Lehet hogy ezt tudtad ,de szerintem ez nem a vonat típusu pálya miatt van,
lehet hogy valami object rossz esetleg szarul build all olt :S
Nyomtatási nézet
Lehet hogy ezt tudtad ,de szerintem ez nem a vonat típusu pálya miatt van,
lehet hogy valami object rossz esetleg szarul build all olt :S
vag hiányzik Lara egy "része" a Wadból...
PISTOLS_ANIM
LARA_HOLSTERS
LARA_HOLSTERS_PISTOLS
GUNSHELL
GUNFLASH
ezekre tippelek :)
Mindegy, kezdem megszokni. :D
Van egy pálya, ami kiválóan sikerült szerintem. A készítő zseniálisan használta fel a csomagot. :jumper: Nagyon jó hangulata lett, illik is az egészhez. Még nem végeztem vele (jelenleg elakadtam :o ), de már most tudom, hogy a többit, amit még nem próbáltam ki, ehhez a darabhoz fogom mérni, sajna/nem sajna.
Kicsit nehéz, de ez senkit ne tántorítson el - mindent be lehet gyakorolni.
Ja, és mi a pálya neve? :D
Spoiler!
hát megpróbáltam.ás problémák rendbe jöttek,de a lövéskor ugyanúgy kidob.letöltöttem egy train tutorialt is,és kicseréltem larat benne.ugysem ment....szval nemtom mi lehet a baj...:S
deazért küzdök vele
TRFen elindult egy kisebb "project" melynek lényege h a pályaszerkesztőket élőben nézheted munka közben :D Nos, én is készítettem egy csatornát, így akit érdekel és sikerül elcsípni megnézhet szerkesztés közben :o:)
valószínűleg most szombaton délelőtt 9 és 11 között látható leszek (ha csak nem jön közbe semmi de remélem nem) :o
http://www.livestream.com/wdavid
ez remek!!!:D
én nézni foglak kivi vok hogy szerkesztesz!!:o
Rám is számíthatsz, tuti nézni fogom :) :hug:
Aww én csak nézném :privateeye: De szombaton délelőtt nem vagyok:angry: Nem lehetne délután ?:rolleyes: :hug:
huhúúúú, én is kiváncsi vagyok, hogy hogyan megy ez a szerkesztés élőben :O
Én is nézni fogom :D :naughty:
Majd csinálok popcorn-t és egy kis colát XDXDXDXDXD
jó 5let Robbi én is csinálok majdXDD:naughty:
Megoldottam:D Ez tökjóó:o
hát én most itt vagyok, a csatornádon, wdavid :O
és OFFLINE... de olvasom a Chatedet és hallom rossz a netkapcsolatod:(
http://www.livestream.com/wdavid/vid...edium=ui-thumb
Én ezt találtam :)
srácok!lenne egy olyan kérdésem,hogy a wad fájlokban extra slotokat hogyan tudom létrehozni?utánanéztem egykét helyen,de nem értem h hogyan kellene:S
Igen rossz volt a net és állandóan megszakadt, ezért abba is hagytam :(
Ott van mellette a CoD6 is;) kedvenc játékaim:) MW3at várom most :D..OFF befejezve :)
ha jól tudom Smart Copy-val az Extra slotba másolod amit szeretnél :)
nem tudatlan vagy csak esetleg nem használtad még :D Shift-et lenyomod és rányomsz a Copy gombra, a listábol meg kiválasztod hova szeretnéd másolni:)
köszi :D (ugye a leveleditoros topicomba volt szó róla h a városi világítást sárgás narancssárgásra állítsam át.közben kitaláltam,hogy legyen egy átjáró,sikátor,mind1,lényeg h fedett. ez beállítottam 80 as értékekre,lényeg h félhomály van...szted az jó,v azt is nagyon halvány sárgásra átállítsam?)
mit is álíltottál pontosan 80as értékre?:)
a termek alapvető világítását.a legszélső színes oszlopoknál
jah így már értem:o én a külterek világítását sem állítom 52nél magasabbra, de lehet h neked a 80as érték jól néz ki :) majd az első képeken kiderül :D
szeretném megkérdezni,h milyen programmal "ronthatok" egy zeneszám minőségén,v a tulajdonságán?,mert amit szeretnék használni,a madplay nem konvertálja át
Sziasztok, azt szeretném kérdezni tőletek, hogy egy zeneszámot hogy tudok ismételni végtelenségig egy kapcsoló használatával?
TRNG-t használsz? :)
Igen. Néhe meggyűlik vele a bajom, de ez bevált nálam legalábbis. :) Szerintem emlékszel még a cownboy TR4Gold Fading Lightra. Annak a tombnextgen dll-jét használom.
az a legjobb szerkipálya egyszerüen imádom:clown:
Igen-igen, és NG Centerrel meg mindennel ugye? :D
Mert akkor itt egy példa, hogy hogy lehet beállítani:
Köszi Roli! Megmentetted az életemet. :) Ezt szerintem soha nem tudom neked majd eléggé meghálálni. :) Nagyon kedves ember vagy, és segítőkész tényleg. :)
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, mert most egy a régebbi scriptemnél sokkalta újabbat szeretnék csinálni, és behülyül az egész english dat készítő, pls ha valaki tudna ennyiben segíteni, azt megköszönném. A pályám neve Middle of Nowhere a kezdésnél a szöveg: The year 2011, out in the middle of nowhere... Eső effektet akartam volna hozzáadni meg villámlás effektet, de nem jön össze... :( Ha valaki tud segíteni, azt nagyon megköszönöm.
Ha meghülyült, akkor a következőket tudod tenni:
Csakis az NG Centerben dolgozz. :)
Ha valami módosítasz a scripteken, akkor a Strings fülön az English-ben is ugyanúgy meg kell tenned. :)
Villámlást a Lightning= ENABLED-del tudod bekapcsolni. :)
Eső már egy kissé bonyolultabb:
Szerkesztőben benyomod a Rain gombot, hozzá a 0-t is, és beállítol neki egy intenzitást. Ez szerintem legyen 3-as. (Csatoltam képet.)
+ A plafont színezd be fekete színnel fehérre :D (Na ez elég hülyén hangzott, de így van :D)
Köszi, amúgy nem hangzott hülyén amit írtál. Az esővel próbálkozok, de eddig a plafon beszínezve rain gomb beállítva, 3-as érték, de nem látszik, hogy esne az eső...
Köszi a segítségeket, annyi kicsi bajom van, hogy a pályámat nem tölti be, helyette kilép és ezt írja ki:TRNG - Detected Unrecoverable Crash
Informations about current crash saved in following file:
"D:\Program Files\Core Design\Last_Crash_6.txt"
NOTE: you removed CRS (Crash Resume System). If you want avoid crashes you should enable newly CRS
Most mit csináljak?
a script amit írtam,kell bele:) különben sehogy se fog esni:)
és a ne felejtsed átállítani a termet outside-ra
(és ha a rain-t átírod snowra,akk hó fog esni)
az összeomlás oka::
valszeg kifelejtetted larát,igy nem tudja betölteni