hát gyerekek, én nagyon jól éreztem magam!! alig bírtuk el a dobozt barátommal hazafele! :)
Nyomtatási nézet
hát gyerekek, én nagyon jól éreztem magam!! alig bírtuk el a dobozt barátommal hazafele! :)
Launch Party galéria.
(Ha Te is ott voltál az eseményen, és meg szeretnéd másokkal is osztani fényképeidet, ne habozz, küldd el nekünk az info@tombraiders.hu e-mail címre, vagy tedd be ide a fórumra. :))
Gratulálok Lilla a nyereményedhez. :D
Nekem a 3 Lara Croft cosplayes nagyon tetszik. De főleg Licorne cosplaye!!!!!! :D
A negyedik Laráról hiányzott pár cucc,de az is viszonylag jó cosplay volt. :rolleyes:
Nem a koszpléjen volt a hangsúly, és miért nem tudod nevén nevezni a negyedik Larát? :rolleyes:
köszike :) a negyedik Lara is teljesen jó volt, csak ő még a hajótörés előtti. Amúgy is, ha rádszólnak, hogy péntekre legyen kész egy Lara Croft cosplayed, azt nem egyszerű összehozni, még ha az alapot össze is lehet turizni. Zsu meg azért régóta cosplayel, neki van egy két ketyeréje már otthon
Azért ez nagy dícsőség volt az oldalnak, Sveby-nek, de főleg Rolinak.
Írtó büszke vagyok rád Roli. :)
Ilyen még sosem volt kis hazánkban.
Látod? Ha le is tojják a pályádat, de azért a megbecsülés utolér. :):D:D
a pályáit is megdicsérték. letámadta egy fangirl!
Igen, egy aranyos lány odajött hozzám, és megdicsérte - olyan jól esett, hogy nem lehet elmondani! :) :o
---
Szerintem is minden Lara cosplay isteni volt. :) Szép, aranyos, kedves lányok. :)
Az ám, nagyon boldog vagyok. :D Kapom Facebook-on a dicsérő leveleket. :o