jaj istenem RobbiexD
pálcikaemberes:vlol:
Nyomtatási nézet
jaj istenem RobbiexD
pálcikaemberes:vlol:
WOOOW dezsííííír:
"Sony Computer Etertainment bejelentése szerint bizonyos válogatott Playstation Portable címek egy új széria keretein belül Playstation 3-ra is kiadásra kerülnek. A friss label neve PlayStation Portable Remaster Series lesz. (A korábban pletykált God of War: Portable Collection is ezen széria része lehet.)
A PPRS feldolgozás természetesen HD-ba húzott grafikát jelent, de emellett bónusz tartalmak is várhatók játékonként (PSP save game továbbítás PS3-ra), plusz minden szoftver DualSock 3 támogatást is kap. A bővebb bejelentést források az E3 2011-re várják - például arról, hogy a programokba építenek-e trófeatámogatást extraként, valamint sokakat izgat, vajon milyen további "válogatott" PSP stuffok jönnek a későbbiekben... mondjuk a Metal Gear Solid: Peace Walker?"
playstationcommunity.huGOW,Crisis Core,Patapon,LocoRoco,Grand Theft Auto: ChinaTown Wars,MH ha ezek jönnek nekem végem :D imádom az összeset!! :)
KÉÉÉÉSZVAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!:jumper::jumper::ju mper:
http://i54.tinypic.com/2hf4203.jpg
________
a vége elég szomorú lett.:( talán még akár komolyabban elérzékenyültem volna, ha nem tudtam volna, hogy Ada nem halt meg.:D
bár egy akkora zuhanást nem tudom, hogy élt túl, dehát túlélte.:clown:
Játszd ki Claire-el is :jumper: de mostmár "normálisan" :o:D
Igaz, hogy a két főszereplőt utálom, de a gém nagyon jó :thumb:
Akkor már inkább Chriss segitsen be mint Salvador... Jill és Chrisről úgy is van egy csomó ilyen hentai xDDDD
Igen, ép ez a baj, hogy tudod hogy Ada nem halt meg :D...
Amikor először játszottam vele én megsirattam szegény Adát...
Amúgy meg... Leon B változatában a főellenségnél feltűnik valaki :p
Csak az a baj hogy a 4-et hamarabb vitted ki mint a 2-őt... így nincsenek meg azok a deja vu érzések :P
UI: nekem Leon, Claire, és a Cindy kedvencem ^^
Ó jaj! Kacsa! Gratulálok az eredményhez :D
Jobb voltál mint én először :D... Nekem vagy 10 óra volt.... Lehet azért mert csak 6 éves voltam...xD
Nem tudom láttátok e, de jelenleg engem ez a játék izgat a legjobban :jumper:
MW2, Black Ops is siker lett sztem ez is az lett főleg hogy MW...
Az MW1,2 lett a legsikeresebb COD és sztem a 3 is nagy sikert fog aratni:)
Black Ops lett a legsikeresebb utána az MW2.
Bizony így van, az MW széria a legsikeresebb (És persze a CoD 2 is, rengetegen játszanak vele a mai napig), de viszont sajna semmi újat nem láttunk a videóban, persze tegyük hozzá, hogy messze van még a megjelenése!
Nekem azért ez fura, úgy emlékszem sem a BO, sem az MW2 idejében nem jöttek ki ilyen hamar ilyen "tartalmas" trailer -rel.
Jajj nem is voltak olyan tartalmasak az előző 3-4 trailer is milyen már ? Semmi érteleme nem volt őket kiadni...
Viszont ez tetszik... hát nem tudom ... lehet .... én bizom bennük.... az infinity ward sose csinált még szar Codot :)
Hát Én se tudom. Szart nem csináltak, az MW2 is hihetetlen élvezetes volt. Viszont az a steam -es malőr PC-én anno emlékezetes volt. :D
Viszont az MW3 trailer -je engem nem mozgatott meg. Pl. van a csónakos jelenet, na ugyan ez volt az MW2 végén. Valamint úgy látszik hogy a grafika se lesz sokkal jobb, a játék ugyan azt az engine -t használja... A sztori tuti ütős lesz, mint mindig, a multitól picit félek. Na de még hol van november 8. -ika... :D
jah MW2 <3 ^^ :D
Multi nem nagyon érdekel :D Nem szeretem... remélem a campaign-re majd jobban rámennek:D
Grafika meg hááát... bizti dobnak rá majd új effekteket, meg vmivel csak szebb lessz:)
Jajj annyira tetszik <3 Olyan jó, jöjjön már :jumper:
http://i51.tinypic.com/10wod5g.png
na, meglett a Resi3 még pont időben.:D
Na és hogy tetszett? :D
hmm......
