elvileg van olyan, hogy magyar szinkronos is, de nem tudom, az hogyan van. :D
ezért mondtam, hogy Iza akár privit is küldhet, ha nem a legfehérebb módon szerezte be. :D
Nyomtatási nézet
Nekem nem csak a szöveg magyar, hanem az egész játék, a beszélgetések is full magyarok!!:D
----Ne reklámozzunk torrent oldalakat! --------- RobbieAmugy meg mind a 3 Penumbra magyar ha jól tudom:D:rolleyes:
Nem akartam letólodniXDDMind 1 küldök akkor privit:rolleyes:
A Drakannal, vagy a Drakan 2-vel játszott még valaki Roli-n kívül?
Sajnos a 2 csak ps2-re jelent meg, de műxik ps2-es emuval is. :)
És Indiana Jones kalandjaival? :)
húúú egy olyan játékkal játszottam, az Emperor's Tomb-bal.
egyszerűen le voltam hengerelve, imádtam, ééérted, IMÁÁÁDTAM!!!!!!! :jumper::D
3x szor játszottam eddig ki. :) de nagyon szeretem. :)
kisebb koromban volt ez, pár éve. ha most vagyok 15, akkor olyan 11-12 éves lehettem, amikor rajongtam érte. :)
de mai fejjel is ha belegondolok, nagyon jó játék. :)
A Penumbra-ábol már végig vittem az Overture-t és a Black Plague-et, már csak a Requiem maradt ki!!:D
A Black Plague-ben annyira féltem a szörnyektöl, föleg mikor futottak utánnam..:|De nagyon megszerettem, a története is nagyon jó:D
Az se rossz Kacsa. Van annak egy elődje is, az Indiana Jones and the Infernal Machine. :)
na, ennek örülök. megkérdezhetem (csak kiváncsiságból) hogy használtál-e eddig végigjátszást akár az Overtureban, akár a Black plague-ban? :) nem szégyen, ha igen.
különösen örülök, hogy szereted a történetét.
én ugyanis szeretem azt, amikor egy történet tök lyukas, azaz csomó minden értelmetlennek tűnik. :) régen lehet, hogy nem így voltam vele, de ma már igen. :)
és a Penumbra teljesen zavaros egy olyan embernek, aki mindig mindent tudni akar.
namost, lehet, hogy te még nem észlelted eztet. (hogy zavaros a története)
majd a Requiemben fogod.
a Requiem egy katasztrófa, ennyit elárulok.
ka-taszt-ró-fa. nem csak történeti alapon, de gameplayben is.
elcseszték. nem méltó lezárása a Penumbrának.
nem mondok többet, de garantálom, hogy te is csalódni fogsz, drágám.