Sziasztok, én azt szeretném kérdezni, ha végigmentem a játékon, és jelenleg 78%-on állok még be lehet fejezni a hiányzó feladatok, helyszínek felkutatását? Mert nem tudom hogy lehet egyik helyszínről átmenni a másikra... Köszi
Nyomtatási nézet
Sziasztok, én azt szeretném kérdezni, ha végigmentem a játékon, és jelenleg 78%-on állok még be lehet fejezni a hiányzó feladatok, helyszínek felkutatását? Mert nem tudom hogy lehet egyik helyszínről átmenni a másikra... Köszi
Táborhelyeknél lehet ruhákat váltani. :) A táborban megnyitod a "Felszerelés (Gear)" menüpontot, (Ahol a fegyver fejlesztés menük vannak. :)) itt rámész az utósóra "Outfit". Belemész, és itt találod a ruhákat, amiket kedvedre váltogathatsz. :)
Ehez viszont legalább egy külön ruhának telepítve kell lennie, az Aviatrix, Hunter, Guerilla ruhák közül. :)
A Basecamp-ek közt lehet gyorsutazni. Van belőle olyan tíz a játékban. Általában a nagyobb méretű táborok azok (a Daycamp-ek közt nem lehet utazni) Úgy tudod megkülönböztetni őket a sima táboroktól, hogy amikor megnyitod őket, nem két, hanem három lehetőség van. A Skill-ek és Gear-ek upgrade-je közé bekerül egy Fast Travel menüpont. Onnan bárhova el tudsz utazni ahol van Basecamp.
Köszi, megvan :)
A "Fast Travel (Gyors felfedezés)" segítségével tudsz visszautazgatni a korábbi helyszínekre. :) Előszöris kell találnod egy táborhelyet ("Base Camp" re lesz szükséged, mert "Day Camp" nem jó utazgatásra.) A táborban belemész a "Fast Travel" menüpontba. Itt találod az összes eddig felfedezett táborhelyet :) (Csak a Base Campeket.). Itt rámész arra a táborra amelyikbe akarsz menni, ráklikkelsz, és voila ott vagy a korábbi táborban. :)
Hellosztok
Nem tudom járt-e valaki közületek azon a részen ahol most vagyok.:confused: Egy barlangot fedeztem fel ahol az ülő kínai szobrok vannak és Lara meggyújtja előttük a tüzet.:)
A barlang után tüzhely is van, ahol Lara szokott pihenni.:) Utánna egy fahíd és egy faház, ahol nagyon sűvít a szél, és a helyiség közepén fogaskerekek által meghajtott kötélen lógó négyzet alakú deszka ami ha Lara meghajtja a fogaskereket az "E"-vel "kézzel" oldalra mozdul egy ideig utánna visszamegy vizszintesbe,:mad: ha megint megtekeri Lara megint oldalra mozdul, de nem tud Lara ráugrani.:angry:
A kérdésem az volna mit kell ezen a helyen csinálnia Larának, vagy csak hagyjam ki és mennyek másfele tovább ?:confused:
A választ előre is köszönöm.
Üdv: kara
az ablaknál nézz körül