Its true! :thumb::thumb::thumb:
Nyomtatási nézet
hjasj tom croft bírom a humorodat:vlol:
ugy értem végigvittem:D
és bevallom Chriss nekem nem jött be:S:cool:
oksa, Leon gay. de azért tetszett neki Ingrid Hunnigan (aki egy olasz birkózó, és a férfiak büszkesége, őt tartják a legférfiasabb férfinak a világon, itt egy kép róla
http://www.residenteviluncut.com/ingrid.jpg
, el akarta kérni a számát. na, ennyi, FAIL:clown::D
azért filózok rajta, mert sokak szerint nem éri meg, nem az a Resident Evil, amilyen a klasszikusok voltak. már nem is ijesztő (és ez igaz, megnéztem a legijesztőbb pillanatait YouTubén és egyik sem volt olyan ijesztő)
de a másik pillatanban meg ki akarom vinni, már csak kiváncsiságból:omeg az achievementek miatt, és a Lost In Nightmares miatt (ami tudom, hogy letölthető 400 MS pontért, de a GOLD kiadást venném meg, ami tartalmaza ezt is, és más extrákat)
szóval nem tudom.
ki kellene vinni.
de csak pénzt pazarolnák.
de akkor is vidd ki.
de nem szeretm Christ.
de akkor is vidd ki.
KUSSSOJJ MÁÁ!!!
XDDDDDDD:vlol:
ezzel egytértek. (hagyjuk YzaaA, ezt nem lehet elmesélni. mi tudjuk, hogy milyen volt, és kész. örüljünk magunknak :D)
meg még van a Kastélyban a labirintus, a kutyákkal.
ééés.... eleve a Regenerátor körülötti rész nagyon ijesztő, a börtön rész is. (közvetlen az Adás cutscene után, amikor Leon megtámadja Adát)
ömm... és az Iron Maidenek, abban a csatornában, miután Ashley és Leon leugrottak a szemétlerakóba. nem semmi, ott is remegett a kezem.
mielőtt még bárki letámadna:clown:: jól tudjátok, hogy én nem a grfaikára megyek, ezt nem is mesélem tovább. de sajnos, mivel én már olyan szép grafikájú játékokkal is játszottam, ezek a régi, "rosszgrafikás" játékok már nem nyújtották azt az élményt, mint az újabbak.
ne értsetek félre, nagyon élveztem a klasszikus Resiket is, mert igenis izgalmasak és valamiylen szinten ijesztőek is voltak... de nem annyira.:o
na ott nállam is azt hittem hogy meghalnak vagy valami ijesmi de amikor a regenerátor felkelt és utánnunk jött és még életem sem volt se löszeremBRRRRR:(
még 1x nem szeretném azt átélni annyira be*****am ojan volt mintha én lettem volna ott velük jááááájjj:(
na joooh kész ennyi volt a borzongásból igaz Kacsa mi már átéltük!!!:D
A RESI4 VOLT AZ EDDIGI LEJGOBB RESI AMIT JÁTSZOTTAM EDDIG:jumper::jumper::jumper:
................
én megprobáltam játszani a resi3-al de nem tudtam hogy mivel kell meni futni löni stb.
meg a resi2-öt is kiprobálnám csak ugyan ez a helyzet:S
....................
hjaj ezt annyira várom már ojan jol néz ki:jumper::jumper::jumper:
FACEEPAAALM!!!!!!!!!:clown::clown::clown:
EZ NEM RESI6!!!!! EZ EGY NAGYON HÜLYE YOU TUBE USER!!!!:D
EL NÉNE TÁVOLÍTANI A VIDEÓT!!!
Ez a Darkside Chronicles trailere, ami már 2009ben megjelent.
én már ki is játszottam, de csak Wii-re van.
Bi?:naughty::naughty:
Az ilyenekből gondolom azt hogy úristen elvettél az életemből 1-2 percet XDXD
Minek hallgatsz másokra, nem ijesztő és attól szar játék? XD
Hydrophobia vagy mi is állítólag szar játék te még is oda meg vissza vagy tőle WTF.....
----
Na meg is hoztad a kedvem egy kis Mercenarieshez :Ú