Mint mindig. :)
Hát ez egyre érdekesebb, most meg módosították a dátumot március 31-re, hogy legyen valami ideiglenes dátum. Leszedetik a jan. 29-et mindenhonnan... a többi dátumra nem ugrottak, de erre igen, hmm.
Nyomtatási nézet
Mint mindig. :)
Hát ez egyre érdekesebb, most meg módosították a dátumot március 31-re, hogy legyen valami ideiglenes dátum. Leszedetik a jan. 29-et mindenhonnan... a többi dátumra nem ugrottak, de erre igen, hmm.
Gamestop karácsonyi akciójában máris 40%-kkal olcsóbb a Rise of the Tomb Raider!
Borzalmas eladásokat produkálhatott ez, ha a megjelenés után 1 hónappal máris közel féláron adják (és a Microsoft/Square Enix ilyen akciókkal akar javítani az eladásokon). Látom már a 2016-os Steam Summer Sale keretében 75% kedvezmény lesz a játékra. Sebaj, kivárjuk! :D
Hát nem tudom. A játékról még nem momndok véleményt, de valahogy nagy a csend mindenhol. 100* nagyobb forgalom volt mindenhol a TR2013-nál.
Vagy majd a PC-s megjelenés után? Meglátjuk. :)
Szerintem az lehet, hogy ahogy kijött konzolra aki olyan volt (tisztelet a kivételnek) gyorsan végig szaladt rajta oszt jó napot. Amúgy szerintem is az lesz, hogy kijön pc re aztán megindul ez. Francnak nem adták ki pc vel együtt. Csodálkoznak rajta, hogy kevés az eladás?? Gondolkodni kellet volna előbb.
Ígéretükhöz híven új rucis kép érkezett még tegnap este:
http://www.tombraiderhq.com/images/a...5ccd2e43_o.png
Nagyméretű kép, szóval bőven nagyítható. A következő a bőrkabátos ruci lesz (Londoni ruha) jövő hétfőn.
A francia Amazon szellőztette meg még a nyáron a Rise of the Tomb Raider novemberi és a Forza 6 szeptemberi megjelenését is!
Bejött a számításuk, úgyhogy lehet reménykedni!
Elővétel hamarosan? Itt már készülget valami. :D
Jók ezek a gear up guide-ok, cosplayeseknek különösen.
Egyébként annyira nem is lehetett elakadni a játékban, legalábbis a fő történeti szálon nem igazán. Többnyire bugok miatt lehet jól leragadni itt-ott, de szerencsére a biztonsági mentés előhívásával menthető a helyzet. A sírok már kicsit izgalmasabbak, illetve ha mindent fel akarsz szedni, de gondolom nem mindenki gyűjt be mindent, pedig a naplók ismét jó hátteret adnak.
És igen-igen, hiányzik a PC-s dömping :) Sokan alig várják, hogy lecsaphassanak a PC verzióra, tegnap tele volt a január 29-es dologgal a Steam.
Amit én egyszerű paraszt ésszel nem értek, hogy miért egy napon jelentették meg a Fallout 4-el? Amit ráadásul évek óta vártak a rajongók. Arról már nem is beszélve, hogy szerintem sokkal jobb volt annak a marketingje, mint a Risenak - nagyon sok évig semmit, de tényleg semmit nem mondtak a játékról, aztán egyszer csak hirtelen bumm egy official trailer fél évvel a megjelenés előtt. Míg a Risenak mondhatni a klasszikus vonal jutott.
