nekem is eredeti, magyar változat :p
Nyomtatási nézet
nekem is eredeti, magyar változat :p
Nézegettem Underworld végigjátszásokat youtube-on és sokan azt írták kommentben,hogy túl ijesztő a játék :D Ezen annyira meglepődtem ,mert számomra a régi Tomb Raider-ek voltak ijesztők és,hogy nem tudom ezen úgy kiakadtam :D
Még az AOD-ban is több volt az ijesztő rész, igaz hogy az a bugok miatt. :D (amikor egy patch miatt nem látszódott Lara feje, csak a szeme, ugggh :eek:)
Ezzel az "íjesztő" dologgal kapcsolatban én is magyarázatra szorulok...:D
Én a Crystalos részekben sehol nem ijedtem meg, de olyan dolog se nagyon jut az eszembe ami váratlanul ért volna...
Igen,és ezek a "normálatlan" emberek húzzák le az egész TR-t mert nem akarnak olyan játékot ami nem felel meg egy mai h*lye gyereknek.És sokan a kommentekben azt írták,hogy ezért hagyták abba a játékot,mert félelmetes volt :D
Röhejes :D
TRbe mi a ****om felelmetes ??? O__o
Ez kemeny nincsenek benne horror elemek... Meg kicsi koromban feltem egy kicsit a TR5nel annal a felakasztott embernel... de most ?? igy ?? egyszeruen tiszta hulyeseg hogy a tr felelmetes... akkor mi lenne veluk ha elejuk raknak egy kemeny klasszikus horrort v egy Sillent hillt ?? O.o ...
áááhh most énn is felháborodtam!!!:angry:
komojan mondom hogy ezxek tényleg hülyegyerekek ha ez félelmetes akkor a Resi meg a SH az mi a pöcs???:angry::rolleyes:
én eddig a resi-töl ijedtem meg a legjobban nemhogy a TR-töl:rolleyes:
esküszöm az ijeneket hozzákötözném a székhez és Resit illetve SH-t nézetnék velük!!:rolleyes:
Ha az Underworld félelmetes akkor mi lesz velük 2012-ben?:D A borítótól már megijednek vagy mi?