hogy csináltad a dobozt ijen nagyra:eek:
bárhogy is probálom nem sikerül és nekem kéne az a rifle de nincs hely hogy betegyem:angry:
Nyomtatási nézet
NE adjisten megveszed a cukros bácsitól?
úgy-úgy ahogy haladsz a játékban (első kijátszásnál xD), egyszer-egyszer vehetsz nagyobb táskát, a végére lesz ilyen nagy :)
van egy MERCHANT (magyarul kereskedő) nevű ember. (fekete, csuklyás, lila kendő van a szája előtt, és a szemei... üvegesek O.O...)
attól majd meg lehet venni, de ahhoz haladnod kell a játékban, ugyanis minél messzebb jutottál el, annál értékesebb cuccokat vehetsz a Mercsitől. (egyszerű; ez egyenesen arányos azzal, milyen messze jutottál el a Resi4-ben.) nekem már protekcióm is van nála.:cool:
amúgy mondtam már, hogy egyszer sem játszottam ki a Resi4-et EASY módon? xD (de még el sem kezdtem)
Tényleg Kacsa, most így eszembe jutott (a protekciód miatt xD); meg van már az összes kupak? tudod az emberkékről, amik hangot is adnak ki pl. több fajta Leon, Ada, Dr. Salvadore, Bella Sisters meg ilyenek
Nem, nincs :angry:
De nem véletlenül. Tudod, milyen nehéz célozni a WASD-vel?
Egérrel nekem még nehezebb.
MAJD HA LESZ GAMEPADOM, akkor meglesz az összes kupak.
Az első sor kész van, a második is, a haramdik sorból hiányzik pár darab, negyedi sorból egy sincs.:cool:
Ashley kupakja a kedvencem: LEOOOON! HEEEEEELP! "és mindezt egy magas, nyávogós hangon"
:D nekem megvan, de hát ps2-ön jóval egyszerűbb a dolog :) PC-n szerintem nem is tudnám irányítani xDD
ja, meg ráadásul akadozik is nekem a Resi4! szóval a célzás valami borzalom...:(
szegény :(
ám a Resi 2-tőt ne hagyd abba :D
a háromban meg asszem végtelen van... már nem emlékszem régen játszottam vele
Szerintetek lesz folytatása HYDROPHOBIA 1-nek?
Egy szót kérek:rolleyes:
(Mondjatok igent, mert attól legalább egy kicsi reményt kapok:angel:)