Jó szórakozást, és szerezz be jó sok achievementet! :D
Nyomtatási nézet
Jó szórakozást, és szerezz be jó sok achievementet! :D
kacsa csak h kibukj megint XDDDD
olvasd el a kép alatt lévő kommentet XDDDDDD sztem tetszeni fogXDD(iróniából sose elég:D XD)
http://www.tombraiderforums.com/show...ostcount=55228
ohh olyan sexyyy:rolleyes:
remélem legalább csaj volt ez a James-Croft.... várjunk csak, JAMES!?!?!:clown::clown:na mindegy.:vlol:
Cindy is egyszer privátban mondta nekem, hogy Chris sexy lett a Resi5ben. hát mondom rohadtul érdekel:vlol:
tom croft, már miért akadnák ki? :rolleyes: a lányok szeretik ezeket az izmos, dögös köcsögöket:vlol:
ha már megint ennél a Chrisdisway-nél tartunk (ezt csak resifanok értik:D), akkor annyit mondok, hogy Christ még mindig nem kedvelem, de már nem utálom. ennyi. :)
james croft az fiúúúúú XDDDD az a legszebb benne :D a trf tele van melegekkel :D XD óam létezik chrisből alsogatyás model nagyon nagy kincs ám XDDDDDD
valaki megcsinálta csak nem letölthető és ott hiztisztek érte XD....persze őt a moderátor nem ****ta le h szét tett lábakkal ül alsógatyában de lara fürdőruhában összezárt lábbakal már nagy 18-as:rolleyes: kezdem azt hinni h azé szedték le a fürdőruhás larámat mert undorodtak tőle hogy nő....
dehát ez van ....:rolleyes:
én azért szeretem a fürdőrucis larámat:cool::hug::jumper:
ÉÉÉN mondtam hogy azok xD
am a filmben lévő christől annyira elüt nem??? valaki mást kellet volna a filmbe rakni sztem :D
kísértetiesen hasonlitanak egymásra... :D
http://images.wikia.com/residentevil...edfieldRE5.jpg
http://sorozatmania.com/wp-content/u...eak_ajanlo.jpg
Én csak egy valamit nem értek miért mindig Kacsánál lyukadnak ki a homár témák?:D
szal Chris és a szökéses csávó összehasonlitása homár téma :rolleyes:
valószínű, hogy azért. nem semmi ám. széttárt lábas alsógatáys Christ szeretik, Larát meg (főleg, hogy Tomb raider, azaz Lara Croft fanoldal) nem bírják fürdőruhásan, zárt lábakkal? akkor azok még sosem látták a Legendben a Bikinit?
Óha, nem is baj, hogy nem vagyok TRF-en regizve.:clown:
végre egy normális lány. :vlol:
:D:D:Dcsak az eszit játszotta.:vlol:
jééé tényleg!!:D:clown:
legalább ebben hasonlítunkXDD:vlol:
nyhugodtttttan szeggyétek széjjee a lakásomat.:clown::clown::clown:
Bizony. Amúgy bármennyire is szép a Portal 2-es Chell, valójában a Portal 1-es Chell a realisztikusabb.:rolleyes:Hát mert Chell egész életében nem használhatott akérmiféle kozmetikai eszközt, szint egész életében aludt, azaz olyan hibernált állapoban volt, Ting tudja, miről beszélek;)
Chell egy kislány volt még, amikor GLaDOS először elfogta és berakta abba a bizonyos hibernált állapotba. Ugyanis az Aperture "Bring your Daughter to Work Day"-t tartott, és van is egy Easter Egg, a Portal 2-ben. Chellnek is volt egy produkciója. Zoomoljatok rá a követlező képre, és látni fogjátok, hogy: "By Chell"
http://images1.wikia.nocookie.net/__...ll_project.jpg
Úgy tudom, hogy éppen "Bring your Daughter to Work Day" volt az Apertureban, amikor GLaDOS bebootolt. Azonnal elárasztotta neurotoxinnal (idegméreggel) az egész Aperture Laboratoriest. Chell viszont valahogy túlélte, és utána hibernálva élte tovább az életét, egész pontosan még Tesztalanynak sem kellett volna lennie, de valami hiba folytáb belekerült a Tesztalany-nyilvántartásba. Aztán felébredt... és elkezdődik a Portal 1. :)
Én imádom a Portalt, legfőképpen a hangulata miatt. Az első résznek egyébként feketébb a humora, a másodikban viszont több humor van. (Sztem legfőképp Wheatley miatt, de GLaDOS is gyakrabban bealakít, főleg, amikor Chellt a nem létező kövérsége miatt b@sztatja:D)
Caroline? hát...
Caroline egy tag a fórumunkn:vlol:
na szóval: Caroline nem más, mint az egyszeri Cave Johnson asszisztensnője. Caroline hűségesen ragaszkodott a főnökéhez, én még akár azt is el tudom képzelni, hogy Chell a lányuk:clown:
Caroline állandóan kiszolgálta a Johnsont, mindenben segítségére szolgált.
Így történt az, hogy amikor az Aperture elkezdett kisérletezni a holdkőzetekkel (amik marha drágák), arra jöttek rá, hogy halálos méreg, és Cave Johnson is halálosan beteg. (ja, és arra is rájöttek, hogy a holdkőzetek nagyszerű portál-vezetők. az a fehér szutyok holdkőzetből van, tudod, van a repulsion gel (kék), a propulsion gel (narancs) és van ez a fehér kutyvasz:D
Cave Johnson megpróbálta kijátszani a halált, és elindult ezen az elven: ha zenét és képeket felrakhatunk egy CD-re, akkor egy ember agyát miért nem lehetne?
és arra utasította az Aperture tudósait, hogy készítsenek egy oylan számítógépet, ami ezt lehetővé teszi.:) azonban Cave tényleg rohadt beteg volt, (állandóan Caroline vitte neki oda a fájdalomcsillapítókat) és már nem bírta sokáig. Cave Johnson azt mondta, hogy ha idő előtt meghal (mielőtt belegyömöszölnék az agyát a számítógépbe), akkor Caroline-nak kell az egész Aperture Science-t vezetni.
hát bizony Cave Johnson idő előtt halt meg, és Caroline vezette a helyet.
ez az, amit szilárdan tudok. asszem (naaagyon asszem, nem vagyok benne biztos), Caroline lett az újdonsült GLaDOS alapvető személyisége, és Caroline miatt GLaDOS lelkileg (höhö, számítógépnek van lelke:clown:) instabil volt, és rendkíül veszedelmes.
Spoiler!
aztán a Portal 2 végén GLaDOS kitörölte magából Caroline-t.:)
"Say Goodbye, Caroline!"
"Goodbye, Caroline!"
ahamm....értem!!:D
sagény Jhonson:(nmagyon sajnálom hogy ez történt vele!!:(
akkor nagyon édes lehetett Caroline:Dme'g csak a hangjából megítélve iss!!!:D