amúgy a Storage és a Choir (és talán az Archive Tunnels, a Kaernk-kel, azzal a láthatatlan víziszörnnyel) a játék legijesztőbb részei. nem szerintem, csak úgy általánosságban.
Nyomtatási nézet
Szerintem a Dungeons més a Sewer is.......én végülis ott féltem a legjobban, plussz még ezek:D
Hahah vicces :) De nekem a Custom Story mappa az üri :/ Valaki lenne szíves elmondaná nekem lépésenként hogy és mint honnan lehet letölteni vagy honnan és mit csomagoljak ki, mert tényleg üri. Köszöntem szépen előre is!
Ami nagyon gáz, hogy oké megnézem olykor a végijátszást. De pl a videóban megy a játékos és nála nem jön a zombika, bezzeg én mikor elmegyek ugyanazon a helyen nálam bezzeg jön... :/ hogy nem az ördög...
Biztos csak a hang, nálam is ez így volt............
beírod a keresöbe, h Amnesia costum stories és ott kiad 1 csomo pontot kiválasztasz 1-et, de 1 fontos kérdés, van winRAR-od??:DMert ha nincs azt is le kel tölteni....
Igen van. Oks. Na majd később írok hátha ma tovább lépek :D Köszöntem.
Nincs amit!!:D
Aztán leírom a többit is, ha van rá igény!!:)
És én mégis azt honnan tudhattam volna??? Eleve nem is tudtam arról a mappáról :D
:( Sajnos csak a Mass Effect 3-hoz tudod használni az XBOX Live Goldot 3 hétig, a többi játékhoz nem kapod meg. Amúgy a multija a játéknak szerintem nagyon jó, még így is megéri letölteni a demót.