Mert nem az eladási adatok a lényegesek, hanem az XBox népszerűsítése, illetve egy középső ujj mutatása a PS4-es tábor felé. És ez sikerült is a Microsoft-nak, hisz némileg megnőtt az XBox One eladása mindenhol, sőt olyanok is voltak, akik csak emiatt vettek XBox-ot (TR bundle-t)... :D
Új ruci érhető el Lara számára ingyenesen (a community intézte ezt is)! :D
https://pbs.twimg.com/media/CWTeoWcWwAAobkq.jpg:large
A hivatalos Square Enix fórumon volt valami ruhatervezős felhívás a Rise of the Tomb Raider X360/XOne megjelenésekor. A nyertes pályázatot elvileg elkészíti a Crystal Dynamics ingyenes frissítés keretében (mondjuk a PS4-es verzió érkezéséig még van idejük bőven és amúgy is 20 éves lesz a brand 2016-ban, emiatt meglepetésekkel is készülnek). És pont egy bőrnacis koncepció nyert a pályázaton (Siberian Adventurer Outfit-nek nevezték), az ottaniak is odavannak az ötletért, úgyhogy lehet reménykedni. Lara ismét extrém rucit kap. :D
Darrell Gallagher elhagyja a Crystal Dynamics csapatát.
A Microsoft exkluzívvá tette őt is. :D
Legalább többé nem fogják engedni, hogy olyan böszmeségeket jelentsen be, mint tavaly nyáron. :)
Sziasztok!
Segítsen, aki tudja, hogy a sárga fém olajos kannát hogyan lehet felvenni? Mert már hülyét kapok tőle, hogy sehogy sem tudok belőle egyet sem felvenni, pedig minimum 20-at kell.
Köszi előre is!
Csajos bőrkabi megérkezett:
https://pbs.twimg.com/media/CWxKO23WUAApBf5.jpg:large
Ezek után még inkább kíváncsi lennék egy motoros rucis Larára ilyen grafikával. :D
A Crystal Dynamics karácsonyi üdvözlete:
https://pbs.twimg.com/media/CW2vNvbWIAAk13s.png
Aranyos :D
A segítség topikban lesz a válasz :)
Nagyon remélem, hogy nem lesz több ilyen, alaposan kihúzták a gyufát mindenkinél. Azóta se tudták elfeledtetni az érzést, amikor kijött az első trailer és mindenki fellelkesült, aztán augusztusban bejelentették ezt, majd azzal nyugtattak mindenkit, hogy ott a Definitive Edition és a Temple of Osiris. :rolleyes: Mindenesetre sok sikert neki. :)
Huh, bele se merek gondolni, hogy milyen jó lenne, ha tényleg január végén jelenne meg PC-re :D Szabadság, jövök...
Világvége 2:
Úgy tűnik Nvidia által szponzorált cím lesz a Rise of the Tomb Raider PC-n!
http://i.imgur.com/3nuOy93.jpg
2016. január 7-től február 23-ig tart az akció, szóval esélyes, hogy tényleg január végén jelenik meg.
Valószínűleg lesz Steam kupon is a kártyák mellé, ellenben az Nvidia közbenjárásának nem örülök. Nem TressFX lesz akkor, hanem Hairworks, ami Nvidia cucc only, meg egy rakat teljesítményt csökkentő effekt, ami csak a zöldeknél érhető el. A Witcher 3 alatt is milyen csodásan működik a Hairworks. :D
Remélem olyan fantasztikus PC-s port lesz ez is az Nvidia által, mint a Batman Arkham Knight. Azt is milyen szépen kipofozták az Nvidia munkatársai, még SLI támogatást is kapott. Oh, wait...
Egyre jobban nem akarják, hogy én ezt megvegyem a megjelenéskor... :(
Nem tudom, mennyire hiteles ez a kép ("Raise" of the Tomb Raider?), de elég érdekes lenne, ha ilyen hirtelen váltanának.:confused: Viszont már több helyen is januárt rebesgetnek, úgyhogy igen, az elég valószínű, hogy egy hónap múlva már játszhatunk majd :)
"de elég érdekes lenne, ha ilyen hirtelen váltanának"
Pedig már váltottak is! Eddig PS konzolok és PC volt mindig a fő szempont, 2008 óta már az XBox (Underworld DLC-k) a fő szempont. Főleg most a Rise esetében. :D
A januári megjelenésnek örülök, az Nvidia jelenlétének nem. Exkluzív grafikai effektek és fölösleges számítások, amit a másik tábor (AMD) nem élvezhet, illetve rosszabb teljesítménnyel is lehet ott számolni. Kár, hogy a Square Enix így döntött... Bezzeg a Hitman és a Deus Ex továbbra is az AMD segítségével készül.
A PC-s eladásokra kíváncsi leszek, bár ezek minden erővel azon vannak, hogy borzalmas legyen az is. :D
Én csak ennyit szeretnék mondani: http://store.steampowered.com/app/391220/
De jó, hogy most költöttem el az összes pénzem :(
Ennek örülök, az Nvidiának viszont nem. Az R9 280X kártyám olyan szinten el fog vérezni alatta, hogy öröm lesz nézni. :(
Valahogy én is így jártam, most nincs pénz :S Főleg ha azt nézem, hogy steamen várhatóan 50-60 Euro körül fog mozogni az ára... és akkor ha "teljes" játékot akarnék fizessem ki a Season Pass-t is. 70-90 Euro az bizony annyi.
Kösz, de nem. No meg ha addig akarnék játszani vele, akkor a gépet is fel kellene turbóznom. Mert hát nincs olyan rossz gépem, de annyira jó se.
Újra hétfő, újra ruhapróba: :D
https://pbs.twimg.com/media/CXVNRmCWAAEPWsp.jpg:large
Nagy méretben
Lara eddigi öltözékei közül ez a kedvencem.
Holnap pedig érkezik az Endurance DLC XBox konzolokra.
Megérkezett az Endurance mód.
Lara új rucija:
https://images-eds-ssl.xboxlive.com/...y4-&format=jpg
+ egy új Community ruha (100,000,000 gyűjthető tárgy került felderítésre) is elérhető teljesen ingyenesen Whiteout Jacket néven.
A CD Galaxis Téli játékvásárának keretében némi akciót kapott a Rise of the Tomb Raider!
XBox One verzió - 18990 Ft helyett 17990 Ft
XBox 360 verzió - 13990 Ft helyett 12990 Ft
A januárnak nagyon örülök, bár pont így karácsony után én is le vagyok égve. :D A Gray Henley nekem is tetszett, egyedül talán a piros expedition oufit az, ami nem jött be, amint lehetőségem volt rá, lecseréltem.
Az Endurance mód tök jó ötlet, láttam pár videót, azért nem könnyű. De az egyik ismerősöm 3 perc alatt megcsinálta, gondolom már jól kiismerte a terepet:
Amit eddig láttam az Endurance módból az számomra abszolút megnyerő :) Kellőképpen nehéznek is tűnik és nagyon hangulatosnak is. Tényleg a bőrömön tudom érezni a fagyos szelek okozta örömöket :D
Ígéretesnek tűnik eddig ez is meg a Baba Yaga is, hátha a fejlesztők úgy gondolkoztak, hogy a nagyobb eladási számok miatt az alapjátékot jóval egyszerűbbre csinálták, míg az ilyesfajta kiegészítőknél már inkább a régi motorosoknak próbálnának kedvezni.
Windows Store-ba is érkezik az új Tomb Raider.
A Windows Central szerint 30 napon belül elérhető lesz/meg fog jelenni, így már biztos a januári megjelenés. Ezek a franciák sosem tévednek. Remélem nem lett munkanélküli az információ szivárogtatója. :D
És tényleg Nvidiás támogatottságnak örvend... titkon most örülök, hogy nemrég váltottam én is. :o Az AMD-s laptop kártyákkal nagyon megjártam, hihetetlenül borzalmasak. (Nálam Anti-TressFX hatást értek el, mert a hajam téptem tőlük.)
"Email going around in which the next Nvidia promo will include vouchers for Rise of the Tomb Raider, starting January 7th, 2016.
EDIT: To clarify, the game will be included with GTX 970, 980, 980 Ti, and notebooks/laptops with 970M or above GPUs."
