Csak egy példa:
4 GB DDR3 1600 MHZ KINGSTON CL11 Bruttó ár: 6.997 Ft
Nyomtatási nézet
Csak egy példa:
4 GB DDR3 1600 MHZ KINGSTON CL11 Bruttó ár: 6.997 Ft
Azért ezzel óvatosan.
Nem tudjuk neki milyen alaplapja van, s egyáltalán lekezeli-e.
Nehogy megvetessünk vele olyat ami nem is lesz jó !
Mint ahogyan Tblint is írta, ahhoz hogy segíteni tudjunk,
ismerni kellene a jelenlegi hardware komponenseket.
1. Alaplap pontos típusa
2. Jelenlegi ram mennyisége, típusa.
3. Videókártya pontos típusa.
4. Esetleg a vinyó típusa mérete.
Mondjuk, szerintem innentől már át kellene rakni a PC-s topicba.
Kód:http://tombraiders.hu/forum/showthread.php?195-PC-s-topic/page78
CD Galaxis előrendelői ajándék:
https://cdgalaxis.hu/kepek/pcg_rise_..._dlc_large.jpg
Igen, lesz dobozos változat idehaza is. CD Galaxis megerősítette az információt + poszter is jár majd! :)
PC-s borító nagy méretben
Befutott az Nvidia akciója (Steam-es kód lesz - alul írja is):
https://ipon.hu/images/blog/68111/NV...DER_LP_700.jpg
Nos az az egymilliót meghaladó példányszám szép, de azért egy tripla A-s játéktól manapság több kellene. Ok, még lesz másik két platform, viszont az utóbbi években igencsak feljövőben van a konzolpiac, sok ilyen típusú játéknál (sajnos) a konzolos eladások hozzák vissza az büdzsét, illetve termelnek profitot.
Ne verjetek meg kérlek, de nekem semmi bajom az Nvidiával, lekopogom, eddig minden kártyám jó volt, most is olyat használok, és eddig hozta amit kell. Az effektek már más kérdés ugyan, egyedül csak a haj miatt vannak kétségeim.
Az Endurance mód pedig... wow nagyon tetszik :D Hangulatos, izgalmas és jó kis kihívásnak tűnik! Néztem Steamen, ott most az alapjáték 50 euróra lett árazva, meg is lepődtem, hogy nem 60 :) Azt hiszem ideje fizetés emelést kérnem :cool:
Sziasztoook :D Lenne egy kérdéesem :D Szerintetek fogom tudni vinni magas graf. beállításon ha csak 4GB Ram-om van D: vid. kártyám Nvidia Geforce gtx660 :D:D:D
Sziaaaa :D Ez sajnos nem tűnik valószínűnek, persze az se mindegy, hogy milyen processzorod van. Bár ha nem full hd-ban akarod játszani, hanem kisebb felbontás is megfelel neked, akkor szerintem simán elképzelhető lehet. Persze azért a gépigényesebb dolgokat is, mint pl az árnyékok, jobb élsimítás vagy Lara haja, érdemesebb vissza venni, de attól függetlenül még szép textúriád lehetnek :)
Egyébként sokszor azért is írnak több memóriát a gépigénynél, mert ugye a háttérben is vannak éppen futó programok, ezért ha több memóriád van, akkor stabilabb a rendszer és nem lesz annyi crash.
Értem, köszönöm :) Processzorom: amd phenom ii x4 965 :)
Csak azért kérdem, mert a 2013-as ultimate grafikán fut NAGYON NAGYON kicsi laggal, csak ha nagyobb területen tartózkodom :)
Durva, milyen gyorsan elkapkodták, már egy másik oldalon is elfogyott mind. :D A Square Enix áruházban még kapható, ha valaki lemaradt róla.
Szia :)
A TR2013-as ajánlott gépigényhez bőven megvan (majdnem) minden, ezért is mehetett olyan szépen, de a Rise-nál már a minimum körül mozog. Ahogy drlecter írta, elképzelhető, hogy feljebb veheted majd a textúrákat, de mást biztos be kell majd áldozni érte, hogy jól fusson a játék. Menet közben fog kiderülni, mit bír pontosan és mit nem, ki kell kísérletezni, hogy a legjobb.
Season Pass tulajoknak elérhető az Ancient Vanguard Pack DLC!
Már nem kell várnom a futárt, csupán a hátralévő 2 hetet kell kibekkelnem. :)
https://pbs.twimg.com/media/CYs5Tn4WEAAiNgT.png:large
Francbaaaaaaaaa . :)
Én meg előrendeltem cdgalaxisnál, de nem is értesítettek. Keresek most mást. :)
Itt még van collectors: http://576kb.hu/kiemelt/rise-of-the-tomb-raider
PC feliratra klikk.
Mi mindenre jó az Nvidia kód. Szerencsére csak feleannyiba került, mint a CD Galaxisnál a dobozos verzió. Legalább kevesebb pénzt kap tőlem a szemétláda Square Enix. :D
vélemény?
Kíváncsi vagyok, egy ángolttudó mit szól ehhez. :)
Brian Horton is elhagyta a Crystal Dynamics csapatát.
Sajnálom, hisz az összes Crystal féle Tomb Raiderhez köze volt (rendező, művészeti tervező címén) és némiképp biztos érződni fog majd a trilógia záródarabján az ő hiánya (és a további TR játékokban). :(
Úgy tűnik a trilógia záródarabját már egy egészen más Crystal Dynamics fogja majd szállítani (ha lesz és nem lövi le a Square a dolgot).
@OBig! leírtam az első húsz pontot. Ne maradj ki belőle :)
Spoiler!
@TBlint
Ha befuccsol a Reboot, még mindig ott van nekik a Lara Croft series...
Jól kivesézték. :)
Inkább a Lara Croft részek fuccsolnak be szrtm. Bár azt olcsóbban meg tudják csinálni. :)
Mivel esélytelen, hogy ez elindul a gépemen (sejtésem beigazolódott és a PC-s verzió nem butítható le előző generációs szintre), így szobrot vennék, ha valaki bármilyen oknál fogva két collectort venne!
http://www.geekalerts.com/u/Rise-of-...ion-Statue.jpg
Végignéztem, itt-ott jót mosolyogtam rajta :) Nem nagyon olvasgattam, de ha jól láttam, TRF-en véresen komolyan vették ezt a videót, és páran felháborodtak rajta, pedig nem is vészes, egyszerűen csak nem feltétlenül kell komolyan venni.
A mikrotranzakciók hallatán nekem is lefelé görbült a szám. Még nem volt alkalmam kitapasztalni, milyen ez a kredites rendszer, de úgy tűnik, fizetés nélkül is megoldható, ha eleget játszik az ember. De majd kiderül... az nagyon gáz, ha egy 50-60 eurós játékban még pluszba fizetned kell ahhoz, hogy a teljes tartalmát élvezhesd. És akkor még meg se említettem a DLC-ket. 30 euró a Season Pass, a teljes játék árának több mint a fele, és nincs is benne az összes DLC az előrendelői cuccok miatt. Elég durva... legalább most kicsit tartalmasabb DLC-ket kapunk, nem úgy, mint az előző rész esetében.
A címmel nekem is sokáig tartott megbarátkozni. Az rendben van, hogy Lara már sírokat is rabol (végre eljutottunk idáig, de ezek többsége még mindig opcionális), de a motivációja számomra nem lenne teljesen tiszta, ha nem olvasgattam volna, amit a fejlesztők a szánkba rágtak. Ha jól megírták volna a történetet, akkor nem kellene magyarázkodniuk, Lara miért is sírrabló mostantól. Illetve valóban az?
Innentől spoilerbe teszem.
Spoiler!
Én is sajnálom, hogy elmegy. :( Tetszettek a munkái, és a rajongók felé is nyitottabb volt. Remélem, nem megy el onnan az összes tehetség.
Sokkal olcsóbban megússzák és gyorsabban kész is van, nagyon rosszul nem jöhetnek ki egy Lara Croft részből. A Temple of Osirist nagyon sokan bojkottálták az exkluzivitás miatt, erősen rátette a bélyegét, hogy ezt kínálták a Rise helyett azoknak, akik nem Xboxon játszanak. És az elődje sokkal jobbra sikeredett. Az Osiris is jó, sok új elemet vittek bele, de valami mégis hiányzik belőle, nem is tudom megmondani, hogy mi.
a ToO-t személy szerint imádtam.
Na nem a játékmenet miatt. Hanem mert a sivatag ellenére, színes volt. Plusz, adott egy TR4-es érzést is, amikor egy nehezebb csapda következett.
A történet lapos volt. (ennek ellenére mégis tetszett)
Amikor a végére értem, akkor csak ennyi volt a véleményem: "meh". Eléggé vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban. Egyedül a többjátékos mód az, amiért amúgy megéri...
A videóval kapcsolatban:
az elődről is készült kettő. Azon én is kiakadtam. Aztán megnéztem más játékokról is hasonló videókat - ugyan attól az embertől- és akkor értettem meg, hogy igazából ez egy tökéletes reklám is lehetne...hasonló mint a "Honest trailers".
Azért megértem Brian döntését. Kaptak hideget-meleget az utóbbi időben a Square Enix döntése miatt, így aztán nem lehet olyan élmény dolgozni menni, ha a rajongók, akiknek épp készülne a játék - a vesztedet akarják.
Emellett az Infinity Ward/Activision (CoD) valószínűleg jobban is fizet, mint a Tomb Raider sorozat. Darrell Gallagher pedig a Microsoftnál dolgozik elvileg, szóval senki sem tűnt el, csupán csapatot cserélt.
Érdekes látni, hogy a 2012/2013-ban készült Tomb Raider reboothoz készült videosorozatban lévők közül már csak Noah Hughes van jelen, Camilla Luddington mellett. Akkor még a Square US vezére is más volt (már ő is távozott), 2015-ben Darell lépett ki, 2016-ban pedig Brian. Remélem, hogy Noah (director) legalább megvárja a harmadik részt és csak utána dobbant a Crystal-tól.
Sparrowhawk öltözet:
https://pbs.twimg.com/media/CZCEMvkUkAA3KP5.jpg:large
Nagyban
Ez meg egy új kép a 10 (már csak 9) nap múlva megjelenő PC-s verzió tiszteletére.
https://pbs.twimg.com/media/CZC-nzCU0AAtwK6.png
Korábban írtam, miután végigtoltam a játékot, hogy számomra meg pont eltalálták a címet. Ez a cím nekem nem jelenti, hogy ő már kész sírrabló, hanem itt formálódik a szemünk előtt, felcsillannak azok a tulajdonságok nála, amit a korábbiak alapján Tomb Raiderként ismerünk. A motiváció nekem se tiszta, pedig foglalkoztam azzal eleget.
Spoiler Lara motivációjáról, de említek benne dolgokat, amiket a játék alatt lehet megismerni, illetve egy mondatot, amit Lara a végén mond.
Spoiler!
Szvsz Lara a következő részben "érik meg". Ha van esze Crystaléknak, úgy csinálják meg, hogy a trilógia záró része valóban záró rész lesz, és nem próbálnak még több bőrt lehúzni róla...
Steam függők örülhetnek. A Cenega (idehaza a játék kiadója) szerint a Rise of the Tomb Raider PC lemezes verziója Steames lesz. Sőt mindenképp Steam/internet kell hozzá, mert a lemez nem fog mindent tartalmazni, ami a játékhoz szükséges. :)
Én nem nagyon örülök az ilyennek. Inkább fizetnék egy kicsit többet, de rakják ki pár dvd-re. És ha nem lenne intrnetem? És akinek esetleg nincs? Ha nyaralnék és ott nincs?
Szóval ez már túl sztímfüggés. :)
"A Microsoft Studios a mai napon bejelentette, hogy a Rise of the Tomb Raider első történet alapú DLC-je, a Baba Yaga: The Temple of the Witch január 26-án érkezik Xbox One és Xbox 360 konzolokra, és a január 28-án megjelenő PC-s változathoz már az első napon megvásárolható lesz..."
Fórumokon megy a rinya, hogy ezt alapból tartalmaznia kellene már a PC-s verziónak (az Endurance móddal együtt). Érzek benne némi igazságot, de ugye, akkor meg nem lenne értelme a lehúzós Season Pass-nak, illetve a 2016 végén érkező Complete kiadásnak. Square Enix-nek meg kell a pénz. :D
OBig: Sajnos olyan már nem igazán van. Spórolnak azon is. Manapság az a divat, hogy egy pár száz MB-os telepítő (illetve néhány kisebb fájl) van 1 DVD lemezen, a többit (10-20 GB) pedig Steamről (vagy az épp aktuális kliensről kell letölteni - Battlenet, Origin, Uplay) tölti le a játék. Én sem örülök neki, de sajnos ilyenné vált ez az iparág... :/
Konzolvilág akciója:
http://www.kephost.com/images/2016/0...onzolvilag.png
Rise of the Tomb Raider (PC) + Tomb Raider 2013 (PC) + Sparrowhawk DLC + Ingyenes szállítás = 11999 Ft
A végére pedig egy újabb kép a PC-s verzióból:
https://pbs.twimg.com/media/CZHbupzU8AAlseH.jpg
Annyira éreztem, hogy steam-es lesz az egész rendszer. Amúgy se nagyon ugrálok érte. Nem értem mi a francnak kell túlbonyolítani. Én még a büdös életbe nem használtam steam et, de lehet hogy most muszáj lesz. Nagyon nem örülök.
Az oké, de "Denuvo DRM" sem Isten .....
http://www.hungamer.net/2014/12/eles...-is-nincs.html
Csak kellő számú motiváció kell .....
No meg TOR és orosz karakterkészlet ismeret. :)
Amúgy én is obig hozzászólásával értek egyet.
"Inkább fizetnék egy kicsit többet, de rakják ki pár dvd-re."