Valami nálad lehet gond,. mert nekem simán fut mindkettő.
Nyomtatási nézet
Valami nálad lehet gond,. mert nekem simán fut mindkettő.
Igen, nálam volt a gond, ki kellett kapcsolni a képernyőkímélőt
Spoiler!
Spoiler!
Spoiler!
Nem tudja valaki az ati raedon250 szériájú vga-n fut az új tr?
bocs a dupla hsz-ért
Google-n nézd meg. :rolleyes:
http://www.youtube.com/watch?v=W367qNl3sgw
Spoiler!
Hogyne futna, itt van egy tesztben:
http://prohardver.hu/dl/cnt/2013-12/...ults/tombr.png
De ez I7-es processzor mellett volt tesztelve, úgyhogy neked biztos rosszabbul futna. De ha már itt tartunk milyen procid van?
itt a specifikálkása a gépemnek:
op.r.: WIN8-64BIT
PROCI: Intel Cerelon G1610 2.64 ghz
4 giga Ram
AMD raedon R7 200series
DIRetx11 van fent nekem is
Sztem nem lesz gond a játékkal. Azt látni, hogy egy HD7970 mellett még egy 2 magos Athlon II-es is elég 60FPS-hez, a te procid pedig kb. ugyan olyan erős:
http://static.techspot.com/articles-...nch/CPU_03.png
De a videokártyád úgyse tudna csak 20-30FPS-et (persze beállítástól, felbontástól függően). Szóval összességében, medium beállításokon már teljesen stabil lenne a játék.
Van egy új tagunk, ( ancelotti) de nem akar a fórumba beírni, csak priviben írt. Tud valaki neki segíteni? Nos ez a baja: "Szaggat a Tomb Raider 5.
nah az a helyzet, hogy win7 32 bit, 20ks videókarim van, tehát nem az a baj hogy nem erős a gép.
próbáltam minden patchet, írják, hogy win7re való, amikor meg a telepítésnél tartok akkor meg már az jön ki, hogy xpre meg vistara van.
azt tudom, hogy a tomb raider 5 az nincs windows 7re fejlesztve.
esetleg megoldás? "
Az asztalon a TR5 parancsikonjára jobb gomb, tulajdonságok -> kompatibilitás -> futtatás a következő módban: Win95.
nemtom linkelhetek e
Ugyan nekem megvan originaltan, de win7-esre meg nem probaltam.
a dobozan nincs is feltuntetve a win7-es
http://www.tombraiderchronicles.com/...taller_02.html
ez win7 -re es az altala kereset 32x -re
nem jó...nem igaz, hogy nem érted, hogy tévesen írják ki az oldalon, az van odaírva, hogy windows 7, a telepítésnél meg vista meg xp...
failed to setup direct x, ezt írja ha windows 95re rakom
Ez a válasz után b****k segíteni, azt hiszem. :)
Egyet értek veled...
bár felettébb egyszerű a megoldás:
felbontást 1024x768-ra kell átállítani.
(új tagként illene a kérem és köszönöm szavak használata)
Mielőtt ide beírt volna, már privátban velem is így szórakozott - az még OK. De hogy másokkal is ilyen "szépen szórakozzon", azt már nem hagyom.
Először tanuljon meg viselkedni, aztán kérjen. Ilyen embernek itt nincs helye!
Hát igen vannak ilyen emberek, bár nem vagyunk egyformák.
Spoiler!
Szerintetek melyik a legjobb virusírtó progi? :)
Mert még nincs a gépemen de jól jönne egy bár.
Nod 32 :)
Spoiler!
Microsoft sajátját tudnám ajánlani.
Köszi a válaszokat:D Am win7-em van :)
Szia.
Avast. Gyors, megbízható, magáncélra ingyenes.
Már vagy 5 éve használom, a legnagyobb megelégedettséggel.
http://www.avast.com/index
regkódot itt kell kérni. Ingyenes és spammentes.
http://www.avast.com/registration-fr...inish#messages
Üdv.
Szia:D Köszönöm a választ én is ezt használtam régebb, de most már feltettem a NOD 32-öt:D Legyen egy kis változatosság :)
Az avast nagyon jó.
Spoiler!
Az AVG free (azt nem ajánlom senkinek). NOD32 hát nem tudom hogy van e belőle free változat is, de nekem évekkel ezelőtt elment a kedvem tőle, amikor vírusos lett mellette a gépem. (nem tudom mennyit fejlődött)
Azóta én is avast Internet Security-t használok, legjobb! :) Azóta baj nem volt.
Bár az avast free is érdekes, pont tegnap hoztak egy gépet, amire az avast free mellé sikerült egy vírust ráraknia a kedves felhasználónak :D
Tehát ezek a free-s vírusirtók nem olyan jók, de talán az avast free a legjobb mind közül.
De teljesen vírusirtó nélkül hagyni egy gépet nem szabad! Bár ha nincs rajta semmi fontos (adatok, kódok, belépések, e-mailek...) akkor mindegy, max. újra kell húzni az op.rendszert.
én használtam mindegyiket a felsoroltak közül szerintem, sosem volt kb vírusom az elmólt 5-8 évben.
