Ez a játék inkább nagyon félelmetes. :D Volt szerencsém pár jelenetet látni belőle,épp elég is volt. :D
Na,akkor nézek először valami TPS jellegűt,ami kisebb gépigényű,és jelentkezem! :) :D
Nyomtatási nézet
nagyon szép grafikája van. :( a Portal-nak is, de az kicsi szobákban játszódik, és az is nagyon beszaggatott néha.
no sebaj, majd PC-n kitolom, majd csak lesz valahogy, de mindenképp kijátszom, vagy legalábbis látni fogom az új pályákat, legrosszabb esetben megkukkantom őket YouTubén.
de ezt egy hatalmas hülyeségnek tartom, hogy a Hydrophobia: Prophecyben ugyanazok a pályák lesznek benne, mint az első részben, csak más befejezéssel, más játékmenettel ÉS úgy tűnik, elég sok új pályával, hiszen azt mondta az egyik készítő, hogy masszívan kitágítják (LOL a lukát xDDD) az eredeti játékmenetet. Deborah Jones azt is mondta, hogy ez NEM Hydrophobia 2, ez sokkal inkább Hydrophobia 1.5.
hát mondom ajj Istenem....
VAGY VÁRJUNK CSAK! az én drága szomszédom nagyon hamarosan (egy-két hét múlva) vesz egy új videókártyát, mert csak a vidikarijával vannak bajok (a processzora viszonylag erős, 2.4 GHz), és őnála majd kijátszom, úgyis van egy 1 Terás merevlemeze, ő majd letölti, és nagyon fogok neki örülni.
___
most jövök rá, hogy GlaDOSnak volt igaza. ma tanított nekem valamit.
az mondta, hogy általában a problémákra a leghatásosabb megoldás a legkönnyebb. eddig is letöltött a szomszédka nekem MINDENT, hát most pláne le fogja, biztos megnézi, hogyan fut egy györnyörű garfikája játk az új videókártyáján.
.
csak át kellet gondolni a bajt. megoldódik itt minden, a matekkel is kész vagyok!:D
---------
Alan Vak-e ? :D már 1x kijátszottam, de újból kezdtem Nightmare fokozaton, kiakarom olvasni a teljes manuscript novellát :D
Lost Planet 2 de nem hiszem hogy végig nyomom végére már monoton...
Aztán Mortal Kombatot tegnap szereztem be de most rajta vagyok az Uncharted 2őn holnapra az is meglesz :)
L4D1ben benne lennénk csak nekünk Cindyvel probléma van állítólag a vidikarival de mindjárt leszedem meglesem :)
Az AVP-én én is gondolkoztam.
A régi elsőn,az mindenkinek elmegy.
Gameplay:
http://youtu.be/tCU1vJ99lNg
hát, nem hiszem, Ting, fél óra alatt nem is lehet befejezni! :D(kivéve ha tegnap este is masszívan haladtál benne), bár való igaz, sokkal hamarabb be lehet fejezni másodszorra, hiszen a puzzle-ök megoldását már tudod. harmadszorra meg már tényleg könnyű, negyedszerre meg már unalmas.
Félreértelmeztem :o:o:o:o Ting úgy értette hogy tegnap 6 órakkor elkezdte játszani és ma már csak fél óra játék kell a befejezéséhez :o:D:clown::D:p
Team Fortess 2-höz mit szólnátok? Igaz FPS,de funny FPS. :D
Zsííír :) Team Fortess 2 elfog menni és jól is nézz ki szerintem legyen ez :)
Nekem is működne :)
Szóval felőlem is jöhet^^
nekem is jöhet szivesen játszok vele:D:o
Oké. Be tudjátok szerezni a játékot valamilyen oldalról?
Így kéne keresnetek: Team.Fortress 2.v1141.Non.Steam
Oksa Google 3.találat pir@tb@y :D
Megjött az új story trailer a Call of Juarez : The Cartelből. A 2 piszok hangulatos volt:jumper:
A drága Severance-hoz egy nagyon jó zenés klipp. :clown:
Ezt a játékot nem tudom megunni. :D
na akkor marad a team fortress???:D:rolleyes:
jaaa éss még valami:Dha az lessz akkor melyik szerveren leszülnk??:rolleyes:
áwwww..........<3:jumper::jumper:
végre megkaptam a Shrek forever after-t játékba:jumper::jumper:
ojan királyyy<3:jumper::jumper:
bárki bármit is mond akkor is jóóóóó játék és kész!!!!!!!!!!!
jaj imádom a duci kandurt<3:hug:
Most találtam rá a Codename: Kingdoms c. magyar fejlesztésű fantasy játékra, csekkoljátok a trailert :
Nekem tetszik :o:thumb: a játékot most atadják a Crytek franfurti stúdiójának, a budapesti stúdió 2 évig fejlesztette a játékot.
Budapesti Cryteknek nem megy valami jól leépítések és ez......:(:(
Még egy különleges fps :)
Na az ilyeneket szeretem Bulletstorm, Mirror's Edge és most lesz Brink :)
Gyóóó, ez holnap jön ki, ráadásul lesz PC-re is! :) Hallottam már róla, azt hittem csak multiplayeres az egész, de ahogy nézem van benne single player is, remélem igazam van. :) Amúgy nagyon érdekes, kicsit Borderlandses a grafikája, pörgős, akciódús, kipróbálom majd. :D
Nem tudna valaki mondani egy jó multiplatform játékot ami 2007-2010 közötti? :)
én mind a kettőt végigjátszottam, de ha több achievementet akarok akkor még végig kell egyszer őket...(pc-n elég nehézkes az egeres minion irányitás, konzolon sokkal könnyebb a két stick-el)
amúgy tényleg viccesek a minionok, főleg ha az ember tud angolul és érti is őket. meg ha odafigyel rájuk hogy mi minden szart összeszednek néha. amúgy meg az egész játék ilyen kifordított fantasy humor, ahol gonosznak kell lenni. én nagyon birom az ilyen "különcséget" :)
"Now with 100% extra evil
More minions, more mistresses
and more fluffy animals...
...to kill"
Magyarok amúgy "environmentet", kissebb dolgokat, meg fő karaktereket is alkottak a 2. részhez, úgy tudom.
Elkezdtem a Brinkkel játszani single-playerben. Valami marha nagy fun szerintem. Jóóóó, nem tökéletes, de ma is egy csomó órára lekötött. Minimális akadozásokkal megy nálam egy viszonylag jó gépen, más meg akinek profi gépe van, azt írja, hogy szaggat. Fura.
Jesszusom mit kezdtem el játszani XD Stickman Warfare!
http://img1.indafoto.hu/4/3/103423_5...2c7cf744_m.jpg
http://images.gamedev.net/gallery/8b...23_Feature.jpg