áhh, angoloknál (meg gondolom angol nyelvűeknél) a FALL 2012 az 2012 szeptember 22-én kezdődik (ami már nagyon szeptember vége), szóval legkorábban is októberben.
Nyomtatási nézet
Kacsa: neeem, ő már nem Ezio. Szerettük (bár én annyira nem xD ), jó volt, de elég belőle. :D
Azt hiszem már van 3 éve, hogy fejlesztik. :kratz: A fán ugrálósdiért meg hatalmas 5*. :eek: Fúh, nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz az egész játék. :clown:
"TR"9 meg továbbra sem képes felvillanyozni, így hát várni se várom. Ez már valami annyira más - és nem jó értelemben. A Crystal inkább váltson, dolgozzanak egy saját játékon. (Már ők se tudnak mit kezdeni a sorozattal szerintem.) Nah, azt szívesen megnézném, komolyan. :) Deee van is ilyen, nem? :kratz:
én azért még mindig kiváncsi vagyok a TR-re, na. :D majd egyszer úgyis kiábrándulok belőle, már sokkalta kisebb fan vagyok mint mondjuk egy éve, ez tény.
Spoiler!
Hát, ps emulátorral megoldható (lenne) a TR -ezés is, de azért az alá az emu alá kell hardver, nem tudom melyik teló bírná. Na meg akkor a képernyőn lennének a gombok, ami zavaró lehet (kivéve ugye az Xperia Play -t), tehát ez (még) nem annyira megvalósítható (információim szerint). :)
1ellőre még én is várom, de most már én sem vagyok nagyon nagy fan, kezdek kiábrándulni a TR-ből........
Mostanában nagyon nem is játszom, esetleg az Amnesia-án:DJa és ki ne haggyam a Silent Hill 3-at♥:D
Viszont ha megjőn én kiprobálom, mert kivi vagyok, hogy mit ügykődtek rajta, de az a régi TR feeling úgy sem lessz meg.....pont mint a Resi-nél:(
Ajjajjjjj! Kacsa+YzaaA!
A kivégzőosztag már felállt.
Nem Kacsa, az nem az. :):D:D:D
boccs OBig de ezt most teljes mértékben nem értem. xD
Há há há ezt hagyom kibontakozni:D:clown: a kérdésem majd később teszem fel.:clown: