lehet de engem irritál:p
Nyomtatási nézet
lehet de engem irritál:p
ha hiszed, ha nem YzaaA, először engem is irritált a kameranézet, komolyan. (kérdezd meg Cindyt... ja igen... sajnos nem tudjuk hol van :()
persze jó szokásomhoz híven kijelentettem, hogy irritál, úgy, hogy nem is játszottam vele:rolleyes:
aztán mára már mindent megtennék, hogy visszajöjjön ez a fix kamera:)
nem tudom, hogy tudod-e, hogy a Resi5 Lost in Nightmersben van egy easter Egg. most nem mondom el, hogy műkszik, de itt egy videó róla :)
Isten bizony, tetszik ez a nézet. amúgy nagyon nehezen lehet vele lézeresen célozni = még egy ok, hogy a Capcom abbahagyja a Shooteres
Resik készítését, és visszatérjen az alapokhoz:p
mit meg nem tennék, hogy lássak végre egy olyan Resit, amiben megvan az a hangulat... eh, de annak már vége. ahogy a TR-nél is, és sok más játéknál. ez van. csak a következő, vagy akár a mostani generációt sajnálom, hogy nem tudják, milyen az igazi videojáték. régen oszttársaimnak is mondtam, hogy miylen jók a klasszikus TR-ek, erre mit kaptam? "olyan hülye kockás a grafikája, tök gagyi " :nut:
nem tom mért de az ijen kameranézet valahogy nem jön be:o
na jó lehet hogy csak én vagyok ellenszenves de akkor is nem tetszik:o
sajna ez van:)
1x vagy 2x lehet hogy eellenszenves vagyok vele kapcsolatban.
ki kéne probálni:o
ammmm................
hamár kezdem akkor mejikel kezdjem és muszáj emuval játszani PC-re nem terveztek Resit???:p
de igen, PC-re megvan az 1-es s 2-es és a 3-mas is, de nálam egyik sem futott, vagy nem tudtam elmenteni. túl új a gépünk. midnek szenvedjek vele PC-n, amikor Emuval is 60 FPS-sel fut (nem viccelek.... FRAPS), ráadásul ha nagyon elakadsz vagy szerinted nincs benne elég Typewriter akkor van egy olyan funkció, hogy gyors mentés. (igaz, ez tönkrevágja a játékmenetet, én már nem használom, de... régen használtam :naughty:)
az a baj a PS emussal hogy nem tom a mozgógombokat:D
egyszer pedig megnéztem de akkor sem tuttam megjegyezni!!
meg még a löszerrel is sporoli kellett
meghát elö se tudtam venni a fegyvertXDD
csak futni tudtam:p
dehát nah lehet belekezdek de akkor szerinted mejikkel kezdjem??:D
kééééssssz van!!!:jumper:
mgevolt a Resi2 Claire A is, hát irtó izgalmas volt, főleg amikor a végén ment az Umbrella-laborban a riasztó, én meg még mindig ott szaladgáltam és kerestem Sherrynek a G-Vírus ellenszerét :D én azért sajnálom Anette-et, kár, hogy meghalt :(
http://i55.tinypic.com/den0q9.jpg
az tény, hogy csak 5 óráig tartott, de vegyétek figyelembe, hogy összesen 4, azaz NÉGY scenariója van a Resi2nek:)
ügyi vagy^^
bár most megfutamottam ez elöl nem tom mé de nem merek nekifogni!!XDD:vlol:
hogy miért nem tom:p
lehet hogy nem szimpi nekem dehát akkor is!!!!
áhh jobb ha nem fogok neki:o
de akarom játszani!!!!!!!!^^:jumper:
hagyd a fenébe nem neked való!!:clown:
de úgy fúrdal a kiváncsiság^^
na jóvan kussh legyen mán!!XD
hjaj egekura én is szoktam monologozni csak nem ijen formában!!:D
bocsi:worship:
kellet kinyitnom a szám!!:smackbum:
dedededede akkor is nem fogom kiprobálni félek tölle!!:D
ésésés nem csak a kameranézettöl hanem a menettöpl meg az irányítástól iS!!!!:D
há basszus keressük a macskát, nincs sehol... anyámnak beugrott, hogy hátha kiszökött az ajtón... megyünk le a lépcsőn erre a földszinten üldögél...:angry:
még jó, hogy nem engedték ki a lépcsőházból... akkor már nem találnánk meg.
miért kell a macskáknak ilyen szökősnek lenniük?:mad:
ti is lépcsöházban laktok?????
de jó!!!:Dés hányadik emelet:D
biztos rájött a cicádra a mehetnék:D
Úh, akkor nem sokon múlt, hogy eltűnjön. :(
Iza, lépcsőházban lakni azért elég kényelmetlen lenne. :vlol: :D :hug:
hjóvann nah!!!XDD:D
akko blokba laktok???:D
me én máshogy nem tom!!!
jahh de tömbház!!XDDD
najóhvan mind1 az akkor is lépcsöház!!!!XDD
áhháháhá kurvára:rolleyes: komolyan erre verem minden nap, hogy itt lakok:angry:
ne tudd meg, milyen sz@r. amúgy csak azért kellett 3 évet várnom a macskára, mert itt lakok. egyébként azt mondták, hogy ha kertes, családi házban laknánk, akkor már rég kaptam volna egyet.
nekem is mindig ezt mondják!!!!!:D
ezért nincs macskám!!:)
noshát ez van én szeretem csak az a hátránya hogy ugye 4-ik emeleten lakok éshát ha megyek le üzletbe és ha elfelejtem a pénzt vinni akkor vissza kell fussak ami plussz idö:angry:
ha földszínten laknék akkor más lenne a hejzet de így!!!:S:(
Én egy egy hektáros telken lakok, de jobban szeretnék városban élni.:D
hát dzsemfix mit is mondjak???:rolleyes:
figyú szerintem nem ojan jó árosban lakini!!
föleg nagyvárosban!!tudod miért??
mert ha a zebrán át akarsz menni akkor sem tudsz mert a kocsik csak jönnek mennek meg sem álnak egyesek!!:rolleyes:
a kis városokban meg.....hát....az nem ojan rossz de nem is ojan jó:rolleyes:
pl egy kis városban nincs shemmi jó.tök uncsi minden:rolleyes:szó szerint.
na jó vannak boltok meg muzeumok(ha csak 1-is de azé vanXD:D)noshát ne pasírrozzam tovább még a végén szétoffolom Kacsa topikját!!XDDDD:clown:
Árosban még nem lakiniztem, de majd kipróbáljuk egyszer azt is. :)
A telek nyugodt, de város sokkal jobb, hisz van élet, és minden a városban található meg. Főleg a nagyobb városokban. Rengeteg üzlet, bolt, vendéglő, stb. minden, ami szem szájnak ingere.
én városban lakok, de hála Istennek nem abban az óriási, szmogos vacakban, ami Pesten megy xD az Istenért sem költöznék oda.
ráadásul itt a Duna, a Sugó.... szeretem én ezt a várost.:)
én nem szeretem ezt a várost!!!!!!!!XDD:vlol:
szivesebben kiköltöznék tiszagyendára ott legalább nincs mocskosság mint itt és legalább ott kedvesek az emberek!!!
nameg tudnék rendszeresen találkozni a legjobb barimmal!!:hug:
egyrészt jó it lakni másrészt meg szívesebben elköltöznék máshova!!!
a nagyvárosokat én sem szeretem:o
én meg imádom a focit de gyűlölöm a labdát.
:clown:
Kacsa.......:naughty:
http://www.youtube.com/watch?feature...-rrkyvApU&NR=1
Portal The Movie :
Tok jo egy egesz filmet is megneznek portalbol, ja es ez nem vmi szar fan-made dolog hanem hivcsi :D
kössz horus a linket, mindjárt megmézem :) amúgy van még egy Portal-film... isteni. tényleg. hihetetlen.
ooooo ez ojan jóóó miért csak kitaláció az egész???:angry:
annyara faxa lenne csak ionnen oda átmenni tök zsír!!:D
én bírnám amikor szobafogságom lenne akkor észrevétlenül ki tudnék osonni az udvarraXDD:Dtök jó lenne egy ijen:jumper::clown:
már én is gondolkoztam ezen. csak egy csomó trükk, kötzük a legfontosabb,a flinging is rohadt nehéz lenne, megmondom, miért.
ha te beleugrasz egy portálba, mondjuk egy kékbe, akkor... áhh, inkább gyorsan rajzoltam egy képet, azon jobban látszik.
http://i51.tinypic.com/2evxdfc.jpg
na érted, mi a probléma?:D
értem én:D
nem is tudom szerintem ezt nem is probálnám kiXDD:vlol:
túl jesztönek néz ki^^*
Küldtem melót Kacsa. :) Örülsz neki nem? :D
Lécciiiiiii
OBig!!!!!!!!!!!!!:mad:
nekem mé nincs melóóó???????????????:D
túl rosszúl fordítók vagy mi??:o