Jelenleg avast megy nálam (minden egyéb windows virusellenőrző, tűzfal, frissités kiiktatva), és mindekinek azt telepítem. Nálam sosem volt gond, másoknak mégis sikerül "tönkrevágni" a gépet. persze ha az ember összevissza netezik meg mindenre ráklikkel úgy lehetséges.
És furcsa mód az XP is szeret belassulni mindenkinél az utóbbi évben pár hónapos friss telepítés után.
nekem is xp-m volt és sokszor tapasztaltam hogy újratelepítés után rá 1 hónapra belassult vele együtt a g crom is
most win 8 am van és nem volt vele ilyen gigszer bár van mikor lassú
Valakinek esetleg vane ötlete hogy tudnék egy újjab meghajtót kreálni? Tudjátok, E, meghjtó stb, kéne még 1 h a cuccaimat amik kellenek meg tudjam örizni, mert néha csinál olyat a Windows h kitörli a mappát csak úgy... help?
vagy veszel egy uj meghajtót vagy új partíciót hozol létre a meglévőn, de ahhoz valószinüleg formázni kell az egészet újra
Esetleg adatmentésre jó a külső winyó is.:) meg olcsóbb a belsőnél ,nem tesz jót ha sok particiót hozunk létre a wincseszteren, ha az kis kapacitású.
Szia.
Nem írtad mekkora a jelenlegi vinyód mérete?
Ha elég nagy, akkor partíció maneggerrel visszább kell venni az eredeti partíció méretét, majd a szabad helyre készíteni egy újat.
http://thumbnails109.imagebam.com/32...d321217794.jpg
Esetleg külső USB-s vinyó.
Ezt viszont 100%-ig kizárom, hogy a WIN törli ki.
Képzeld el mekkora pert lehetne a WIN nyakába varni, pl az Orvosi disszertációd anyagát törölné csak úgy le. :eek:
Vagy éppen .... "most jöttél rá, hogyan lehet a fénynél gyorsabban repülni" könyvtárat törölné. :angry:
Törlésnek szerintem 4 oka lehet.
1. te törlöd le véletlenül :)
2. Áthelyezed az adott file-t / könyvtárat egy alkönyvtárba (minap javítottam egy ilyen bakit) :confused:
3. Winyód valamiért BAD SZEKTOROS lett. :clown:
4. Vírusod vagyon :o
Uff.
Az új Avast!-on hol van a karantén? elzárt 1 fájlt ami kéne -.-*
eszköztár (tools) ban nézted?
Már megkaptam...fhúú jól el van dugva -.-
De olyan logikátlan az egész...minek rakja a statisztikákhoz a karantént? hülyeség de na
Sziasztok,
Egy olyan problémám lenne, hogy vettem egy új SATA-s HDD-t. De eddig én a régebbi PATA változatú HDD-t hasznaltam. És jelen pillanatban a rendszerem egy ilyen régebbi HDD-n fut, az első kérdésem az lenne, hogy lehetséges-e a kétfajta HDD-t futtatni egyszerre? (SATA + PATA)
Mert összedugtam, de sem a sajátgépben, sem a biosban nem látom a vinyót.
A HDD működésében biztos vagyok.
előre köszönöm a válaszokat.
a régi PATA/IDE portoknál még voltak hülyeségek a meghajtók prioritásával, hogy melyik van Master-re vagy Slave-re állitva egy kicsi jumperral a meghajtó többi csatlakozoja mellett. Ha 1 meghajtó van 1 kábelen azt master-re kell állitani ha minden igaz.
Én személy szerint nem láttam alaplapot ami IDE és SATA porttal is rendelkezett egyszerre, de valószinü létezik az átmeneti korszakból. Valamilyen adapter is biztos létezik hozzá. Az ilyen hib@szűréseket személyesen egyszerübb elvégezni, ha az ember látja, hogy mi a helyzet pontosan. Lehetséges, hogy valamelyik SATA port használata kizárja az IDE portot az alaplapon, ha egyszerre vannak használva.
Az új SATA meghajtót nem észleli a gép?
A SATA és IDE kábelezése más, adat és táp szempontból is. Táphoz biztos van átalakító és ha nem ezeréves a tápegység akkor mindkét féle kell, hogy legyen rajta.
Ha lehetséges én elkerülném már az IDE kábeles dolgokat, elég régi technika és okozott sok fejvakarást a múltban nekem is. Sőt a szalagkábele is meg tudja szivatni az embert, ha sokat van piszkálva.
(a hib@szűrést nem kéne kicsillagoznia a fúrum motornak. lehet kivételeket hozzáadni?)
Igen természetesen van a tápon Satához való kábel, ezekszerint célszerűbb újratelepítenem a gépet at új HDD-vel?
nem tudom hogy hogyna kötötted be a HDD-ket. ha tudod nélkülözni a régi winyót és az új elég nagy külön rendszer particiohoz akkor valoszinü jobban jársz ha csak azt használod.
de látnom kéne a gép belét meg az alkatrészeket, hogy tudjak segíteni. ha van egypár képed róla akkor esetleg skypeon segithetek, ha tudok