Igazad van OBig! Bocsi a döhrohamomért, de nagyon szar passzban voltam akkor. Tudjátok: "Bal lábbal keltem fel és egy kicsit hisztiztem". :D De amúgy gondoljatok bele abba, hogy akkor mekkora nyomás volt rajtuk, mikor siessetek siessetek mondatok repkedtek a levegőben. Így ti sem tudnátok dolgozni.
Na de szó mi szó, tegnap elővettem az Aod-ot újból, jó nagyon, csak az irányításon picit csiszolhattak volna. A legjobb az egészben az, hogy fél óra alatt eljutsz a párizsi gettóba. Még ott járok, kijátszom újból. Régen amitől frászt kaptam a játékban, az az, hogy mindjárt leesek, mert elfogy az erőm... Ez nem tetszett. Ja meg ott a lépcsőn való toporgás... Mi Lara? Egy kilencven éves vénasszony, vagy egy harminc éves hölgyike? Ja meg bepörög a lépcsőn... Akkor ott van mondjuk az ásatásnál az a rész, mikor a plafonon kell függeszkedni(régen majomcsimpi volt), na az irányíthatatlan szerintem. Meg a célzástól is tépem a hajamat, bakter, célzol az ellenfélre, és mellélő? Az mi? :D De amúgy szuper jó. Grafikailag sem rossz, csak Lara picit úgy néz ki farmerban, mint egy... Na mindegy. De jól sikerült nekik. De a béta vidiket elnézve sok mindent kitöröltek belőle. Nekem az tetszett a legjobban a bétában, amikor beleng Lara, és kirúgja szoborral a falat. Lett volna mit csiszolni rajta, de még mindig több bevételt hozott ez a kultikus darab, mint a Legend és társai. A Tr9 meg még a jövő zenéje. Az új tr-ekkel az a bajom, hogy látványra megy az egész, nem arra, hogy feladatokat oldjál meg. De az irányításuk az jó. Meg a csáklya, de más nem jön be benne. Sorry. Hajrá klasszikusok! :)