Hééé... az egy színvonalas játék. Még a Legjobb Választásba is bekerült. :vlol:
Nyomtatási nézet
Hééé... az egy színvonalas játék. Még a Legjobb Választásba is bekerült. :vlol:
Ez most komoly???????????XDD:vlol::vlol:
Amúgy sem vagyok oda a lovakért!!:P
A Silent Hill-en gondolkodtam, és elkezdem a 3-as részivel, az elbírja a vidikarim??
A Will Rock-ot már játszsottam és 1x sikerült végig vinni:D
A Serious Sam-ot nem ismerem, de megcsekkolom:D
Közben találtam még neked egy akció-horrort: The Suffering 1-2. Megvannak, de még nem próbáltam ki őket, viszont azt tudom, hogy sokan kedvelik a stílusa miatt. :)
Megnéztem, és megtetszett!!:D
Késöbb kiprobálom kössz Ting!:)
Jaa, amúgy a Requiem-ben hatalmasat csalodtam........:/
Bemászok a kohoba és elégek, ez azt jelzi, h meghaltam, de miért, hiszen az ellenmérget megkaptam, v nem??
USA elnöke nagy bejelntésre készül, a 10 évvel ezelőtt Racoon Cityben történtekkel kapcsolatban, viszont egy bioterror támadás miatt ezt nem tudja megtenni, mikor Leon S. Kennedy (Resident Evil 4 főhőse) a megmentésére igyekszik, ámbár mikorra megérkezik az elnök a virus hatására kicsit átalakul. Ashleynek muszály meghoznia élete egyik legnehezebb döntését, miközben a BSAA egyik tagja Chris Redfield (Resident Evil 1 és 5 valamint részben Code Veronica főszereplője) megérkezik Hong Kongba amit szintén bioterror támadás ért!
Egyik ország sem biztonságos már. A világ egy félelemmé egyesült. Mindenhol virus kitörések. A helyzet szörnyű. Az utolsó remény is meghalt már!
Resident Evil 6
2012 November 20-án újra retteghetünk, Amerikában, Kinában és Európa falvaiban, a világ egyik legsikeresebb horror-játékának keretein belül, több karakter játszhatóságára van lehetőség melyeknek megvan a saját teljesen független történetük (Mint a 2. Resident Evil játékban) Xbox 360, PS3 konzolokon illetve PC-n...
Na már csak ezért is nagyon várom az öszt!!<3^^:jumper::jumper::jumper::jumper::jumper: :jumper:
YUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUYYYYYYYYYYYY :jumper::jumper::jumper::jumper:
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉéééééééééééééééjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeee eeeeeennnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! :jumper::jumper::jumper:
Ez nagyon jól néz ki már várom! Ebben az évben az ősz lesz az igazi :D TR megjelenés és Resi 6 megjelenés! :jumper: