Nézni fogjátok az E3at? Lehetséges hogy TR is felbukkan a Microsoft sajtótájékoztatóján. :) http://e3.gamespot.com/press-conference/microsoft-e3/
Bocs ahogy látom tr9 topikba már megvolt az eszme csere xD
Nyomtatási nézet
Nézni fogjátok az E3at? Lehetséges hogy TR is felbukkan a Microsoft sajtótájékoztatóján. :) http://e3.gamespot.com/press-conference/microsoft-e3/
Bocs ahogy látom tr9 topikba már megvolt az eszme csere xD
Már megy az e3 lessétek!
Én nézem, akármi is lesz. :D
ekezdödött!!!!!<3:D:jumper:
Woah a modern warfare 3 -nak milyen jó gameplay-e volt!!!!!!!
Tomb raider gameplay mooooooooooooooooooooooottttttttttttt!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Azta! :eek:
Ghost Recon milyen durva már!
jajaja!!!:D
Én először nézem az E3-mat de ez lenyűgöző amit ott művelnek csak tatom a szám :eek:
http://blogol.hu/pikz/mozart/321312BGjf_w.jpg
nekem meg szokás szerint rohadt buszt kell köszörülni mikor esemény van :D :(
én is elöször nézem és azt mondom le a kalappal!!!:cool:
EA sztem csak ezeket a sport játékokat fogja bemutatni nem lessz olyan érdekes, MS az elején nem volt rossz, de azok a Kinectes gémek már az idegeimre mentek! XD
Hát ja.. kisgyerek betanult szövegeket tolják nyomin..
Én reménykedek egy Mirror's Edge 2ben de tudom hogy nem jön :'(
Alan Wake sem volt ;(((
Nem hiszem hogy jön ME2 arról már tudnánk:)
Megnézem még az ME3-mat meg B3-mat oszt ennyi többi nem nagyon érdekel...
Sony meg nagyon későn lessz :(
Holnap Wii2 :D Kiváncsi vagyok rá :D :p
Én mingyá benyomok egy kávét XD élőben akarom nézni a sanyit XDXD
am most mi van miért nincs? :confused:
A Battlefield 3 jó eséllyel indul a Game of the Year címért, az most mutatott E3 -mas trailer is eszméletlen jó. :)
Figyeljétek, megy a konferencia, épp az NFS Run -t mutatják!!!
Úúúúriisten, láttátok az ME3-mat ??? nagyon tetszett, a grafika meg csodálatos...
-.-" már el is ****ták az egész showt mint a Microfos, most elkezdtek Simsezni...
Bf3 most!!!!!
Nem sokat mutattak belőle, de kva jó!
Láttad az OverStrike -ot? Az is kva jó game lesz, tök funny, de mégis akcióval teli, de tele van ökörséggel. :DBF 3 GAMEPLAY MOST!
NYITOTT BÉTA SZEPTEMBERBEEEN!!!!!!!!!!!!
azt a qva ennek brutál grafja van...abban a vonatban v buszban nem tudom mit lövöldözött, de irtó jó volt :D
Overstrike nagyon hangulatos!!!:D Eddig még nem hallotam róla, de nagyon tetszik, hangulatos
B3 isteni, a tankos rész egy kicsit mát monoton volt, de a vége meg nagyon jól meglett csinálva!
Ebben ill.jövő évben csupa jó játékokkal leszünk ellátva!!! :D
Kva jó lesz ez a BF3, egyszerűen a világ legjobbja ez a grafika!!! ÉS A CSÁVÓ PC-ÉN JÁTSZOTTA!!!!!!!!!!!
EZ A JÁTÉK FELÉLESZTI A PC-ÉT!!!!!!!!!
IMÁDOM!
Viszont azért maga a gameplay nem volt különleges, és fentről, a repülőből való lövöldözés a CoD 4-é, onnan lopták. Valamint túl sok volt ez a tankozás is.
VISZONT A GRAFIKA A LEGJOOOOOOOOOOOBBBBBBB!!!!!!!!!!
Le a kalappal DICE!!
Kérdés konzol mennyire látszik majd a lebutítás :S
jah a repülős részt MW-ből koppintották :D
Azt nem tudom, de ha ez így folytatódik, asszem előrendelem a BF3-at, főleg, hogy végre minket, PC-seket helyezik előnybe. Szerintem annyira butítják le, amennyire kell, hogy vigye a konzol is. Meg tudnám mondani nagyjából, ha tudnám, milyen atomreaktorral játszott a csávó, mert ehhez kelleni fog a gép rendesen. :D
Nem hiszem, hogy annyira lelessz butitva sztem majd csak kb. olyan eltérés lessz mint a PS3 és Xbox 360 multiplatyó gémek között...