Nyomtatási nézet
A L4D2-höz kell a steam hogy menjen??:o
Ez a Silent Hill 3 hátborzongaton király!!!:D:D:D
Már megszerettem^^
Az a termetes szörny rajtam kifogott úgy megujedtem, mikor hirtelen elöbukkant:vlol:
Az írányitást meg a kamerát még meg kell soknom, de nem lessz akadály!:D
A plázában vagyok(gondolom) a 2nd floor-nál felvettem a kenyeres boltban azt a valamit, amivel a sütiket teszik s veszik, de tovább nem tudom mit csináljak.....söt még 1 szörny is kint flangál:D
én nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de ezen a csávón ma is le tudtam fáradni!!X''DDDDDDDDDDD:vlol::vlol::vlol::vlol::vl ol:
http://www.youtube.com/user/CrazySho.../0/nhCdvlE2TZs
És igen, megintcsak megmutatta, mit tud!X''DD:D
Egyszerüen eldobom az agyam ettöl a vidikaritól!!!
Nem hiszem el, hogy azok a játékok, amik eddig mentek, k****ra belassulnak, és ez már t*kre idegesít!!:angry:
Kéne már 1 új vidikari, ezzel így nem lehet játszani!!Ha most mutathatnék 1 vidit, hogy hogy akad az Amnesia, biztos leesne az állatok!Esküszom a fejemet verem a falba emiatt!!:angry::angry:
Spoiler!
Az irányíttás 1 kicsit furi, de attol eltekintve én is nagyon megszeretem!!:D
És 1 sajnálatos hiba miatt a gépemröl valahogyan eltüntek a játékmappáim, szal megint le kell töltsem, és tetü lasssan jön le!!:/
De kár :(
Viszont örülök hogy játszól vele^^ Vidámpark volt a kedvenc részem <3 Meg a templom.. Az ***** fosatós volt... És 3 ending van úgy hogy tessék szépen sokszor kivinni :)
Az 1ik ilyen vicces ufos :D
Ha kivitted a 2.őt mindenképp vidd ki.. Meg a 4-et is(nekem az a bestem <3) többi rész a homecoming meg az origins xar lett... a shattered memories meg ilyen elmegy kateg... Sztem a 4. résztől megdöglött a széria
Nem aggodni!!Ki fogom probálni!!:D
Korábban láttam róla videókat akkor mondtam hogy letöltöm, de nem töltöttem le xD. Majd egyszer. :D Am asszem van magyar szinkron is hozzá ugye?
Igen, van, én azzal töltöttem le!!:D
Szia,
Hali te benne lennél rajzversenyben?
Megkérdeztem Robbie-t ő azt írta vissza felőle ok ha többen akarjuk vagyis úgy írta nem rajta múlik ha többen is benne vagyunk.
"Megnézem" még hogy benne lenne e még pár tag?
Én szívesen benne lennék, úgyanis imádok rajzolni!!:D
De viszont mostanában semmi idöm nincs rá, mivel tanúlni kell......
Szóval ezt most kihagyom ha nem gond!!:)
...............................
Már azt hiszem 2 hete nem voltam fent ha jól számoltam!!:D
A tanúlás miatt azt hiszem még lessz ilyen...
Látom sok mindenröl lemaradtam....:D
OK.Rendben
Ez velem is így volt jó ideig de most már lazítottam a tanulásban.
Ti már voltatok úgy, hogy kibeszélt a legjobb barátod a hátad mögött, és ezt egy másik tölled nem közel álló embertöl tudtátok meg???:D
A barát fogalom csak egy illúzió az emberi gyarlóság leplezésére.
Nincsenek barátaim.:privateeye:
Spoiler!
Vannak rendes emberek, csak találni kell öket....:p
Nekem csak azzal van bajom, hogyha már 1x barát ne beszéljen ki a hátam mögött, mert azt nem szeretem!
Igazad van YzaaA avval lehetne még kiegészíteni amit mondtál hogy a "barát" szót idéző jelbe rakni.
En se hiszek a barátságban már eddig volt 2 BFF-em, az egyik nagy csalódás volt (bár mára már kibékultunk, de már csak haver maradt) a másikba meg szerelmes lettem LOL :o
De most már nem tudok senkibe se megbizni annyira hogy ilyen nagyon jó barátok legyunk, most meg sok a tanulnivaló, szinte semmire sincs idom, se kijarni se partyzni, a barataimtol/haverjaimtol teljesen elhidegultem, csak iskolába beszelgetek pár emberrel azt annyi, a tobbiekkel már allig tartok fenn akarmilyen kapcsit is, hétvégén is csak a 4 fal kozt vok, teljesen megváltoztam, jo fiu lettem :nut: LOL
Nálam pont úgy van, hogy 2 csalódás közepette elment az önbizalmam, már a suliban sem nyilok meg, hanem visszahúzodok.Most probálok 1 kicsit kinyilni, de nem beszélek úgy senkivel sem ojan hosszasan.Annyira unalmas személyiség lettem, hogy az már fáj, ezt persze nekik köszönhetem.
