Dehát az én gépem 3 magos.O.O
Nyomtatási nézet
Na igen, ezért viszi le a gépem teljesítményét a proci nekem. :D Minden klappol, viszont a procim egy fokkal lejjebb a többi cuccomhoz képest. (AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ 2.20 GHz)
Jézusom majdnem megölt a szörny O.o
Kinyitottam az ajtot, ahova a Cistern-hez kell menni, errefel jön a szörny, megáll asz ajtónál, meg sem moccan, én meg úgy-e kkezdtem rosszabb állapotba esni, végül elkezdtem futni, ö 1x megütött, de nem történt nagy baj futottam tovább, és valahová albujtam, aztán elment!!
Azt hittem hogy meghalok, fú de megijedtem!!
Rendesen órdítoztam, hogy ne ölj meg, menny el innen, váá minnyá megöl!!:D
Istenem Iza, látom, hogy te először vagy igazán megijedve egy videojátékban. :rolleyes: de semmi gond, jobb, ha hozzászoksz ehhez, mert ez még csak a kezdete a játéknak, ez még semmi, azokhoz képest, amik jönnek. (Choir.... az a hely... te Jézusom)
és nem is baj, ha igazán, "vinyákolósan" be vagy sz@rva, hiszen mindenki (aki számít) megmondta, hogy az Amensia a világ eddigi legijesztőbb játéka. :D
most, a Penumbrában volt nálam egy pillanat, ami még semmikor, az Amnesiában sem. :D (felkiabáltam ijedtemben. :D)
most lehet mondani, hogy hazudok, de még az Amnesiában sem volt több nálam egy-két "ómájgád!"-nál, azokat sem kiabálva mondtam.
a Penumbrában tényleg komolyan megrémültem, de még mindig az a véleményem, hogy az Amnesia összeségében - ijesztőbb, mint a Penumbra.
Spoiler!
Ránéztem you tube-on az amnesia-ra meg a Penubrára hát eléggé ilyesztő én nem merék játszani vele ha nem lenne a gépem alap:)
Jól van na azért én még nem ismerem annyira a játékot mint te, aki végig is vitte!!:rolleyes:
Nekem ez ijesztö volt és kész!!Teljesen peparáztam, azt hittem, hogy nincs menekvés elölle, és hogy megöl, de nem úgy sikeredett és örülök neki!
De már kezdtem felbátrodni, és végig fogom vinni a játékot ha törik, ha szakad, mert kivi vagyok az Ending-jére!!:D
Jó tudni, hogy nem én vagyok az 1-etlen aki sikitozbva vitte végig a jatékot!!:rolleyes:
Nekem még nem volt alkalmam játszani horror játékkal azért vagyok ilyen:rolleyes:De ha 1x bele lendülök, akkor már nem fogom abbahagyni!!:D
Én imádok parázni, és tudom hogy ez csak 1 játék, de teljesen beleélem magam, erröl már viszont nem tehetek:rolleyes:
Idövel majd csak röhögni fogok a szörnyeken, ha már végigvittem, de most még félek töllük, szal....szerintem ez másnál is így van!!:D
Nem tudom elhinni, hogy te nem paráztál benne!:rolleyes:
Amugy hány nap alatt vitted végig??:D
Nem szar a gep a jatekhoz Can u run it oldal azt irta h minden ok.... am meg a jatek azota mar reg megy, akadozas nelkul, nem rossz a jatek csak egy ido utan unalmas.. kek halal nem tom miert volt a justineban, de a jatekban meg 1x sem fordult elo...
Kacsa meg mar mast nem tud szajkozni csak h neki milyen az eros gepe, ez egy dolog de nem kellene ezzel a melledet verned...
Ez a Penumbra úgy-e az Amnesia elött készült Kacsa??:)