Igeeeeennnn ! Kint van a BTB 2014 a trle.net -en ....
Nyomtatási nézet
Igeeeeennnn ! Kint van a BTB 2014 a trle.net -en ....
De ha onnan szeded le, véged. :) :D
fönt van hozzá az alapcsomag is? vagy ebbe nem kell beleilleszteni bemásolni pl a datát a data mappába?
Ja látom kint van le is szedem mert már vártam ezt a btb szezont :)
Látom Carolijne, te is a kinti oldalt lesed. Csak tudnám, hogy akkor miért is igyekszek frisíteni mindig az oldalt. Mi a francért dolgoztam most is órákat ezzel.
Ha a mi oldalunkat nézted volna, nem lett volna kérdésed, mert az első fájlnak ez a neve: "Back to Basics 2014 Khmer Empire - Player package"
Itt néztem meg a btb2014-es pályákat csak nem figyeltem hogy az van legfelül. Csak annyit figyeltem, hogy a sok pálya egymás alatt van.
Kedves Obig.
Azért, hogy lessük a másik oldalakat, még nem jelenti azt, hogy nem innen szedjük. :hug:
Csak ők gyorsabbak voltak nálad. :D
Én pl szoktam az Olasz és a Német Brazil oldalakat is nézni. :jumper:
Más:
Játszik valaki a "Colin Benson - Shipwreck Ithaca" pályával ?
Az első pályáról csináltam már videót és mentés packot, de a másodikon nem találom a 6 kristályt.
Tudja valaki hol rejtőznek ?
Kedves Duduska.
Azért azt látom, hogy volt-é letöltés vagy sem. Nos 19,58-ig, amikor beírtam utoljára, még senki tőlünk nem szedte le.
Ennyi.
Én eddig csak egy új btb-s pályát próbáltam ki azt innen szedtem le trle-n meg csak nézelődni szoktam.
Nah kérem alássan. Elkezdtem én is az idei BtB szériát. De van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem a legkönnyebb pályába vágtam bele. :D Submersion of Angkor. Naaaagyon szuper kis pálya :)
Na én is leszedtem a BtB2014-et lássuk minek nézünk elébe :D