Dettó ugyanez, nincs semmi onbizalmam, nekem van pár ember suliban, akikkel joban vagyok és tok veluk jokat beszelgetni, de veluk is csak suliban, szal kb 1 igazi, rendes barátom sincs, és olyan baratsagban sose senkivel nem leszek mint eme 2 ifjuval volt xD
Probalok en nyitni az emberek fele de olyan szurke kis eger vok h senkise kivcsi ram xD Sokszor szólok vkihez és még rám se figyel mintha ott se lennék, kozombos vok mindenki számára. Kimondhatatlanul szurke, uncsi ember lettem,100 százalékban teljesen megváltoztam...
Családomal se tul fényes a kapcsim... olyan magányos vagyok :(
Nálam is pont úgyan ez van, átérzem, amit érzel, legalább így neten jóban vagyok úgy naggyából a forum tagokkal:)De annál tovább shemmi...De azért így visszahúzodva sz@r nézni, hogy mások milyen jól elvannak......Komolyan mondom, nem hiszem el, hogy másnak, akik emberek között van nehezebb lenne az élete.Miért nehéz, amikor nem nézi le senki, és mindenki körülötte sürög forog?Már elegem van ebböl!És nem is tudom, hogy mit csinálak, ha 1x semmi sem tökéletes nekik, amit csinálok!!:(
Vagy pont az a baj hogy túlságosan is megakarsz nekik felelni és erre már úgy rágörcsölsz hogy taszítod őket..(am tapasztalat....xd)
Iza kedves, te úgyis szereted a portalt, hadd idézzem GLaDOS-t:
The best solution to the problems is usually the easiest one.
Spoiler!
Van benne igazság!!:D
Most mintha hirtelen minden megváltozott volna!!:D
Hirtelen észrevettek az emberek....és már hozzám is szolnak:D
Plussz ezen a héten kívül van még 1 hét és megyek Deutchland-ba!:jumper::jumper:
És anyám annyira volt rendes, hogy rendelt nekem 1 angolos csomagot, amivel köinnyebben meg lehet tanulni angolul, kaptam hozzá 2 CD-t is, és még fogok kapni, h tudjam a kül. feleadatokat megcsinálni, és még kaptam 1 kütyüt, ami a szavakat fordítja le, plussz számol és még világóra is van benne:jumper::jumper:
Annyira boldog vagyok, hogy az már kifejezhetetlen....:D
Örülök az örömödnek felvidít az emberek boldogsága :clown::jumper::thumb::yahoo:
Én is boldog vagyok, ha látok 1 boldog embert, akkor meg végképp, ha én viditottam fel!!:D:)
Szerintem sokan így vannak a tavasz boldogságot és örömöt hoz.
Fúúúúúúúúúú de elvesztettem a fonalat 2 hét alatt...:nut:
Amugy hello skacok mi a szitu???:D
El sem hiszitek mennyire dög uncsi ide kint...:/Najó jártam soook jóóó helyen az igaz de attól eltekintve hogy jó 2 hetet nem neteztem-.-*Most sikerült elinditanom a netemet, most is dög lassan meneget....de felnéztem..:P
Az út is jó hosszú volt erre felé......közben megáltunk Tiszagyendán a rokonoknál, és aludtunk:PAztán tovább mentünk az autópályán (Jaa voltam Baján:DSzép kis hely;))Közben láttunk baleseteket, de mi szerencsésen megérkeztünk hála a jó égnek:)
Szerintem Hétföig nem fogok netezni, mert vasárnap indulunk hazafele, úgyhogy ha addig nem taliznánk legyetek jók skacok:D
És ha akartok velem dumálni(mármint ha akartok:P)most tegyétek meg, mert késöbb nem lesz alkalo csak hétfön:D(nemmintha ma nem az lenne:angry::D)
Amugy hüüüüü de sok embernek hiányoztam!!:D:P
Baja az jó hely minden nap oda járok suliba. Szép volt tőled időt szakítani arra, hogy felnéz hozzánk. :D:D:D
nekem is hiányoztál, de hol is voltál ? Németországban ? és erre felé nem voltatok ???:D:D