jaja xD
a többiek meg először csak vigyorognak rajta, aztán nem tetszik nekik, végül fellépnek ellene :D
be kell vallanom, egész jó oszttársakat kaptam :) bár majd csak később derül ki igazán :)
Nyomtatási nézet
én esküszöm félek töllük:clown:
kivcsi leszek hogy eggyátalán lessznek-e barátaim ott vagy ott is kiközösítenek a f*szfejek:clown:
Jaj nee ne vedd ezt ilyen görcsösen :D Én mindig is magányos típus voltam és mégis összes osztálytársammal jóban vagyok,persze már csak 17-en vagyunk :P
én a végére kezdtem megkedvelni egyesüket:p
és még mindig jó kapcsolatban vagyunk bár nem beszélek velük ojan sokat:D
de azért félek az újaktól:clown:
Ne izgulj YzaaA, csak nem lesznek szemetek veled a középsuliban a diákok legtöbbször megkomolyodnak és "jobb is a légkör" mármint rendesebbek az emberek mint álltalánosban, előző középsuliban más osztályból is szereztem barátokat:)
Biztos jó lesz neked is YzaaA.
Nekem lett 1 új osztársam.. Valami liu ling akármi... Nem is az a baj hogy Ázsiai. Hanem az hogy nem tud magyarul bazdki..xD... Még angolul se nagyon.. Hál istennek ott van a testvére(szintén Ázsiai) de az már beszél magyarul :D.
Rajtuk kivűl semmi változás nem volt.. Mindenki szép és jó.. Így most már 23-an vagyunk az osztályban és ennyi :D
Kici kínái Ling neve olyán mint Ting neve, occó occó.
Fúh, én sose bírtam a kilencedikeseink többségét... :vlol: A lányok azt gondolták, bordélyházba kerültek, a fiúk meg azt hitték, ők a janik.
És annyian voltak mindig, mint a nyű. :angry:
Ting:IKSZDÉXDD:vlol:
Cindy,Caro:Lehetséges de amig nem vagyok bizti benne addig félek:o