Nagyon jók! :thumb:
Kacsa, a TRLE néha így szedi ki a képet, hogyha Print Screen-t nyomsz. (Ezért is használom játék közben az Á betűt képkilopáshoz.) :D
Nyomtatási nézet
Nagyon jók! :thumb:
Kacsa, a TRLE néha így szedi ki a képet, hogyha Print Screen-t nyomsz. (Ezért is használom játék közben az Á betűt képkilopáshoz.) :D
Az elsö kép valami hihetetlen jó feeling-et adott nekem!!:jumper::jumper:
Értem, és örülök neki, hogy már a vége felé haladsz!:)
lollXD arany után mi jön?:D
Figyelj Scoobykah! Sztem ne print screen-t használj, hanem szedj le fraps-et, az tökéletes, ha szólsz, küldök egyet mail-ben, ha úgy jó. Ne warezoljunk itt. De amúgy gyönyörű lesz a szanatórium, nekem tetszik, főleg azok a fektetett székek tetszenek, de azok a zöld,meg sárga színű szekrény az szerintem túl rusnya egy olyan helyre. Olyan 60-as éveket idézi fel az a szekrény, olyan öreges. Bocsi, de ez az igazság. Amúgy minden más gyönyörű, nekem azok tökre tetszenek. Jó munkát kívánok neked továbbra is! Jó lesz.
nagyon jók az új képek :D a köd nagyon jó hangulatot ad neki, még pár rémisztő hang kell és tökéletes lesz :D csak így tovább :)
elnézve a képeket nekem is megjön a kedvem a szerkesztéshez :d mióta új gépem van nem volt még fent a szerkesztő pedig be kellene fejeznem a demót :o bocs az offért :D
kíváncsian várom a további képeket ;)