Hát, azért nem lehetett átírni a felirat nyelvének szövegét Magyar-ra, mert a szinkronhangot is ez a szöveg kezeli, és abból mégnagyobb keveredés lett volna.
Ha bármi gond van a fordítással, segítek szívesen.
Nyomtatási nézet
Sziasztok! találtam...egy bugot talán,nem tudom..épp ezért ideírom.
A napokban elővettem a LEgendet,Ghánánál jártam,konkrétan,amikor Rutlanddel való csevej után belépünk a templomba.
A legelső feladat,hogy azt a tutajt,átkell húzni,hogy a kötélre ráugorhass.
Nos,ezt meg is tettem...épp csak elfordítottam a tutajt,így Lara meg sem kapaszkodott a kötélben,hanem simán átugrik rajta.
(Képet mellékelek,amint végére értem a sztorinak...már csak bolívia van hátra...)
Sziastok!
Amikor a scut álíítom és el akarom menteni a a konfigurációt akkor ezt írja ki:
Tr legend was not found please reinstal and try agin.
Ez mitől van?:confused:
A Net framevork telepítve van!
Nem lehet hogy véletlen letörölted valamelyik fájlt??
Nekem írt már ilyet ki és akkor véletlen kiderült hogy letöröltem egy fájlt...
Legend psp:
hol is kezdjem..oldgen kinézet nextgen effekkel..:)
jó dolgok:
-extra zene
pl.:Takamotoval való harcolás alatt nem a szokásos zene szól,hanem egy sokkal pörgősebb,elektro beütésű szám.
-extra ruhák
-extra pályák:
többféle Tomb Trial van,ezek mind időre mennek.Van köztük Bolívia-Ghána beütésű (fényjáték,ügyesség,célzás stb.) sír,egy Labirintus,ami többszintes;valamint a Croft birtok edzőterme;meg Bolívia eleje.
Ezeknek többféle beállításai vannak(nehézség,a feladat milyensége...kicskeresés,ügyesség stb.)
-van egy Head to Head opció,de azt sajnos nemtudom kipróbálni,mivel az én psp-men nincs wifi lehetőség.(ennél fogva sose tudom majd 100%-ra kipörgetni a játékot xD)
ha jól értettem elvileg kétjátékos mód,hogy ki ér előbb az adott pálya végére...(Ez nem biztos!)
-meglepődtem,de a nehézségi fokozatok tényleg érezhetően mások..nem csak a motoros részeken...
-vannak benne "extra" díszek...magyarul vannak benne részletes tárgyak,stb.
rossz dolgok:
hol kezdjem...
-írányítás szörnyű
-nem lehet látni semmit attól a francos kamerától...
-kevesebb zene(igen,tudom mit írtam előbb :D )
-egy csomó ellenséget kitöröltek
-a világítás szörnyű (egy totál világos helyen Lara totál sötét...)
-rengeteg helyen ocsmány a textúrázás..jobb szót nem tudok rá...
A Legend azt adja,amit pc-n...tény,egykét apró eltérés van(pl japán),ha kicsit jobban figyelnek rá,tökéletes lenne..:S
Tomb Raider-Legend:
Sikerült ezt is beszereznem, szerencsémre! Egész korrekt lett, de nálam az idei és az Anniversary szintjét nem üti meg. Egy fokkal jobb volt, mint az Underworld, ami ugye ennek a folytatása. Már most megmutatkozott a Crystalos srácok tehetsége, tényleg ügyesen összerakták. Gyorsan letudom a negatívumokat:
- sokszor buta MI
- unalmas tűzharcok
- nem túl nehéz
- a gyűjthető dolgoknak megint nincs értelme, azon kívül, hogy elnyújtják a játékidőt
- ami nem is hosszú, nekem 8 és fél óra lett és így is 94%-os lettem
- a feladványok tekintetében visszafejlődés, gyakorlatilag ugyanarra a "mérleg" mintára épül majdnem az összes
- nincs meg az a misztikus hangulata, ami pl. az ideiben megvolt, abban szabályosan érezni lehetett, hogy valamilyen gonosz erő munkálkodását a háttérben
- emlékezetes helyszín nekem csak a nepáli monostor nagyterme volt
Most pedig a pozitívumok:
- gyönyörű főtéma
- erős hangzásvilág, kb. 50%-ig vettem fel a hangerőt, de dübörgött a lakás
- a legtöbb helyen gyönyörű a grafika még mai szemmel is
- kaland szempontjából abszolút megállja a helyét, szépen felépítették a történet vázát, jól váltakoztak a helyszínek
- Larának van stílusa és humora
- jók a beszélgetések/beszólások a társakkal
- ha úgy vesszük, akkor storyja is van
- Excalibur rulez
- Lara estélyiben, majd széttépett estélyiben
- sokféle helyszín
- a bossfightok se rosszak
- remek irányítás a legtöbb helyen
Sajnos az ötödik pályán belebotlottam egy bugba, de megoldódott, most nem szeretném részletezni, csak kár érte, hogy a fejlesztők erre nem figyeltek, de sebaj, nem von le olyan sokat az értékéből, még így is élvezhető volt.
Egyszóval, érdemes vele próbálkozni!
A gyűjthető dolgoknak is van értelme!
az erekjékért kapsz ruhákat,csalásokat és még mást.:)
egyépként nagyjából eggyetértek.:)
Köszi!:)
Igen, de engem nem túlzottan vonaznak a ruhák, meg hasonlók, inkább tudjak meg 3-4 mondatot egy ereklyéről.
Sziasztok!
Nem tudnátok hogy honnan töltsem le a TRL béta verzióját?
Szia!
Egy béta jött ki, a PS2-es demó. De ehhez kell emulátor. :)