Bocsi, keptelen vok csak 1 szot irni :P
Nem tudom, lehet trilogianak terveztek. A Dark Energy Digital-nak nincsenek olyan jatekai amelyek felkapottak csak a Hydrophobia volt hiresebb nekik igy lehet hogy lessz 2.resz :)
Nyomtatási nézet
Bocsi, keptelen vok csak 1 szot irni :P
Nem tudom, lehet trilogianak terveztek. A Dark Energy Digital-nak nincsenek olyan jatekai amelyek felkapottak csak a Hydrophobia volt hiresebb nekik igy lehet hogy lessz 2.resz :)
Én nem tudom. Nem lett valami híres játék. Én is tőled hallottam elösször hogy létezik, De azért hátha lesz folytatása :)
Én úgy gondolom hogy nem fogják elsüllyeszteni a projectet túl nagy munkának gondolom XBLA játékként, s kár lenne egy ilyet abba hagyni ámbár megjegyzésként katasztrofálisnak tűntek nekem az animációk.:)
ebben sajnos igazat kell adnom.
mert bármennyire is elfogult vagyok, ez azért... igaz.:(
amúgy Robbie a kedvemért írd be a YouTube-ra, hogy HYDROPHOBIA Pure, és ott már néhány animációt kijavítottak (pl. a 1,5 méteres vízben való sprintelést xD), de a mászáskor látható valóban hanyag animációk megmaradtak:(
Az volt a gond, hogy a Dark Energy Digital szívesen megtett volna mindent, amit a rajongók kértek, csak 4 Megabájtba nem sok fér bele.
Ugyanis az Xbox LIVE-o MAXIMUM ekkora méretű lehet egy Update. (Függetlenül attól, hogy mire adják ki az illető Upadatet)
Én a napokban fogom leszedni a Hydrophobia trialját, azért, mert mostanában ennyire emlegeted. :) Te tudod, hogy mik hiányoznak belőle? (úgy értem, általában egy trialban nincs achievement rendszer, és a single sem teljes (mondjuk ezalól kivétel a Beyond Good and Evil HD, ahol meg a mentési rendszert szedték ki, és amúgy együltedbe addig játszod, ameddig akarod))
Beyond Good and Evil nagyon jó korábban is hallotam már róla, de nem nagyon keltette fel az érdeklődésem, de most ahogy felújitották és kipróbáltam a demót nekem nagyon tetszik, kár hogy csak letölthető formában elérhető :( pedig megvenném :/
Ésss lessz 2 is :jumper:
szedjed csak, szeggyed le!:D
Mik hiányoznak belőle?
Hmm.... a helyzet az, hogy decemberben kiadtak rá egy óriási Updatet.
a régi és az új Trialban is vannak különbségek. amikor én legutoljára játszottam a Triallal, akkor egy bizonyos liftakna után vége volt a Trialnak.
csakhogy ezzel az ún. Pure Updattel a Trial is meghosszabbítást nyert, de hogy meddig, azt pontosan nem tudom. Valószínű addig, amíg megmented azt az egoista (de mégis jó) Billinghamet.
abban szinte biztos vagyok, hogy felfezedezed az ún. CIPHEReket, amiket a MAVI-n keresztül látsz.
ez a MAVI, nekem nagyon tetszik:jumper::
http://i51.tinypic.com/1zgur1c.jpg
és ha jól sejtem, akkor megszerzed a MAVIdra a SITE nevű programot is: ezzel kapsz egy "harmadik szemet". (majd megérted... telejsen új szemmel láthatod majd a környezetedet, nagggyon menő!)
.
Jó Játékot, Ting!:hug:
.
.Spoiler!
Na ha már mindenki kipróbálja akkor szombaton én is letöltöm :D
:jumper::jumper::jumper::jumper::jumper::jumper::j umper:
NEM IS TUDJÁTOK EZ MEKKORA ÖRÖM EZ NEKEM!:jumper::jumper::jumper:
EZT ISTEN BIZONY ELMONDOM A DARK ENERGYNEK:jumper:
megyek is írok Emailt nekik! cső