teh Petya:D
nem ismered vénetlenül a HxD editort??:D
ert ha igen nagyon jól jönne a segítséged evel kapcsolatban
Spoiler!
Nyomtatási nézet
teh Petya:D
nem ismered vénetlenül a HxD editort??:D
ert ha igen nagyon jól jönne a segítséged evel kapcsolatban
Spoiler!
Nem ismerem a HxD editort, de asszem tudok segíteni. :)
Keresd meg a config.ini fájlt a "C(Meghajtód neve, ahol van a játék):\Dokumentumok\CAPCOM\RESIDENT EVIL 5\config.ini"
vagy
"C(Meghajtód neve, ahol van a játék):\Felhasználók\*Felhasználó név (Azaz a neved, amit megadták a gép telepítésekor)*\Dokumentumok\CAPCOM\RESIDENT EVIL 5\config.ini"
És ha megtaláltad, nyisd meg a config.ini -t és a Set Stereo -t írd át ON -ra.
Másold át a fájlokat a Resident Evil 5 mappájába.
Indítsd el a Hex Editort, és nyisd meg a GameResou rce_e.arc -t a következő elérési utat követve: "C:\ResidentEvil5\nativePC\Image\Archive\GameR esou rce_e.arc"
A következő mondatot csak félig meddig értem rendesen: Ha más nyelvet használsz, mint angol, akkor megnyithatod a "GameResource_X.arc" -t, az X jelöli a Te nyelved betűjét.
Keresd meg a "id\jpn\cockpit\cp02_360_NOMIP_BM" -t az arc fájlban (Amit megnyitottál Hex Editorral, és cseréld ki erre "id\jpn\cockpit\cp02_XXX_NOMIP_BM".
Csinálj egy visszaállítást az eredeti fájl -ról, mielőtt elmented. (Ez nem feltétlenül szükséges)
Mentsd el az arc fájl -t.
Mikor használod az egér célzást, célkereszt helyett már lézered van. :)
hogy a francba keressem meg??-.-*
szerk:már megvan:Dköszi a segítséget:hug:
mostmár tényleg eldöntöttem a dolgot:D
mit szóltok ahoz ha Xbox hejet veszek a gépemnek egy új vidikarit???:D
[Moderált üzenet hasonló említés a warezről már nem engedélyezett!]
a gépem szuper csak vidikar kell s akkor máris szép az élet:D
mit szóltok???:rolleyes:
mit szólok? :D
már nem emlékszem, a géped config-jára. a procid milyen?
(bár én is úgy emlékszem, hogy az nagyon jó, csak a vidikártya meg ősrégi)
http://www.argep.hu/product_1456892.html
Veszel egy ilyen kártyát, és a mai játékokat jó 3-4 évig vinni fogja. Persze az idő múltával majd egyre kisebb beállításon tudod futtatni a játékokat, de neked úgy látom nem fontos hogy ultra high vagy medium a grafika, és még 4 év után is menni fognak a játékok minimum medium részletességen.