nekem is ez jön bé:D
fogalmam sincs hogy mi lehet a baj!!!:confused:
Nyomtatási nézet
nekem is ez jön bé:D
fogalmam sincs hogy mi lehet a baj!!!:confused:
hát hogyne, félig igaz is, ami a képre van írva.
egy, ez egy fanmade kép,
kettő, aki először ránéz Larára és meglátja, miket csinál, persze, hogy nem gondolná, hogy régész! amikor először taliztam Larával, én sem gondoltam volna...
Sajna galéria nyomorék a linkek terén :angry: ha 1 új kép van vagy egyet törlünk mindennek más lesz a linkje :(
Ha nem tudnád, Kacsát mélyrehatólag érdekli a patológia. Vagyishát ..........:D:jumper:
Előbb-utóbb mindenki találkozhat vele. :)
Megtámadták a TombRaiderForums-ot is... :angry:
Azért ilyen lassú, ha felmentek.
Épp ebben a pillanatban morogtam miatta.
Szóval ez a helyzet! Remek.
nekem már teljesen gyors...
TRFcsin mindenkinek Britneys avcsija van ^^
berakom én is :D
Volt már CSI: Miami helyszínelők, CSI: Las Vegas, ki tudja még mik voltak, de egy biztos (megbízható forrásaim vannak): a következő CSI sorozatoknak a címei ezek lesznek: LáwCSI, SzerCSI, PuszCSI. :D :vlol:
Pimpinkin powa. :D :vlol:
Jaja meg azt,hogy a vizes peremeken tud majd csúszni :P
ez egyetlen egy résznél igaz, Dél-Mexikóban, ha rázuhantatod a nagy kőtömböt a töredezett padlóra. és akkor a lent található peremek. azok csúszósak.
amúgy nem értem, ezer másik perem van még a dél-mexikói pályán!!! és azokra ráadául már sokkal hosszabb ideje zuhog az eső. mégsem csúszósak.
HELL, legalább EGYSZER belerakták, amit ígértek.:D bár ilyen erővel... a Földközi-tenger alatti, barlangos peremek is csúszósak lehetnének... na és Jan Mayen is... a jég miatt. szerintem csak nem akarták, hogy állandóan nyomogassuk az E gombot. (vagy boxon az Y-t)
de akkor itt jön a kérdés: minek rakták bele a kőtömbös, töredezett padlós, Dél-Mexikóba megtalálható részt csúszósnak? legalábbis a peremek semmi másban nem különböznek a többi dél-mexikói peremtől.
Ehh, megint egy újabb Crystal Dymanicsos nonszensz dolog.
Jól van fogjuk a szűkös időre :D:D
Mi a különbség a Dualtouch és a Multitouch között ?
Attól függ, hol. :D Gondolom érintőképernyős cuccokra gondolsz, annyit tudok, hogy van olyan készülék, amit csak egy, vagy max. kettő ujjal tudsz használni (Talán ez a dualtouch) a multitouch -os készülék pedig bármennyi ujjadat képes érzékelni. Asszem valami ilyesmi. :D
Ahha. Akkor igen, jót mondtam valszeg. Csak egy példa: Kinéztem egy Xperia X8 -ast, és az például dualtouch elvileg, de csak 1 ujjas érintést tud érzékelni. És persze vannak a multitouch telók, az meg nagyjából mindegyiket, de biztosan többet, mint 1 ujjadat érzékeli. :) :D
X8am van és hardveresen egyiket sem támogassa, de szoftveresen felehet rakni csak nem tudtam pontosan hogy aze amire gondolok (amit te is mondtál) azért gondolotam jobban utána járok mielőtt felrakom! :D :)
Szerk.: Most meg összekavart most lehet hogy főzött Romal felkerül a dualtouch ? :confused: mert nekem megy a Pinch to zoom és az elvileg csak dualtouchal mükszik O_o :confused:
Nekem is X8-am van, és ahogy láttam, alapból nem dualtouchos, rootolni kell hozzá.
Én azt hallottam. :)
Na, az tök szuper lehet. :)
Lehet mert mielőtt felraktam volna a főzött Romot nem müködött a Pinch to zooom most meg igen szal lehet hogy a Rootal felkerült vagy a Romal :p
Nationality ugye nemzetiséget jelent ? :)
chat akárki valaki? múltkor azt hittem beindul valami de aztán mégsem...
én fent vagyok:)
gyertek chat-re emberek!!!!:D