Fhaaaaaj oltsál be!! :D
Én nem tudni írni XD
Nyomtatási nézet
Fhaaaaaj oltsál be!! :D
Én nem tudni írni XD
ezek inkább gyönyörűek, mint aranyosak. :D
mindig is akartam én is egy akváriumot, tetszenek a színek, meg az, hogy a víz alá látok. :D és nem hangos amúgy? és a világítás? éjjel kikapcsolod?
Nekem is voltak neonhalaim következő nap megdöglöttek :( Nem szabad rögtön friss vízbe tenni őket. 13 halam volt egy maradt meg, aki mindet kinyrta, egy mexikói hal, három aranyhalat is kinyírt. ::angry: Összecsipkedte őket a kis k*csög. A saját párját is kinyrta. xD
Szűrőnek van hangja olyan szürcsölős buborékolós xD
Világítást kiszoktam kapcsolni este de a szűrő és melegítő bekapcsolva marad :)
:jumper::jumper::jumper: Bocsi de ezt elképzeltem XD szegénykék halkaják lettek.....
http://www.diyhal.eoldal.hu/img/pict...farku_hall.jpg ő volt a tettes?
Nekem régebben volt 2 db békések voltak, régen a vitorlás halak öltek guppikat :( külön is költöztettem őket :D terhes is lett az egyik anno xD
ahaaa, és mekkora a tartály?
ha tellene rá, akkor én egy olyan nagyot akarok, mint e szekrényem. :D tányleg, nekem olyan kell, ami magasságban max egy méter, de szélességre meg legalább 3-4 méter :D az olyan szééép.
Spoiler!
Mikor kicsi voltam, nekünk is voltak aranyhalaink (legalábbis én csak azokra emlékszek xD). Állandóan ott pancsoltam az akváriumnál, hogy kivegyem őket megnézni. :vlol:
Aztán mikor jobb létre úszikáltak, a macskák kaptak pár ínyenc falatot... :clown: