Agrippa? Hááát még kissé messze van, de nem túlságosan :)
Rendes fickó. :vlol: Ez tetszik. :D
Nyomtatási nézet
Én meg akkor ne is szoljak aki csak a gameplayet nézem az amnéziának, ismerősöm mondta hogy csak annak ilyesztő egy horro játék aki végigtolja de ez nem igaz. kajak ilyesztő pedig csak nézem nem játszok.:eek:
http://www.youtube.com/watch?v=mXydcJ6JOlg na ezen a hátamon futkosott a szél mármint a videón, am yzaa ebben semmi fegyver nincs? Így kell végig vinni ?
Szerintem vidd végig mert érdekes endingje van (nem játszottam vele)
Sajna kicsi a vidikártyám hozzá 6300 as és legalább 9000 akárhanyas kéne hozzá hogy néztem :(
Teljesen igaz, igy legalább megtanulsz parázni is!!XD:D
Szerintem nem is kell fegyver, így nem is igazi horror a játék, söt nem is nevezhetö annak.
Az az igazi, amikor semmid nincs, és külömbözö modszerekkel probálsz meg túlélni, na az ám az igazi game!!!!:D
Ez annyira egyedi ez az Amnesia, nagyon szeretem, a szívemhez nöt, elég ijesztö, de én naaagyon szeretem!!:D
Jaj egek ura életemben nem féltem 1 játékban ennyit, mint ebben!!
A második szörny olyan hangokat ad ki, mint egy bika szörny, és én elsönek annak hittem, de amikor képen láttam, hogy hogy is néz ki!!Azt hittem elájulok!!:o
A legijesztöbb rész a Sewer-ben volt, amikor fel kell mászni a létrán, a végén, kinyitom az ajtot, és a szörny hangja!!
Nyitogatom az ajtókat, futok mint a bolod, mmikor meg elértem a létrét, akkor kezdtem felmászni, majdnem elkapott!!Úgy megijedtem!!
Amúgy nekem csak 1-2 helyt lassul be, de attól eltekintve szépen megy a játék!!:D
Úgy van, a látszat néhe csal, én úgy féltem, amikor ez a hátam mögött futkosott!!
A Choir-ban is majdnem elkapott>.<
De ennek ellenére imádom!!
Képzeld Kacsa már ajánlottam az 1-ik osztársamnak, aki nagy horror fan, a Triler megfogta, szal kivi vok mit csinál majd a játékban!!:D
hát igen az emberi elme furcsa dolgokat tud csinálni főleg ha hall ijesztő szörny hangokat azt tudná képzelni mi a franc lehet az biztos nagy meg van vagy 100 foga meg meg akar ölni meg ilyenek, én a hangoktól "fosok be" nagyon, meg tiszta olyan mintha a a kastély üvöltene na meg amikor elkezd mozogni a falak meg a vörös hártya izék jelenek meg a falon. pedig én nem vagyok ilyedős a horroroktól de ez elviszi a prímet.
Neten egyszer játszottam az ördögűzővel sajna meghaltam mert a kocsi kulcsot nem találtam és egyre csak sötétedett be én meg kezdtem szívinfartust kapni és erre tesóm megijeszt és sikítottam egyet anyám meg mondja neked meg mi bajod van?