ugy látom a Resi3 nem nagyon részletezi a dolgokat pl:hiányzik az enemis kiled,number of times kill sötöbö!!:rolleyes::D
de tényleg milyen volt??:)
nagyon jó volt:D élvezetes, izgalmas.:)
majd Hard mode-on is ki fogom játszani, ez csak az Easy volt.:o
Üdv hogy ha már a bemutatóknál tartunk hamarosan jön a Hitman (5) Absolution
a videó a hivatalos weboldalon is fent van.
http://www.youtube.com/watch?v=WURw3DVe2nQ
valaki pár jo akciojátékot nem ajánlana?:D
Wet *-*(10 karakter g*ci...-.-)
Például... aztán ott a Kane & Lynch, a GTA, a Red Dead Redemption, a Prince of Persia (bár abban vannak kalandelemek is), Gears of War, God of War, stb.
én most ruháztam be a prince of persia-ba. a kakukktojás 2008-asba. néztem vidokat róla, és nekem tetszik hogy kicsit fantasy-sebb a világ, és sok benne az "ugra-mászka", nem 50 embert kell egyszerre hentelni. majd kiderül milyen vele játszani. nem mintha "lenne időm játszani". vagy inkább hangulatom nincs csak
Az nem jó :(
Csak ugri-bugri sz*r az egész...
a trilógiát imádtam ^^ <3
viszont ez :( kész katasztrófa teljesen más, nem olyan hangulatos, túl monoton.... néhol-néhol már unalmas...
én jobban szeretem ha nem az eszeveszett mészárlásról szól egy játék. ez nem hardcore-gamer cucc. csak némi fejtörés, avagy több kaland kerülhetett volna bele. így valóban kicsit monotonnak tűnik. de nekem ez is jobb mint valami zombigyilkolás láncfűrésszel:)
és nekem az is tetszik hogy úgymond nem lehet benne meghalni. bár a gyakori checkpointok miatt már sokat változtak a mai játékok a régiekhez képest.
Nem volt rossz a 2008as POP, csak egy fránya bug elcseszte a mentésem és ott be is fejeztem vége fele jártam nemvolt kedvem újra neki futni :)
Én most ezzel játszok :D ... már nem mostani de nekem tetszik :D
és a csávó akivel visszük kicsit hasonlít rám :D
köszönöm szépen!!!:D
Cindy a Resi5-öt azt nem hagytam ki és végig is vittem volna ha nem akadt volna annyira mert ugye egérrel kem mozogni és még a hang se ment:(
Nekem az sem tetszett.... utáltam mikor Elika mindig utánam ugrott.... meg a vége is olyan befejezetlen, annyira hülyeség (nem mondom el mi volt a vége mert gondolom még nem játszottad ki)
A trilógia története egyszerűen fergeteges a hangulatról már nem is beszélve a játékmenet is nagyon tetszik... azért nem csak annyiból áll az a játék, hogy gyilkolászol vannka benne kalandos, fejtörős részek is... :D:jumper:
Nagyon sajnálom, hogy a trilógia felújitott változat csak PS3 jött ki :(
konzolon milyen faxa lenne már játszani vele:( :jumper:
Az inFamous-sel kezdtem el játszani, de máris imádom! :D
A parkour, akció, szabadság (lehet jó vagy akár rossz) nagyon megfogott, a feladatokról és egy nyitott világról nem is beszélve :D
Na és persze a képességfejlesztés :thumb: Na megyek is vissza játszani :D:D
És teljesen ingyen volt a PSN leállása miatt...
http://th09.deviantart.net/fs70/150/...nowskiSigs.png
Bőven megérte ez a PSN leállás :)
Na és jóba vagy rosszba nyomod? xD