Szinte éreztem, hogy ez lessz........:(
Nyomtatási nézet
Én most 1 csomot töltöttem le, amúgy én is tudnék 1-et ajánlani, söt 2-öt is!Az 1-ik az Emma's story, szerintem az hihetetlen jóra sikeredett, a másik az a La Caza, az is baromi jó:D
Vagy a The things in the night, de a kedvencem a Trapped in my mind az nagyon klassz:DAjánlom probáld ki:D
Naná.....az is hihetetlen jó!!:)
Hogy tudok az Amnesia/Custom Stories-ba betenni palyakat????? Ja es van valakinek mentese??? A Storage palyanal beakadtam en nem birok tovabbmenni tudom mit kellene csinalni de egyszeruen beparaztam...nem megy :D aztan neztem youtube-on vegigjatszast es plane nem megy :DDD es raadasul fejhallgatom van mert parom elcsente a hangfalakat.... :/ szoval plane nem megy :D
Costum Story-kat úgy tudsz betenni, hogy a játék mappájába belépsz, ott van 1 ojan nevü mappa, hogy redist és ott kell legyen 1 ojan mappa, hogy costum_stories és oda kicsomagolod a CS-kat!:D
Pontosan hol vagy, ott, amikor van 1 ajtó, és ha kinyitod kijön 1 grunt, vagy ott, ahol a robbanószert kell készíteni??:D
Amúgy kaptam 2 Costum Story-t, amivel nem tudok bánni, az 1-ik a Trough the Portal a másik a White Night, és hogy csináljam, hogy tudjak játszani vele, mert ha simán a CS mappába kicsomagolom nem megy.:(
Ja meg letoltottem a Resident Evil 5 -ot. De meg sohasem jatszottam RE reszekkel. Max olvasgattam kommenteket. Mennyire felelmetes? :D Hasonlo hangulatu az Amnesiahoz ?