Még mondják legalább 2-3-an, hogy benne lennének, hogy ne legyen halott az ötlet, és akkor megcsinálom neki a szavazást, csak még nem tudom, hogy melyik topicba (lo), de már az a legkevesebb :D
Nyomtatási nézet
Még mondják legalább 2-3-an, hogy benne lennének, hogy ne legyen halott az ötlet, és akkor megcsinálom neki a szavazást, csak még nem tudom, hogy melyik topicba (lo), de már az a legkevesebb :D
Ebbe én is benne lennék, ha lehet szavazni szerki pályára is, mert mást nem nagyon bír a gépem.
Bocs a dupla hsz-ért, de level editor menüpontban itt a fórumon nem lenne olyan topic, hogy gamerek ,itt lehetnének megosztani az átvitt szerki pályák statisztikáit, valamilyen tr fórumon láttam ilyet, egy külföldi site volt, ott láttam, vagy legalább is ehhez hasonló volt.
Nem kell duplázni, ha valmit nem írtál oda ott van a Hozzászólás módosítása gomb :)
Én benne vagyok:D A klasszikusokból nincs meg az 1 és 2 illetve az 5. és a 3 nincs fent a gépen (de, ha kell akkor felteszem:D) a TRAoD is meg van csak nincs fent a gépen:S Mondjuk a klasszikusok nem tudom, hogy elindulnak-e Win 7-en. A TRL valahol meg van, de nincs fent, TRA, TRU, LCGoL ok.:DD
Ha nem megy akkor megprobálhatot kompaktibilis modban futtatni:)(nem tom, hogy jól írtam-e le, de m1xDD)
kompatibilis:D amúgy ha a TR4 elindul akkor csak elindul a többi is:D
problémák a TR1 hangjával szoktak lenni, illetve a TR4-nél a lassú betöltés, (45 másodperc körül.... egy normál betöltés 1-2 mp alatt megvan) amit a patchek sem gyógyítanak.
Rendicsek, akkor mindjárt felállítom a szavazást :)
Ez jó ötlet, mindjárt megcsinálom :)
Szerk.: Kész van, ITT lehet szavazni! :D
Akkor mi a jó lóf@szért nem használod a Myntrás telepítőt ami ajánlottam? Zene is van, ha nem sold outos a cd-d. Bemountolod, feltelepíted, bemountolod minden alakalommal UGYAN ABBA A CD DRIVE BA AMIBE BEÁLLÍTOTTAD A TELEPÍTŐT HOGY HONNAN TELEPÍTSE. Lényeg az, hogy be kell mountolnod minden alakalommal mikor játszani akarsz. Én is úgy játszom a játékot és tökéletesen megy, 3dfx-et is felteszi és működik jól ,csak az fmv-k szaggatnak grafó meg olyan, mint a TR2-nél a patch-csel és a nélkül is, tehát azután mondj vmiot is miután kipróbáltad! :D Nekem megy.