igen... hagyják békén, ami volt, volt, ők ne nyúljanak hozzá. :D
Nyomtatási nézet
Szerintem se fognak már a régi részekkel vacakolni. Már belekezdtek valami teljesen újba azzal a kijelentéssel, hogy felejtsünk el mindent, amit eddig tudtunk a TR-ről. (Merész...)
Viszont nem a régi szerkesztőt használták az AoD-hoz. Az AoD-ot egészen másképp építették fel, egy Maya nevű programmal.
A TR5 volt az, ami csak 'helykitöltésre' szolgált, nem ez. A TR5-öt csapták össze, mert az Angel of Darknessre akartak koncentrálni, szóval nem azzal volt a gond, hogy nem érdekelte őket. Szerintem nagyon is törődtek a játékkal, de túllőttek a célon, mert túl nagy fába vágták a fejszéjüket. Túl sok volt a terv, ennél sokkal többet akartak volna belevinni, de ennyi idő alatt ennyit tudtak megvalósítani belőle. :(
Mind a Core, mind az Eidos hibás abban, hogy ez így alakult. A Core túlvállalkozta magát, az Eidos meg kikényszerítette az egészet bugosan úgy, ahogy volt.
Ezzel egyetértek :D
Khhmm.... Ez vadiúj motor volt hahhó! Szerinted mi a f@szomért adták ki azt a régi motort, ha nem azért, mert újat csináltak??????!!!!!!!:zzZ: :@ Amúgy meg mi lesz majd 2016-ban????!!!! Nem lesz 20th Anniversary? Hát bekaphatják, már pedig nem hagyom, hogy 20 éves koromban ne adják ki a 20th Anniversary-t! Aod2-t akarok, márpedig még az évben!:angry::angry::mad: Elegem van már abból, hogy mindig lehordjátok mindennek a Core Design-t és a Crystal Dynamics-ot! Aki nem igazi Tr fan az szerintem egy szót ne szóljon! Kész, ennyi volt, felőlem ki lehet tiltani engem, nem érdekel, de az igazat kimondom úgy is, ha tetszik, ha nem!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Calm down, buddy. :D
Csak nyugiiii. :)
hidd el, mi is sok mindent akarunk, és sajnos, valahogy mégsem kapjuk meg. :D :hug:
amúgy 20 éves korodra hidd el, sok minden változik. :D én ha visszagondolok, amikor először regiztem ide, CSAK azóta mennyit változtaaaam. :D kérdezd mondjuk OBigot. :D
Nem egészen. :) Eddig 3 különböző motor volt. A TRLE-vel készítették az első öt játékot. Csak eleinte nagyon kezdetleges volt, és újabbnál újabb dolgokat adtak hozzá. A TR4-es verzióját adták ki a szerkesztőnek a Chronicles játékkal együtt, amikor rátértek az AoD fejlesztésére, új programokkal (eredetileg még a címe is Tomb Raider Next Generation lett volna).
A Crystal a saját motorját használta a Legendhez. A TRA és a TRU is a Legendes motoron alapul (és azt fejlesztik tovább a TR9-hez is, legalábbis ezt olvastam).
Úgy van ahogy leírtad. Komoly motort pedig sokáig tart írni.
Ha megnézzük AoD-ben az árnyék dinamikus, a fényforrástól függően változik a mérete. Ilyen még a crystal motorjában sem volt ha jól tudom. 2003-ban jelent meg a DirectX9 első változata, ők már azt használták. Ráadásul a trilinear textúra szűrést helyett is váltottak anisotropicusra. Sztem jó munkát végeztek. És ki tudja mi volt még abban a motorban, csak én nem értek hozzá. Na meg PS2 miatt olvastam itt az oldalon, hogy butítottak a grafikán. A következő játékukat még biztos most is említenénk, hogy milyen jól nézett ki akkoriban.
Azt is halottam h PS2-t késon adtak nekik igy nem tudtak rendesen kismerni a rendszert v mi...