Nem tudom, hogy ki játszott már közületek a Sonic AdventureDX-szel. Most azt tolom, rövid, de jó játék. Nekem bejön a grafika is, mert 2003-as játékhoz képest olyan 2006-os grafikája van. Egy szóval a sega kitett magáért. :)
Nyomtatási nézet
Nem tudom, hogy ki játszott már közületek a Sonic AdventureDX-szel. Most azt tolom, rövid, de jó játék. Nekem bejön a grafika is, mert 2003-as játékhoz képest olyan 2006-os grafikája van. Egy szóval a sega kitett magáért. :)
hallotatok már a Penumbra nevű játékról? 3 része van. Overture, Black Plague, és Requiem.
a Frictional Games csinálta, mint az Amnesiát, szóval gondolhatjátok, hogy kőkemény horror. :)
nemsokára, ha letöltődnek (a Fricitonal Games Store-ból, hivatalosan, természetesen :vlol:) akkor ezekkel fogok játszani :)
kíváncsi vagyok.
Penumbra??És az miröl szól??:D
Amúgy még az Amnesia-át sem vittem végig, most vagyok a legijesztöbb résznél, majdnem felnyársalt 1 szörny!!:O:(
Szerk: Daniel annyira rossz állapotban van, hogy minden mozog.Az agyát nem lehet valahogy helyre hozni, mert tényleg nincs valami jól!!:D
huhh olvass utána, mert nem sokat tudok én sem róla :)
Philip, a főhős, egy fizikus, és az anyja két hete halt meg, és most kapott egy levelet az apjától, akit halottnak hitt, és így Grönlandra megy, ahol egy barlangrendszerben mindenféle szörnyűségbe keveredik.
hol tartasz most egész pontosan? (amikor elindítod a játékot, akkor a Load Gamre kattintva kihozza a mentéseket, és ott van a pálya címe is)
amúgy CSAK és KIZÁRÓLAG úgy tudod Daniel Sanity-jét feljebb vinni, hogy haladsz előre a játékban. megkeresed a tárgyakat, puzzle-öket teljesítesz, sőt, bizonyos helyekre belépve automatikusan felmegy a Sanity Crystal Clear-ra, bár ez ritka.
ja, és a fényforrásoknál is felmegy, de olyannyira lassan, hogy felesleges ott álldogálnod.
<33333333333333333333
Ez az Amnesia egy darab fos... feltelepitem, elinditom erre vmi blackbox hiba jön, ez meg semmi, mondom akko letöltöm a legujabb drivert a grafikamho, megistörtent feltelepitettem, a kepernyo szep, letisztult, elesebb lett (:jumper:) elinditom a játékot erre az egér b@szakodik ... nem megy se jobbra se ballra csak lent a képernyő alján van... ez még a driver előtt is volt de nem bántam mondom előbb had induljon el a játék, ezt a problémát is megoldottam utánanéztem a neten és elintéztem... aztán elinditom a justinet és oké minden játszok vele aztán meg egyszer csak MEGLEPETÉS kék-halál meglátogatott... :privateeye:
Nem adom fel!!:D
Úgy is végigviszem!!
Az úgy-e nem számít, ha párszór megöl a szörny??:D
már ne haragudj de ez khuvára nem a játék hibájának tűnik. és ne mondd rá, hogy egy darab fos, mert attól, hogy technikailag nem működik, attól... na hagyjuk. (amúgy nézd a Metacritices reviewét... a Metacritic messze a leggyengébb pontszámokat szokta adni, de itt...)
pláne ha a patchet is feltetted, ilyen probléma még nem merült fel, nekem totál hibátlanul futott.
milyen géped van?
nem. ez csak egy game.