****ki ne is mond!!:vlol:
bisztos szöknek egy nagyot hogy wááá de ijesztö inkább ki sem probálom felteszem a polcra oszt jó lessz porfogonak!!:D
Nyomtatási nézet
****ki ne is mond!!:vlol:
bisztos szöknek egy nagyot hogy wááá de ijesztö inkább ki sem probálom felteszem a polcra oszt jó lessz porfogonak!!:D
azért azt vegyétek figyelembe,h a mai marketing nem azt célozza meg h gondolkodj,hnem mindent szájbarág,h itt ide ott oda menjél,csináld ezt,v azt.(megjegyzem ilyen a klasszikus TR-ek)manapság ha a graf szar megse nézik,amerikában ez a trendi.arról nem beszélve sztetek az a sok okos mivel játszik naphosszat?Wow,CoD meg nemtom mien játék van hasonló kategóriában.ott nem kell félni,mert húú mien kemény vagyok lelövöm a másikat.
am sztem az Undiban egy jó ilyesztő dolgot tettek bele.nem is ilyesztő ink csak egy pillanatra megugrasz.a pókok és thrallok ha hirtelen hátulról jönnek
(elvesztettem időközben az Undi szüzességem)
de pl TR1-6 ott frontálisan neked jön vmi példa nemjut eszembe,ott azért épp csak nem szrod össze magad.pláne ha hátulról jön vmi és paff meghalsz.
de ha az Underworld ilyesztő.milesz az új tr-nél?(megjegyezném,a jobb minőségű vidiken a gameplayben látni miként lapítja ki a szikla a férfi fejét.)
szval töketlen banda.én 20 évesen is néha beijedek az oldgeneknél.fleg ha az egy jó TRLE pálya :)vis ilyedni akarsz a TR-ben?TR1-5!!!v a Resik.v a Penumbra szval....
Nekem tetszene a játék, ha nem lenne szar 6 éves nvidia videókártyám... Amúgy a gyűjtői változat van meg, minden extrával.:) De jó lenne végigjátszani Istenem. Mindig nézem youtubeon a végigjátszást, és erre én meg ámulok, bámulok, h milyen jó is. Eddig ez az a rész, amelyik a legtöbb mozgást tartalmazza, de kicsit bugos a game, de attól biztos jó.
Bocsi, Xian.
Jajj, de el tudok szomorodni ilyenkor.
Spoiler!
Ha Én lennék az nvidia fejese, és jól megszedtem volna magamat, olcsón adnám a kártyáimat, de hát.... :D
nem, nem jó:o nekem boxon van meg, és.... :o hát enyhén - tényleg enyhén - fogalmazva lehetett volna jobb is. a végigjátszás egy dolog, ott általában nem elsőre játsszák ki az emberek, SŐT, mindig azon az útvonalon mennek, ami a helyes, és amit a készítők is helyesnek gondoltak.
aha! de ugyan mi a franc van akkor, ha te nem elsőre játszod ki és nem tudod, merre kell menni?:D na vajon mi? hamis peremek, Lara beragad a kiszögellésekbe, animációhibák, stb.
ezt a végigjátszásokban nem lehet annyira látni - de azért ott is akad egy-kettő ilyen:rolleyes:
Én amikor elsőnek játszottam ki,nem találkoztam olyan buggal ami halálra idegesített volna.Szerintem egész jó kis játék,persze ha nem kellett volna sietni a kiadással akkor még jobb lett volna.Hajaz a klasszikus atmoszférára.Jó kis Tomb Raider kaland. :D:D
nekem tetszik az underworld. Én 1 bugot találtam benne. Ps2-n vittem végig. Én örülök, hogy nem olyan bonyolultak benne a fejtörők, mert ahhoz, hogy megfejtsem kéne tudni angolul.
Na igen, elég rövid lett. Bezzeg a régiek az első résztől az ötödik részig, hmmmm... na azok hosszúak voltak, és élvezetesek, nekem nincs semmi bajom az új részekkel, de rövidek, meg kicsit másabb minden benne. Nekem az Aniversary annyi nehézséget okozott azzal, hogy csáklyával hátrafele ugrás részeknél mindig leestem... A legnehezebb pálya az Anni-ban az Obelisk of Khamoon. Na ott sokat küszködtem. A többi pálya meg gyerekjáték. Az új részekkel csak annyi a gond, hogy túl összecsapott, nem arra törekedtek szerintem, hogy nagyon hosszú legyen és élvezetes, hanem arra, hogy kutyafuttában menj végig a pályákon. Na meg a sokfajta bug is ott van, és ezeket még a patchek sem javítják sajnos.