Megint lenne egy kérdésem.
Tegyük fel, hogy egy játékban 2 különböző karaktert is irányíthatunk. Megoldható, hogy az egyik megkapja Lara hangjait, míg a másikhoz ne tartozzon semmiféle hang - se nyögés, se sikítás?
Nyomtatási nézet
Megint lenne egy kérdésem.
Tegyük fel, hogy egy játékban 2 különböző karaktert is irányíthatunk. Megoldható, hogy az egyik megkapja Lara hangjait, míg a másikhoz ne tartozzon semmiféle hang - se nyögés, se sikítás?
elvileg meg.Wadmergerben a Sound Manager gombbal.kiválasztod Lara objectet,és katt a gombra.feljön egy kis ablak,és keresd ki a Lara hangokat pl a sikítás Lara_Scream v lara_scrm néven jelenik meg ha van előtte pipa vedd ki(értelemszerűen ez minden másnál is működik,feltéve ha van olyan animáció amihez hozzá tudja rendelni.)aztán update.majd save wad.
na kész én kitöröltem feladom nem tudok pályát szerkeszteni ez nekem magas!!:rolleyes:
de ha fojtonos világítás meg textúrázásnál fagy le!!!:rolleyes:
és még idöm sincs projectet menteni!!:rolleyes:
nekem van türelmem de a fojtonos fagyás nálam kiverte a biztosítékot!!:D
Sziasztok volna két nagy kérésem/kérdésem
az egyik le lehet tölteni vhonnan a Legend manort prj fájlban?
a másik meg hogyan lehet hajót építeni?vis ink h kell?
A szerkesztéshez nemértek, de itt megnézhetsz egy hajót: http://treditor.hu/trle/treditor/18/legio6victrix.htm
a legendes manort nem lehet prj-ben letölteni mert más módszerrel készült és a szerkesztő nem is tudná kezelni:) ha a hajó alatt egy kisebb csónakot értesz akkor olyat építeni a Meta nevű programmal tudsz, ha viszont nagyobbra akkor amit OBig linkelt segíteni fog :D
Nagyobbra gondoltam(a tru és a tr3-ból az ötlet)szal most töltöm:) és köszi
am nekem nem is mint birtok kellene,hnem mint csarnok.olyasmi pl ammi az angel withinben van.tehát..innen az ötlet h letölthető e ugy mint a home sweet home a tr2-ből.mert am próbáltam megcsinálni,de nagyon belekeveredtem..:(
Azt szeretném megkérdezni,hogy Lara miért nem célozza be az ellenségeket?
P gomb - Options - Targeting - Automatic, NEM Manual
hát a TRUban pl kicsi volt, ahhoz képest ami OBig linkjében van :D a linkben szereplő hajót egy az egyben a szerkesztővel csinálta a készítő :)
a manor úgy nem tölthető le :D ha jól tudom a TRLtől kezdve a pályák Maya-ban készültek azt meg nem lehet egy az egyben beletenni a LE-be csak teszem azt kisebb tárgyakat, mint egy kapu, ajtó vagy hasonlók :) (de azok sem biztos h működnek)
bocsánat a dupla kommentért de kész egy újabb tutorial, ezúttal a kezdőknek :D
ITT megtaláljátok:)
hát próbáltam tanulmányozni,h hogyan is épülhet fel..:)odáig eljutottam h "tömör" hajót hogyan csináljak: D
denembaj, ugyis rájövök :P
és Obig.ez a hajós pálya NAGYON KIRÁLY!!!!!!először is:a main theme,nálam már eleve nyerő mert Nightwish,és és a pálya legelején Tarja Turunen Sunset hallatszik...fuuuu muszálylesz kipörgetnem,mert tuti h a többi hang is ilyen szép lesz..^^
tudom ott az audio mappa,de az elveszi a varázsát..:P
Azt kell,hogy mondjam nagyon megkedveltem a pálya szerkesztést :D Eddig is próbálkoztam de nem jött össze most meg már negyed órás játékmenettel rendelkező pályám van ami persze még nincs kész :D
akkor hát sok szerencsét kívánok a szerkesztéshez;)
Sok sikert, Öcsí! :D:hug:
Köszönöm :D De már is van egy problémám.Konvertálom a pályámat elindítom a játékomat és a 3. szobába visszatérve,fekete képernyő és kiírja,hogy hibát észlelt.Mi lehet a gond?Annyira idegesít...remélem nem veszett oda semmi...
