A Dead Island trailert én is láttam, YouTubeon találtam olyan verziót, amiben rendesen mennek az események, nem visszafelé, sok mindent megmagyaráz. Amúgy tényleg zseniális, rég volt már ilyen kreatív trailer.
Nyomtatási nézet
A Dead Island trailert én is láttam, YouTubeon találtam olyan verziót, amiben rendesen mennek az események, nem visszafelé, sok mindent megmagyaráz. Amúgy tényleg zseniális, rég volt már ilyen kreatív trailer.
éne lőször azt néztem amit ide linkelt valamelyikőtök, és totál zavarodott voltam, így rákerestem TeCsövön (LOL:D) a kronológiai verzióra. Na akkor jöttem rá és szomorodtam el. Amúgy én se láttam még ilyen érzelmes, kreatív, és egyben haszonleső, elcsábító trailert. Asszem érték is olyan kritikák, hogy egy kislány halálával kezdődik (vagy végződik, ugye a verzió szerint), és ez sokak szemében (azokéban akikben van egy csöppnyi emberség) nagy sajnálatot kelt. És így nagy kíváncsiságot. Éééééés így nagy sikert is. ÉÉÉÉÉÉS ha így folytatják, és a játék is király, akkor hhaaaaaaaAAAtalmas hasznot:thumb::yahoo:
Nos, nekem eladható szinte minden zombis cucc. :) (Dead Rising, Left 4 Dead, stb.)
Megajándékozna vki egy Nitendo 3DS-szel ? :D
Kajak egy hónap múlva jelenik meg a 3DS :D bááárcsak lenne pénzem...:D
Na bezzeg ilyenkor nem kockaság a hordozható konzol... :D:D
Am szerintem a Revalations lesz majd a nagy!!
Jaja a Rev jobb lessz abban benne lessz Jill is ^^
De hogy nem csak az a baj hogyha minden Resi játékot ki akarunk játszani akkor muszály hogy legyen minden fajta konzolunk, a capcomnak nagy szokása minden új platformra exkluzivan kiadnia egy Resit ˇˇ
Hát végül is a nintendo nagyon puszipajtása a Resi sorozatnak, így várható volt.
Reméljük lesz egy 3DS emu! :naughty:
Resident Evil: Racoon City - teljesen új karakterekkel:
http://gamepod.hu/hir/resident_evil_...akterekke.html
Főleg, hogy az RaCCoon City. Csak hogy annyira kukacoskodó legyek :rolleyes:
(Nem néked, Petya, hanem az odlalnak)
:D Engem igazából nem izgat a dolog,csak tudom hogy vannak itt néhányan akik szeretik ezt a játékot,aztán gondoltam belinkelem. :D