Hű de szép szeme van a csajnak, jó kis reklám:D
Nyomtatási nézet
Hű de szép szeme van a csajnak, jó kis reklám:D
Ez egész jó!!:D
Bocsánat a dupla hsz-ért...:o
Valaki nem érti itt a fizikát??Mert épp bukásra állok és segítség kéne!!:(
Mert külömben nem lessz ebböl sem új telefon sem új vidikari se semmi!!
Segítsetek, mert mechanikából nem értek semmit:(:(Megbukni meg nem szeretnék...
Nagyon szívesen segítenék, de végig bukdácsoltam én is :D
Ilyenkor nem baj a duplázás. :D
Fizika, brr. :thud: Legelőször egy olyan vén szipirtyó tanította nekünk, aki még tornáztatott is minket órán! :eek: Fujj, de utáltuk. De aztán elment másik suliba, vajon miért... :rolleyes:
Öhm, ennyi maradt meg fizikai tanulmányaimból. :vlol:
Nekünk a tavlyi fizika tanárnő mindig sittes ruhába volt :vlol: :rolleyes: Minden nap abban volt. Semmi más ruha nem volt rajta. Úgy neveztük, hogy sittes? Meg azt kérte hogy a szöveget szórol szóra tanuljuk meg nem tanulhattuk mondhattuk meg a sját szavainkal :angry:
Nekem meg olyan tanárom van, aki vagy 1x megjelenik órán nem magyaráz semmit 1 feladatot megold 1 órán keresztül és mi értsük meg benne, h mi a lényeg!!:angry:
Plussz amiért látja, h nem tanulunk meg akar buktatni!!Mellesleg a suli igazgatója!!:angry:
Úgyhogy jól megszívtam....:/
Gyúúú.... Na nekem is sz@r a fizika tudásom... Pofházik vmit a tanár, de nem értünk semmit belőle.... Én is 2-es vok belőle.... ÚÚÚÚÚtálom a fizikát! Fúj! :mad::mad: Mikor vesszük mi hasznát annak bakter??!!:mad::mad: A mateknak meg a többinek, na jó a föcinek nem, de a többinek több értelme van, mint ennek a két tárgynak.
Ez az iskola. Sajnos. És nem véletlenül.
Pedig működhetne jól is, csak gyökeresen változtatni kéne rajta - még az osztályzáson is. Nah, majd máskor... x)