Szerk.:Kitöröltem egy nagy szobámat és megoldódott a probléma úgy látom,hogy felkell bontanom több szobára és akkor nem lesz hiba..Huh megnyugodtam már ebbe a negyed órás játékmenetbe is sok munka van még ha nem is a legjobb.Minden elismerésem a pálya szerkesztőknek :D
Hatalmas szerencséd van Scoobykah :D
http://www.trsearch.org/Items/3778
sziasztok....a tüzet lehet színezni? : O
remélem igen,mert fontos lenne:S
és hogyan tudom megoldani azt,h a tűz a falból lövelljen ki?
tüzet színezni nem, de van egy módszer amivel csinálhatsz más színű lángot csak nem tudom hol van a leírása :( a falból jövő tüzet OCB kóddal kell :)
Idézet:
Horizontal Flames (flame in direction of nullmesh cone)
-2 (minus 2) continuous flame
-14 on for 5 seconds off for 1 second
-21 on for 5 seconds off for 2 seconds
-6 on for 5 seconds off for 3 seconds
-37 on for 5 seconds off for 4 seconds
-32 on for 5 seconds off for 5 seconds
-4 on for 6 seconds off for 1 second
-3 on for 6 seconds off for 2 seconds
-28 on for 6 seconds off for 3 seconds
-53 on for 6 seconds off for 5 seconds
-52 on for 6 seconds off for 6 seconds
-59 on for 6 seconds off for 7 seconds
-68 on for 6 seconds off for 8 seconds
-64 on for 6 seconds off for 9 seconds
-84 on for 6 seconds off for 11 seconds
-97 on for 6 seconds off for 13 seconds
-107 on for 6 seconds off for 14 seconds
-108 on for 6 seconds off for 15 seconds
-12 on for 7 seconds off for 1 second
-20 on for 7 seconds off for 2 seconds
-38 on for 7 seconds off for 4 seconds
-44 on for 7 seconds off for 5 seconds
-48 on for 7 seconds off for 6 seconds
-60 on for 7 seconds off for 8 seconds
-72 on for 7 seconds off for 9 seconds
-80 on for 7 seconds off for 10 seconds
-85 on for 7 seconds off for 11 seconds
-102 on for 7 seconds off for 12 seconds
-100 on for 7 seconds off for 13 seconds
-115 on for 7 seconds off for 14 seconds
-112 on for 7 seconds off for 15 seconds
-128 on for 7 seconds off for 16 seconds
-70 on for 8 seconds off for 8 seconds
köszi :) (10karakter)
(remélem nem számít duplahsz-nek)
meik flames a horizontal?
A sima Flame_Emitter :D
köszönöm:)
szeretnék még egyet kérdezni.csatornafedelet honnan lehet letölteni?mert nézte trsearchon,de nem találtam,v nem vettem észre.ha vki tud segíteni azt megköszönöm.:)
próbáld meg vmelyik TR5ös pályából kiszedni :D
Simán WadMergerben :D nem WAD fájlt nyitsz meg hanem arra mész h "Load TR" :)
Mit szóltok,hogy elkészült az ÚJ 2011-es Back to Basics pályák? Én már letöltöttem innen. Már csak a végigjátszási leírást várom. De eddig belenéztem mindegyik pályába és nagyon COOL! :D
Én egyet már letöltöttem, most azzal szenvedek. Ugyanis nem éppen a legjobb darabot választottam. :D Ez van. :rolleyes:
A pisztolyok hangja az őrületbe kerget egyébként. Nem lehet lecserélni? :angry:
Biztos ki lehet cserélni hogyha a audio mappába fájlt talán ....
Van egy packege fájl. Azt kell letölteni. Majd utána a részeket folyamatosan.Majd bemásolod az egyik pálya fáljában levő dolgot.Majd katt a tr4 ikonra,és elindul. Én sem tom mit jelent a "Steampunk" O.o
Én még nemis töltöttem le, pedig ezt vártam :D a 2010 Velence nagyon bejött :D Na akkor le is töltöm :)
ha a játékok már TR4 formátumban vannak neml ehet kicserélni a hangot :D én is megnézek párat majd szerintem :)
Egyébként itt olvashattok a SteamPunk-ról :)
azt szeretném kérdezni,h készítettem egy vonatos pályát.buildol is,meg minden,meg tudok is mászkálni a pályán.de ha előveszek bmien fegyvert és lövök,a játék összeomlik.mitől van ez?ki lehet javítani?