Nvidia programozóit ismerve, GTX 970 alatt el sem fog indulni. :D
Na jó, azt hiszem ezt a részt majd valamilyen Sale keretében fogjuk beszerezni, mert 12 000 Ft-ot nem adok egy Nvidia által elcseszett cuccért.
Huntress Outfit
https://pbs.twimg.com/media/CX70tgBWsAAVvr2.jpg
Nagyban
Közben megérkezett a hivatalos megerősítés: január 28-án jön a Rise of the Tomb Raider Windows 10-re és Steamre!
60 dollár a sima változat, ami valószínűleg azt jelenti, hogy 60 eurót kell kinyögni érte Steamen... de legalább lesz gyűjtői változat is. :)
Minimum rendszerkövetelmény:
Windows 7 64bit
Processzor: Intel Core i3-2100 vagy ennek AMD-s megfelelője
Videokártya: NVIDIA GTX 650 2GB vagy AMD HD7770 2GB
RAM: 6GB
Merevlemez: 25GB szabad hely
DirectX: DirectX 11
Ahhoz képest, hogy nem egy oldalon mondták hogy:" Ooo majdnem ugyanakkora lesz a rendszerigény mint az előzőzé" Nagyon nem úgy néz ki :D Videokártyával lehet bajba leszek: "gigabyte gtx 550 Ti windforce 1 gigás. De úgyse fogom max grafikán futtatni, csak induljon el. A lényeg: Várjuk szeretettel :D
Az megvan, hogy az bejelentésnél lévő képek a játékból már a PC-s verzióból származnak? :D
Normál verzió Dobozkép
https://pbs.twimg.com/media/CX9mtOlUsAAqm6L.jpg
Collector's Edition is lesz:
http://image.noelshack.com/fichiers/...ider-ce-pc.jpg
Illetve ugye az is kiderült, hogy ez is a Nixxes műve: "Bringing Lara’s first great tomb raiding expedition to life in stunning new detail, Crystal Dynamics and Nixxes Software have added numerous features, including Windows 10 support and 4K resolution."
Vicces, hogy a Nixxes AMD partner, így talán nem lesz telecseszve a játék az Nvidia Shitworks-szel. :D
Ha az ajánlott is ilyen baráti lesz, akkor nagyon fogok örülni :)
Bár nekem voltaképpen mindegy, úgyis tudom már az összes fontosabb spoilert :(
Máris előrendelhető a PC-s verzió. Csupán 50 euro. :D
A Season Pass 28 euro.
A Digital Deluxe Edition (alapjáték + Season Pass) pedig 77,98 euro.
Sziasztok!
Nos hát igen,jó rég láttatok.Kissé eltűntem.Úgy mindennel el voltam foglalva.Tavalyi tanévben voltam nyolcadikos úgyhogy kevés szabadidőm volt.
De lenne egy kérdésem.
A Rise Of The Tomb Raier-hez megfelel a gépem csak a ram nem.Nekem 4 Gb ram van a TR-hez meg ugye 6 kell.Ennyi rammal amennyi nekem van,elmenne a játék?(Nem hiszem egyébként de megkérdem)
Illetve tudnátok mennyibe kerül egy ilyen bővítés?
Lehet kicsit off az uccsó kérdés,de végülis a játékhoz kapcsolódik...
Ha gond akkor átfogalmazom és máshol fölteszem a kérdést,de remélem nem gond.:)
(mostanában mindenhova odaírom,hogy remélem nem gond,de ennek oka van,de nem írom le mert ez már nagyon off!):)
Ahhoz pontosan tudnunk kellene a számítógéped paramétereit (alaplap, memóriák típusa, foglalatok satöbbi).
De szerencsére viszonylag olcsón megúszható, most pont baráti áron mennek a memóriák. Egy 4GB-os modult még hozzádobsz aztán 8GB-tal már a géped is gyorsabb lesz és a játék is biztosan menni fog.