Ahha jó lenne.:D
Nyomtatási nézet
Ahha jó lenne.:D
Most??:D
Inkább estefelé:D
Sziasztok! :)
Régebben a chaten felmerült egy ötlet, miszerint elkezdhetnénk egy TR-játékot csoportosan játszani. :)
Ez annyit jelent, hogy egy adott játékot mindannyian elkezdünk, és a játék közben beszámolókat, észrevételeket írnánk, esetleg egymás "rekordjait" döntögetnénk, mint pl. nem használt életcsomag, secretek, leggyorsabb időrefutás pályánként, trófeák, achievementek megnyitása, persze mindezeket időkorlát nélkül, csak egyszer nyomjuk végig a játékot. :)
Ha esetleg tetszik az ötlet, akkor megszavazzuk, hogy melyik TR játék legyen és akkor kezdődhetne a parti :D
Nekem nyolc, csak ha a TR4-ről vagy a TRu-ról vagy a GOL-ról van szó, akkor én nem leszek. :D Mert ezek nem mennek, a TRU megvan TR4 nincs meg és lassú a betöltése, GOL nincs meg és nem is menne a gépen... :(
Ha a Klaszikus részek megfelelnének PSX-ben is akkor én megyek:D
azért, mert PC-n a TR4 nem müködik...:/
Én benne vagyok TR 2-6ig + GoL :)
Jah meg a TRU sem mert az játszhatatlanul lassú nekem :( S a szavazás hogyan lesz? hozzászólásba? Vagy a főoldalon?
Na, ennek örülök :)
Egyébként mindenki ott játszhatna, ahol szeretne: PC/PS1/PS2/Xbox/Xbox360, emulátor és így tovább :) Létezik fényképezőgép is vagy telefonkamera :D
A szavazás a fórumon történne :)
ÉS akkor mikor kezdődik a szvazás? :D