Te úúúúúúristeeeeeeeeen :eek::eek:
mi a ménkű ez? :O :O
Nyomtatási nézet
Te úúúúúúristeeeeeeeeen :eek::eek:
mi a ménkű ez? :O :O
jesszus!!!!!!!!!!!!!!!!:eek:
ez jesztö volt:eek:
mi a franckarika lehet???:kratz::kratz:
több ötletetm is van.
1. ez egy átalakított gyomortükrözés (te hülye Kacsa a gyomor nem is így néz ki LOL)
2. photoshop (nagyon hülye Kacsa az ehhez túl jó)
3. szal nem maradt msá, mint egy rejtély. mivel ahogy Walter Bishop is mondaná, semmi sem lehetlen.;)
Fú.. Hát sziasztok!^^
Rég nem jártam a fórumon a műtét óta de leszögezem 1 jó nagy varraton kivül semmi sem maradt a műtétemből:D. Látom új fóruma lett az oldalnak.Nagyon jóra sikeredett:) Remélem hogy nembaj a név változtatás de enyhén rossz emlékeim vannak a régi nicknamem-ról. Szóval tömören gyönyören üdvözölnék minden régi és új fórum tagot^^
Szija újra itt! :) Örülök, hogy sikerült a műtét (bár bevallom, nem tudom milyenről van szó :/ :S)
:jumper::jumper:
OMGOMG CINDY!!!!!!!!!:jumper:
OMG!!!!!!!!!!!!!!:jumper::jumper:
AZT HITTEM SOSE JÖSSZ!!!!!!!!!:jumper:
JAAAJ, TE PERVERZ TÖRTETŐ *****:clown::jumper: (én még ezt se felejtettem el xD)
Istenem, de örülök néked. Nem is tudod, mennyit gondoltam rád, dőleg, amikor bementél a műtétre. Istenem, én már azt hittem...:(
Ohh.... de most nagyon örülök.:jumper:
Üdvözlet újra. :)
Na, rögtön üzenem is neked, előző hétvégén szomszéddal kijátszottam Darkside Chroniclest.:D jó volt.:)most jelenleg a Resi4 Pro módját tolom, hát valami borzalom, a Szigeti pálya azon részén vagyok, amikor van az a felfüggesztett konténer, és olyan Verdugo-féle szörny támad meg. :mad:
és még: megnéztem a Resi Degeneration magyarul, nagyon jó kis film, tetszett:)
főleg, hogy benne volt Leon és Claire, a két legjobb Resi karakter. na meg Ingrid is:clown: az a nő klassz:vlol:
Jaaajjhh.... annyira örülök, hogy a műtét sikeres volt... jajj de jó.
Na, és igazad volt, kijöttél, és most együtt fogunk rágódni a TR9-en.:)
sztem a családod után én örülök a legjobban, hogy kijöttél:yahoo:
ha hiszed, hanem, amikor elmentél, akkor nem is akartam Resizni, mert mindig te jártál az eszemben. :o
Szijaa!
Nagyon örülök hogy újra látlak. Fú,még Kacsa mennyire fog örülni. Akkor sikeresen sikerült a műtét,nagyon örülök. Továbbra is Petya vagyok,mert a régi fórumon is így voltam. Szóval örülök hogy itt vagy. :hug: És hogy vagy? :)
Szerk: Kacsa megelőzött! Fenébe! :D :D
Jaaaj de jó hogy visszatértél közénk :D :jumper:
Féltetünk valahol volt is róla szó de most már minden rendben van :D és jobbulást a továbbiakban is!!! :D