Csalás nélkül!!:D
Nyomtatási nézet
Csalás nélkül!!:D
Elhiszem YzaaA. Nekem az jött be a TR5-ben, hogy legalább változatosak a helyszínek. A kedven c pályám a labyrint volt. Főleg amikor jött a csonti. :D Én imádtam. Jókat játszottam vele anno. Most a TR1 TR3 meg Angry Birds minden mennyiségben. :D Annyira jók a klasszikusok, de az újak sem rosszak, de a videókártyám csak az anniversary-ig viszi. Vagyis az anni-t fullon viszi, de már az undit egyáltalán nem... Kár lenne szerintem a TR sorozatért, ha csak úgy simán elnyelné őket a feledés homálya... :'(
Nekem is a szar vidikarim csak az Undi-t nem viszi rendesen....
Még az Amnesiában is elkap pár hibát, ugyértem h leesik az FPS-ek száma, nem tom mennyivel, mert nem mértem:D
Nekem a TR4 a Favorit!!:3Egyszerüen imádom^^
Szerinetm a klasszikusok jobbak, az ujjakkal sincs semmi bajom, de viszot azokat hamarabb megunom, mint a régieket, mert túl könnyüek:rolleyes:
Enyi a baj.Máskén jobb lenne.:D
Ha a TR9-be is raknak segítséget a puzzelek-be akkor felfordúlok!!:nut:
:D :D Ez jó YzaaA. Mármint a felfurdulás része. :D Amúgy tényleg így van, hogy az újak nevetségesen könnyűek... A régiek meg megunhatatlanok.
semmi gond, én sztem a TR9-et a lehető legnehezebb nehézségi szinten kezdem el elsőre (ha nincs úgy mint pl. a Resi5-nél; hogy ki kell játszani és azután nyílik meg a legnehezebb nehézségi szint)
ráadásul bárminemű hint nélkül, azaz semmi Survival Instinct, semmi segítő ikon, semmi semmi. :)
mert aszonták, kikapcsolható lesz ez a Survival Instinct, akkor sztem a többi segítő vacak is kikapcsolható lesz :)
Hát reméljük. Majd vidiket nézek róla ha egyszer megjelenik. :D
Értem. Na kész vagyok a middle of nowhere halloweennal, már csak fel kell egyszer tölteni, de tegnap kész lett a xmas edition is. A pálmafák le lettek cserélve fenyőre, esik a hó, karácsonyi zene, havas a föld. Léneg, hogy karácsonyinál mp3-masak a fájlok, azokat majd át kell konvertálni! Audio mappában lesz hozzá a konverter. A halloweenhez meg sok idő kellene, mire feltöltöm, mert az egész olyan 40mb. A karácsonyi meg 20mb. A karácsonyit könnyebb lesz feltölteni, ha fent lesz, tiétek a link. :)
Na, ebből talán este lesz valami vagy holnap... A lényeg az, hogy az audió mappa külön lesz feltéve, tehát azt is le kell majd tölteni hozzá, és bemásolni a játék mappájába.
Valakivel teszteltesd le a pályát majd, és OBigon vagy rajtam keresztül pedig felrakjuk a netre, ha úgy jó. :)
Nekem úgy is jó lenne, csak egy a probléma: nincs olyan ismerősöm, aki letesztelné. Én már ezerszer végigvittem, textúrahiba=0 szerintem, fáklya működik addig, amíg be nem mész az emeleten a fáklyás szobába, utána csak akkor látszik a fáklya világítása, ha elhajítod. Teljes mértékben játszható, néha-néha belassul a játék ha olyan helyen vagy. pl.:temető. máshol mindenhol jó. Ha valaki szeretne tesztelni, az szóljon! Köszi.