Küldj szöveget mit kő leforditani és megpróbálom...
Nyomtatási nézet
Na! Franc se gondolta, hogy lesz jelentkező. :)
Köszönöm mindenkinek, Matie-nek külön gratula. Összeszedek akkor párat, és küldöm. :)
Rendben YzaaA, tudomásul vettem a döntésedet.
Kár, hogy ennyi már kiakaszt. Én viszont nem akartam várni még egy napot a végigjátszással. Ennyi.
Értem én, és fordítanék, de ha így fog menni, akkor semmi sem lessz belölle!!XD
Mind1 küldj még egyet, és azt most lefordítom.
De most nincs, majd ha megjelenik a következő karácsonyi pálya. Talán majd reggel. :)
Jujj karácsonyi!!*.*<3Imádom öket, annyira szépen meg tudják csinálni!!*.*:jumper::clown:
Oké megvárom!!:D
Úgy látom, hogy nem csak az emberekkel lehet trollkodni!!XD:vlol:
Ezen meg egyenesen szakadtam!!:vlol:Ki akarom probálni!!:jumper::jumper::D
megkaptad már a PÜmet, Iza?
A Portal-osat??Azt igen!!:D
Mást nem!:o
Az a baj h a Portal még nincs fent a gépemen, szal még amig feltessi elvesz 1 kis idöt, de megcsinálom!!:D
Nemn indul el a játék, egyszerüen nem megy!!!
Bemásoltam oda, ahova kellet a costum story-kat, de nem idul el a játék, fojton lefagy, és kiirja h Game Crashed!!
Mit csináljak most??
Kitöröltem a könyvtárbol, de akkor sem megy most mit tegyek??
Jobb klikk - Futtatás rendszergazdaként? Esetleg kompatibilitási problémák megoldása? Lehet, hogy ott a hiba. :)
Could not load main init file:config/main_init.cfg
WTF?????
Iza, szó szerint irritál az új avatarod.
Szerintem meg tök jó az avatarja. :) Aranyos. :D
Énis megváltoztatam már ideje volt, hiszen elmúlt karácsony. :D
Nekem tetszik!!:D
Mostmár nem változtatom meg, addig, amig nem kapok 1 jobbat!!:D
Szerintem maradhat jó kis csajszi :D
Nagyon jo kep ^^
Amugy ez te v Yza dragam ?? ^^
Húhh akkor megharagudtam volna:P:D
Milyen jó iss lenne, ha ijen szépen néznék ki!!^^:D
Akko ki ez ?
Csak egy csaj, nem mindegy??:D
köszönöm!!:D(ne tudd meg hogy nézek ki!!XD:Pén szégyellem a kinézetem, szerintem nem jó:o)
Miért szégelled magad? Láttam a képet rólad, és szerintem szép vagy. Az én szememmel nézve szép vagy. :)
Jó példának ott van néhány osztálytársnőm. Fúú na azok igazán nagy r.bancok. Lefeküdnének azok fűvel fával... Én mondjuk olyan csúnya vok, hogy legszívesebben elásnám magam a föld alá.
Köszi szépen Tombraidermaster1996, szerintem mindenki magának mondja h csúnya!!:D
Szerinten te sem vagy az!!:D
Spoiler!
Nincs önbizalmatok! Gyerekek, legyen önbizalmatok! Nem szabad ilyennek lenni...
Küldjek képet magamról?
Ez volnék én a képen.... Undorító és csúnya vagyok szerintetek is?
Amúgy YzaaA igazad van abban, hogy a belső számít. Nekem is a belső számít, mert lehet valaki szép hogyha tök bunkó meg mittom én.
Amúgy nézem itt a fan artjaidat, és szerintem gyönyörű szépen rajzolsz! :) Nagyon ügyes vagy, és nagyon tehetséges!
Kedves Horus! Én önbizalomhiányban szenvedek. :D
Most miért??:DEz tök ari^^:D
Amugy nekem kezd visszajönni az önbizalmam!!:DLesz@rom mit mond más, kit érdekel??Mert engem nem!!:P
Köszi YzaaA! Tök kedves vagy. Lassan már én is úgy vagyok vele, hogy leszarom a negatív kritikákat, úgy vagyok jó magamnak ahogy vagyok! :D Amúgy nálam csak a belső számít, na jó picit a külső is, de a belső az a legfontosabb a számomra.