Lara objekt van benne, de ezt írja ki, a script fájl lenne hibás ennyire?
Nyomtatási nézet
Lara objekt van benne, de ezt írja ki, a script fájl lenne hibás ennyire?
ez előfordulhat,lehet valamit félre gépeltél.
ha ng centert használsz felül a Script és Strings füleknél ellenőrizd.
mert pl lehet,ha Script fülnél ezt írthad h Legend= példa és a stringshez meg pelda,akk összeomlik a játék.szval ilyenek nézz,v lehet,h kimaradt valami.de akár az is lehet h a wadfájlod hibás.
Köszi, már sikerült, ennyi hiányzott belőle csak, hogy CRS=ENABLED és helyrejött.
Köszi a segítségeket.
Lenne-e igény Back to Basics, complex simplicity szerű versenyre?
Megadott textúrákkal objectekel, hangokkal.
Segítő lenne bőven. :)
(5let kitalálója nem én vagyok, csak egy kérdező lenne e jelentkező. :)(én benne lennék))
me too :D !!!
ötlet..hmmmm...asszem lenne :D
Lehet én is :3 De akkor le kell töltenem a TRLE t megint :) De nem akadály :)
Én is jó ötletnek tartom, bár már így is sorban állnak poros projectjeim. :p
Bizony én is jó ötletnek tartom. Csak ... csak pesszimista vagyok. :)
Bárcsak tévednék. :)
Én is benne vagyok :) Bár csak egy rövidke pályát tudnék kipréselni magamból, szerintem :D
Szerk.: Ha még lennénk páran többen, akkor szerintem elkezdhetnénk szavazni arról, hogy milyen témájú legyen a verseny :D
(Tegnap este már horror témájú pálya is megfordult a fejemben, a TR-es ruhával, Resident Eviles és új TR-es beütéssel :D........)
Karácsonyig kész lenne? No me lehetne az is:)
Na ez egy jó ötlet :D De szerinted az még beleférne, ha nem karácsonyi lenne, csak havas? Pl. orosz bázis vagy ilyesmi?
Bármi lehet, de ez asszem úgy műxik, hogy valaki csinál közös textúrát, tárgyakat nem? Akkor az dönti el. :)
Én most a karácsonyinak nem örülök xD
Sajnos mint kiderült abban rossz vagyok Nem mintha a többiben nem lennék :angry::jumper:
Nade elég...szerintem valami Thailand os pálya? :3
Szerk.:
Ezt nézzétek !!! PLS a TRLE ben :3 (Portable Lighting Source)
http://www.youtube.com/watch?v=jj7_P...eature=related
Ezt hogy? O_O
Nem lehetne olyan helyszín, ami még nem volt TR játékban? Annyi hely van a Földön... :p
Spoiler!
Spoiler!
Amúgy most ötletelünk, hogy mik lehetnének :)
öö hamár havas..Északi-középhegység..:$
Kékes...
legyen itt Magyarországon:)
Szerintem kellenének 5letek majd egy szavazás nem?
Igen, jó lenne magyar téma.
Keressétek Attila kardját. :)
Excalibur keresése? :P
Nagyon jó lenne sztem :3
Magyarország tényleg jó 5let lenne, elvileg magyarok vagyunk....... :D
Tudom XD
Nem is azért mondtam....
http://www.youtube.com/watch?v=_aq3L..._order&list=UL
Ez a videó nagyon ott van :3
A Tomb Raider 3 Vision of Future meg van az oldalon OBig??:D
nagyon szépen köszönöm Roli^^:hug:
szerk ezzel mit kell csinálni??
me mikor indítom az exe-t, akkor azt írja ki, hogy Tomb Raider 3 Insert faild, please run the setup.:confused:
de miért??a tr3-at hiányolja??
A Setup.bat-ot indítsd el, ott állítsd be a felbontást, majd amikor elindult a játék, ott már a gammát is állíthatod. Így jó lesz, meglásd. :)
Én elindítottam, de az ablak amilyen gyorsan elöjött, ojan gyorsan el is tünt.:confused:
de most komolyan...
Akkor töltsem le valahol máshol, vagy ott is ijen a RAR fájl??
Valaki tudna segíteni?
kicseréltem a 105.wav filet resi 4 es wav al és most a Főcímdal(ami a menüben van) azt játsza le de csak az elejét és ismételgeti...
Pedig wav formátumban van .....esetleg túl nagy a mérete?
konvertált a wav,v alapból wav formátum?
konvertált
De eddig mindent amit azzal a progival konvertáltam mp3 ból wav ba jól működött
Ha ez történik, valószínűleg az a gond, hogy hiányzik a fájlból a 'csend'. Azt olvastam, hogy kell lennie pár másodperc teljes csendnek a fájl elején és a végén, csak akkor képes rendesen lejátszani a zenét. Próbáld ki, hátha működik:)
"Akkor töltsem le valahol máshol, vagy ott is ijen a RAR fájl?? "
RAR fájl YzaaA? Akkor nemtom honnan szedted, nálunk ZIP-ben van.
Annak egyébként működnie kell, még egyszer megnéztem. Tehát nem a tomb3.exe-vel indítod előszörre a pályát, hanem a Setup.bat-tal. Ha nem így tetted, próbáld meg egy másik könyvtárba bemásolni, és tedd így. és csak 16 bitesre állítsd elsőre. Mást nemtok mondani, nálad van a hiba.
Köszönöm OBig az 5letet kimásoltam a RAR-bol és most már megy^^:D
Naés azt a másikat is ki szeretném probálni, de annál nincs exe fájl, s valamit másolgatni kell és azt hogy kell??:D
Miiiiiiiiiii? Tömörítve akartad játszani??????? :angry::angry::angry:
Mindig át kell másolni egy könyvtárba, tömörített állapotban nem műxik semmi. :)
Ja? És NEM RAR, HANEM ZIP Teeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!