De aranyos és közvetlen Kati :)
Szlovákia még nemvolt?:O
Szám jó szóval szerintem most bent lesznek szurkolok nekik :)
Nyomtatási nézet
Na most utána olvastam először azt hittem csak tavaly és tavaly előtt léptünk fel na akkor nem voltunk a döntőben, de a wiki szerint 1998-ban, 96-ban és 94-ben döntőben voltunk....:):D
Én meg... Azt sem tudom kik fognak fellépni Szlovákiábol...:floet:
Viszont most megnézem... Horus ne nyírj ki.. :p
TWiiNS fog fellépni, ezelőtt még sose hallottam róluk...:D Hááát csinálhattak volna pörgősebb számot is....
Küldhették volna helyettük Rytmust :D mindig olyan nyavadt előadókat küldtek meg szép hogy nem nyertünk még soha tavaly is az a Horehronie tiszta szégyen volt....
Megnéztem :D
Szépek a lányok és szép hangjuk is van^^
Tetszik a szám csak.. Valahonnan *********ul ismerős :p
Remélem bejutnak a döntőbe, mert tényleg szimpatikusak. :)
Honnan ?:eek: Én még sose hallotam ezelőtt...
Én is remélem...
Őszintén szólva fogalmam sincs :D
Lehet csak deja vu vagy nem tudom :D
Most viszont tökre megtetszett ez a szám xd
Lehet hogy még szavazni is fogok rájuk..( pedig nem szokásom semmire se szavazni:p)
Szavvazz csak ^^
am télleg szép lányok, szép kis szöszik, lájkolnám őket ... :P
Köszönöm Cindy, és igen, nagy álmom teljesült ezzel, sőt, mondta, hogy még találkozunk. Nagyon örülök, mert már ismer, és Face-ről is ismert és ismer, gyakorlatilag a mi kis VIP-ünk-ből Kati már mindenkit ismer. Kati nagyon nagyon közvetlen, és ettől IS nagyon szerethető személyiség. :)
Nagyon nagyon sok mindent tudnák még mesélni mi hogy volt/van, de egyszerűen nincs időm. Szóval szurkoljatok nagyon szombaton Katinak, és aki tud szavazni, (Horus pl. tud) mert ugye Magyarországról saját indulóra nem lehet szavazni, de aki tud, azt kérem szépen tegye meg!
Kati számára nagyon sokat jelent, ha érzi a rajongók szeretetét, és szurkolását!Katinak ez volt a nagy álma, hogy kijusson az eurovízióra, és ha nyerne, akkor ez az álom még jobb lenne számára!
Megyek is, a teendő rengeteg. Szombat, m1!!!
Ma pedig hajrá Szlovákia!!!
jaaajh Petya ez a találkozás hihetetlen jó lehetett!:D
elhiszem, hogy nagyon örültél.:D