Mi az a grunt ? Bocsi :D
Nyomtatási nézet
Mi az a grunt ? Bocsi :D
A közelébe sem ér......esetleg a REsi 4 na az már félelmetes volt számomra!!:D
Fölleg a Regenerátorok........azt ajánlom probáld ki!!:)
A grunt az ez: http://imageshack.us/photo/my-images/51/servant.png/
és van 1 másik a brute, az meg ez: http://th09.deviantart.net/fs70/PRE/...69-d4hrhfm.jpg
Nem, eppen csakhogy beleptem a raktarba..lementem a lepcson, es Daniel megcsinalta a jegyzetet a ''szokatlan sotetsegrol'' majd leptem parat es a hatam mogul egy zombi hangjat hallottam.... aaaaaa es leteptem a fejhallgatot es kirohantam a szobabol XDDD parom meg csak nevetett rajtam... :/ majd a fejere nyomtam a fejhallgatot jatszott 2percet es libaboros lett a hata a hanghatasoktol XDDDD
Igen a hanghatások nagyon meg tudnak ijeszteni!:DHa elöre mész, ott jobb oldalt van 1 ajtó, ha oda bemensz, lessz egy Drill part, de azt ha felveszed, jön 1 grunt, és akkor gyorsan a sötétbe kell rejtöz, mert ha nem észrevesz s megöl.:DProbáld meg, megéri végig vinni, sokszor én is úgy voltam, hogy nem viszem v;egig ez nekem rohat ijesztö, aztán végigvittem, ne aggódj, a brute-al való találkozás sokkal ijesztöbb lesz!!:D
tudod meg mindig nem neztem meg amiket belinkeltel majd fel 7 utan addigra mar nem leszek egyedul :D Sokszor elhatarozom hogy nah most elinditom a jatekot es vegigviszem ameddig idom engedi mert ez ugyis csak jatek :D de aztan mikor a jatekban vagyok uuuuhhh kitor a panik :D pedig csak jatek :D meg youtube-on is nem is ijeszto...meg nevetek is sokszor ahogy a jatekos beparazik ... :D nade amikor meg jatszom inkabb visitok :D :D
Van egy palyaresz de az mar inkabb a jatek vege fele van, vizben maszkalos de ott nincs viziszorny es eleg sotet a palya, majd egy pillanat alatt a szin pirosra majd sotet pirosas feketere valt...nagyon durva meg a zene is alatta....na ha en odaig eljutok nem tudom meddig fogok ott dekkolni... Bakker a fejlesztok nem feltek? :D De ez a sok ki****ott zombi mi a p-nek meg hogy neznek mar ki...aaaa a szivem olyankor kiugrik de nem a boldogsagtol
Nem szabad dupla hozzászólást írni...! :D
Jaj elsö probálkozásként csak felszöktem egy ladára s ott dekkoltamXD
Amúgy videókon nem lehet félni rajta, amikor játszod??Na akkor sz@rsze de eröst!!:D
Minden esetre szép munkát végeztek a játékkal, emelem kalapom elöttük!!:D
Háat, hang nélkül, viszont nem lehet jáytszamni, esetleg ha kiveszed a háttérzenét, és benne hagyon a szereplök hangját nem lenne annyira ijesztö, de ikább hangal jobb játszani.Én is azon az elven voltam, hogy most áhh csak 1 játék, nem halok meeg, és mikpor játszottam, úr isten, minnyárt meghalok meg ijenekXD
Elsönek félelmetes, de nézd meg mekkora sikerélményed lessz, amikor kivitted!!:D
köszi Crash, épp most akartam írniXD
hát Szajuri, ez így nem fog menni, megmondjuk mit csinálj, de ha nem mered, akkor nem mész semmire.
amúgy a zenét nem lehet levinni az Amnesiában, a hangok settingsben csak egy Master Volume van, külön-külön nem lehet hangosítani.
Azt hittem lehet...Amúgy sem használtam volna, mert nincs rá szügségem, már megszoktam:D
Hát igen, naggyából ott maradsz a raktárban:D